Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות במילנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא שבסוף שבוע זה אני אהיה שם.

לא ממש עשיתי שיעורי בית. קראתי קצת על אתרים תיירותים שהם MUST.

אבל מעניין אותי טיפים של דברים שלא כתובים במדריכים.

כולל מקומות לשופינג שישאירו את אשתי מרוצה ולא יקראו אותי.

אין בעיה עם מקומות מחוץ לעיר. יש פיאט 500 דיזל שכורה.

פורסם

בדצמבר האחרון הייתי במילאנו וגם שכרתי פיאט 500.

אני לא איש של שופינג ולמזלי אשתי הטריה גם לא :twisted:

בכל אופן, בוא נדבר רגע על מה אתה הולך לעשות מחוץ לעיר. אתה לא רוצה לקחת את היפהפה (ה500) קצת לאגמים??

אנחנו נסענו לסירמיונה בלה גארדה, מקום יפהפה!

http://maps.google.com/maps?q=sirmione&hl=en&ll=45.496962,10.605927&spn=0.081821,0.154324&sll=37.0625,-95.677068&sspn=48.641855,79.013672&vpsrc=0&hq=sirmione&radius=15000&t=m&z=13

ומשם גם לונציה!

ונציה רחוקה, אל תיסע, אבל לאגמים אני ממליץ בחום!

כשהיינו בדצמבר האחרון היה קור כלבים, באזור ה3 מעלות ביום ומינוס 3-4 בערב. שלג ירד מדי פעם.

מבחינת קניות הסתובבנו באיזה קניון פתוח ליד כנסיית הדומו ומשם כל הרחובות הסמוכים בעצם מלאים באזורי שופינגגג, אשתך תמצא שם את מרבית המותגים המוכרים. אתה רק תכין את הארנק :lol:

פורסם

כל אזור הדומו מלא בחנויות רוב הדברים שם מאוד אבל מאוד יקרים אפילו מקדונלדס יותר יקר שם.

מה שלא תעשה אל תגיע לשם ברכב. עדיף שתשאיר את הרכב בחניון באיזה מטרו ותתנייד לשם במטרו או באוטובוס.

אתה יכול לעלות לאגם לה גארדה משהו כמו שעה נסיעה ממילנו לדעתי בחורף אין שם כולכך מה לעשות היות ומאוד קר שם.

פורסם

אם אתה נוסע לגארדה, יש אאוטלט מותגים די גדול נדמה לי בברשיה.

אני קניתי שם חליפה איטלקית נהדרת ב 140 אירו. יש שם חנויות של כל המותגים הגדולים.

אם אשתך חובבת שופינג, זה מקום מצוין.

הנה:

http://www.franciacortaoutlet.it/index2.php?pagina=outlet

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לגבי שופינג אולי edan82 יוכל לעזור בהכוונה, הוא כתב בזמנו על ביקור באזור הזה.

לגבי השאר - מילנו זה הרמת גן של צפון איטליה, ובדיוק כמו ברמת גן, הנכסים הכי יפים שלה הם הפארקים הציבוריים.

הכניסה אליהם בחינם והחניה ברחובות הסמוכים עולה 2-3 יורו, יש שם סדרנים שמתרוצצים עם כרטיסים כשאתה חונה.

למרכז ההיסטורי של העיר לא הייתי ממליץ להיכנס עם האוטו, ניתן כאמור לחנות בסמוך ולהמשיך ברגל. רוב האטרקציות

למעט הדואומו מרוכזים בסמיכות, אפשר לקחת את תאטרון לה-סקאלה כנקודת התחלה ולהסתובב משם ברגל. הדואומו גם

לא רחוק, ניתן להגיע אליו עם טראם או רכבת תחתית בפחות משני יורו לאדם.

יש הרבה פיצריות במילנו, רובן די איכותיות. חפשו את אלה שאין להן תמונות בתפריט, ואיפה שהבעלים והצוות לא נראים כמו

בני מיעוטים. גם מסעדות הפועלים הכי פשוטות מגישות ריזוטו מצויין ופסטה טריה, לכן לא צריך לכוון למקומות פלצניים במיוחד.

אם עוד לא בחרתם מלון, בדקו מה מציעים לכם בפרברים. הכבישים למילנו די איכותיים, מתוחזקים היטב ולא יקרים, והמלונות

מחוץ לעיר בד"כ מציעים תמורה טובה יותר לכסף.

לא הייתי בונה על נסיעות ארוכות כרגע, מזג האוויר אינו יציב והכבישים האיטלקיים בגשם זה לא כיף. יש גם הרבה פקקים לפעמים.

פורסם

טוב. אחרי שאמרנו מה לא לעשות, נשאלת השאלה: מה כן?

בשנים האחרונות אני נמצא כמעט כל שנה באיטליה, אבל בדרום.

אני יודע שלא קונים במרכז העיר. לכן שאלתי על קניונים גדולים בפרברים מחוץ לעיר.

כמו כן אני יודע מה זה קור כלבים בתקופה הזאת באירופה, לכן שאלתי על מקומות סגורים או מוזאונים מעניינים.

בסה"כ להעביר סופ"ש. לא משהו בומבסטי כמו לנסוע לונציה או פירנצה.

פורסם

האמת היא שפשוט אין מה לעשות בעיר הזו יותר מידי...

