Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EBAY: private listing - bidders' identities protected - מה הקטע הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי הרבה שאני משתתף במכירה פומבית, ונניח המחיר האחרון הוא 0.3$, ואפשר לתת הצעה של 0.4$.

כשאני נותן את ההצעה זה כבר רושם לי שאני OUTBID, וכשאני נכנס להיסטוריית ההצעות אני לא רואה שמישהו הציע יותר ממני, אלא המערכת רשמה

private listing - bidders' identities protected

ובעצם הכריחה אותי לעלות את ההצעה.

מה הקטע בזה?

אם המוכר מפרסם מוצר שהמחיר ההתחלתי שלו הוא X ואני מציע X + 0.1$ המערכת דוחה אותי עד שאני נותן מחיר יקר משמעותית?

פורסם

זה כנראה:

1. כדי למנוע רמאויות, אם נגיד שמת 30$ על פריט שהמחיר ההתחלתי שלו 5$ והמוכר מחליט שלא בא לו לתת לך אותו תמורת 5$ אלה תמורת הסכום המלא שאתה מוכן לשלם.

ואז הוא פותח משתמש פיקטיבי או סתם נותן לחבר להשים BID על 29$.

לפי השיטה הקיימת אף אחד לא יכול לרמות אותך כי לא יודעים מה ההצעה המקסימלית שלך.

2. כדי להגן על המוכר, אם יש פסיכי שמוכן לשלם 1000$ על מוצר ששווה 200$ והמחיר ההתחלתי הוא 100$, אז אם יראו את זה, כל הקונים הפוטנציאלים יוותרו מראש ואז סכום המכירה יהיה 100$ והמוכר יפסיד.

אני בטוח שיש עוד סיבות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מוכר שיפתח משתמש פיקטיבי וינקוט בשיטה זו הוא רמאי ואם ייתפס ל ebay יש אמצעים כנגדו.

רוב הסיכויים שמה שקרה כאן הוא שיש משתמש שנתן הצעה גבוהה יותר למרות שאתה עדיין לא רואה אותה.

במכרזי ebay יש אפשרות להכניס את מקסימום ההצעה שאתה מוכן לתת, המערכת מכניסה עבורך את הסכום הנמוך ביותר והיא מקפיצה אותו כל פעם שיש הצעה שיותר גבוהה משלך.

ולכן המערכת כבר יכולה להתריע בפניך שיש הצעה כזאת למרות שאתה עדיין לא רואה אותה ואם אתה רוצה לזכות עליך להגיש הצעה גבוהה יותר.

פורסם

אני אישית מציע את המקת' שאני מרשה לעצי. המערכת של איבי עובדת ככה שהיא מעלה את המחיר עד למחיר שגעת.

אם המחיר עומד על 15$ ואתה מוכן לשלם עד 30 וזה מה שרשמת, המערכת תעלה כל פעם שמישהו יעלה עד 30. אם המכרז עבר את ה30, המערכת מיידעת אותך על זה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בדיוק.

שים לב שהיא תתן 3$ רק אם אין מישהו שהציע לפניך.

יכול להיות שבדיוק כמוך מישהו נתן 40$, אז המערכת תציע עבורך 41$.

פורסם

אוקי, ואם בסופו של דבר הצעתי 50$, כשההצעה הגבוהה ביותר כרגע היא 40$.

בפועל, בסוף המכרז, אם אף אחד לא נתן יותר מ40$, אני ארכוש את המוצר ב40$ ויתעלמו מה50$ שהצעתי בהתחלה?

פורסם

הסכום אותו אתה מציע הוא הסכום המקסימלי שאותו אתה מוכן לשלם.

זה לא הסכום שהמערכת מציעה. היא מציעה את הסכום הנדרש על מנת שתהיה ההצעה הכי גבוה, עד לסכום המקסימלי שהצעת.

הקפיצות הן של דולר אחד לרוב, תלוי בסכום. וקפיצות של חצי דולר בסכומים גדולים יותר.

רצוי שלא לתת הצעה מקסימלית של סכום עגול. לדוג' 50. כי יש כאלו שיעשו 50.1 ואז יביסו אותך כי המערכת האוטומטית תזהה 50.1 כקפיצה של יותר מ50 בדולר. ככה זה עובד. גם 50.01 יתפוס וזאת במידה וההצעות אוטומטיות. אם ההצעה עומדת על 50, לא תוכל להציע 50.01 אלא רק 51.

במקרה שבו יש מכרז עם מחיר מינימום (RESERVED) אם ההצעה שלך היא 50, והסכום עומד על 1 דולר, והמחיר השמור הוא 40, ההצעות שלך אוטומטית יתחילו מ40. אם הסכום מינימום גבוה מההצעה המקסימלית שלך (50) אז ההצעה תעמוד על 1 דולר אך לא תזכה במכרז עד שמישהו יציע מעל למחיר השמור.

• תוכן חדש...