בעיני היא פשוט תחנה בדרך לפירנצה. אז תמצא לך קפה שכונתי ליד המלון ותאכל טוב. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האמת היא שפשוט אין מה לעשות בעיר הזו יותר מידי...

בעיני היא פשוט תחנה בדרך לפירנצה. אז תמצא לך קפה שכונתי ליד המלון ותאכל טוב. ;-)

+7000

כזאת עיר משעממת.....חוץ מהדומו ומאיזור הפאבים והמסעדות שלצידי התעלה אין שם כלום.......אלה היו היומיים הכי מבוזבזים שלי ושל אישתי באיטליה.

יש לך סופ"ש עם רכב שכור?

אל תבזבז זמן, שעתיים נסיעה (פחות או יותר) מביאים אותך לאיזור מודנה, גם אם תתעלם מה"עושר" המוטורי שיש לסביבה להציע אתה תהנה מנוף ממש יפה ופתוח ומשם אתה יכול לרדת למראנלו שגם במקרה שלה אם תתעלם מהעושר ה"פרארי" שבה עדיין יפה להגיע לאיזור הזה ולאכול איזו ארוחת ערב במסעדה משפחתית נחמדה.

מה עוד ?

פירנצה!!!

הרבה יותר מעניינת ממילאנו, מרוחקת בערך 3 וחצי עד 4 שעות ממילאנו אבל שווה את ההגעה, עיר מקסימה עם הרבה אתרים יפים ולא מעט מקומות לבזבז את הכסף.

אל תבהל מהמרחקים, אישתי ואנוכי הספקנו את כל זה כולל ארוחת ערב בפיזה בקצת יותר מסופ"ש וזה עוד היה כשאנחנו בג'ט לג (הגענו לאיטליה ישירות מהונג קונג).

איטליה מדהימה, רק צריך לדעת איפה להעביר בה את הזמן ומילאנו אינה אחת המקומות האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי כבר בפירנצה. גם אין לי חשק להיות בלחץ.

כולה סופ"ש לחגוג את יום הולדתה של האשה בקצת סייטסיאינג ושופינג. :-D

דווקא חשבתי לנסוע צפונה לאגמים ולהכנס לשוויץ.

אבל אי אפשר בגלל שאיטלקים לא מספקים את הרכב עם צמיגי חורף והם חובה בשוויץ החל מ1.11.

באסה.

פורסם

במרחק שעה וחצי נסיעה מנמה"ת מלפנסה יש את טורינו. מה שנקרא בעברית מודרנית, "אחד המקומות אם לא ה".

מקום מצויין למי שרוצה לחוות את צפון איטליה בטיול רגלי נינוח, והרכב יאפשר לכם לקחת מלון זול ואיכותי בשכונות

המרוחקות מהמרכז (אני יכול גם להמליץ באופן ספציפי אם תרצו). אמור להיות מושלם לסופ"ש.

אם לו"ז הטיסות מאפשר לכם לנסוע ולחזור ישירות, לא הייתי מבזבז זמן בכלל על מילאנו.

פורסם

טיול בעונה זאת בצפון איטליה הוא עינוי. לא תצא מהאוטו.זה לא הזמן. את מה שיש לראות במילנו רואים ביום (אלא אם אשתך תתנחל בבתי האופנה שכבר יותר ברחובות הקטנים שמחברים מונטהנפוליאונה ללה ספיגה ופחות במונטהנפוליאונה עצמו )

מאחד שלמד במילנו ב 70-73 והיה בה עוד שנים מצטברות מאז.מזג האויר לא השתפר.

אבל אם בכל זאת אתה רוצה המלצה למלון ,- ממוקם על תחנת CENTRALE , בצד ימין כשאתה מסתכל על חזית התחנה, מלון SPLENDIDO, 3 כוכבים. ויה אנדריאה דוריה 4. רמה סבירה ויציבה עשרות שנים,מחירים סבירים,מיקום מעולה, על ידו בפיאצה סטציונה (מטרו למטה) יש סלף סרביס ענקי זול יחסית עם אוירת סטודנטים (אני כבר זקן מדי - בפעמים האחרונות כבר לא ירדתי - לא מתאים) בביסמנט. אגב - מגדל שלום הועתק מבנין פירלי ממול.

פורסם

בקיצור. עיר מגניבה. אני יוצא ב7 בבוקר מהמלון וחוזר ב 9 בערב. עדיין לא מספיק כל מה שרצינו. מלא מוזאונים מעניינים ומגניבים. מלא פארקים יפייפים כמו דצריך ולא מדשאה אחת גדולה. מלא בניינים מעניינים ארכיטקטונית ולאו דווקא במרכז. לא מבין על מה אתם מדברים. דווקא שופינג גמרנו די מהר. אפילו אני התחדשתי בחולצה של יוז'י יממוטו ב100 יורו. מחירה בעונה שעברה היה 400 יורו. מחר נילך ל סן סירו. לראות מוזאון כדורגל. בקיצור. עיר מומלצת.

פורסם

העיקר שאתה נהנית!

רק תמיד תזכור, גם מאזדה 3 אחלה רכב, עד שעולים למרצדס S קלאס.

:wink:

מילאנו לא נוראית, היא פשוט מחווירה לעומת ערים רבות וטובות יותר באיטליה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...