Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש אוטו מנהלים עד 130 אלף בשנתונים 2008-2009

כרגע מתלבט בין פורד מונדאו לבין טויוטה קאמרי.

מה אתם אומרים?

אופציות אחרות?

בברכה netmag.

פורסם

מה הקשר בין השתיים?

המונדאו זה רכב משפחתי גדול בעוד הקאמרי זה רכב סלון.

אמנם בארה"ב גם הקאמרי נחשבת משפחתי גדול ורק האבאלון נחשבת לרכב סלון אבל הפרופורציות לארץ הן שהקאמרי היא בעצם ספינת הדגל של טויוטה מבחינת רכבי סדאן.

אבל - אם מדובר בגרסא מאובזרת של מונדאו - יש מצב שהיא תהיה מפנקת יותר מהדגמים של הקאמרי שנמכרים כאן בארץ.

אז, חשוב לדעת בדיוק אל איזה דגם ומפרט של מונדאו אתה מדבר.

אני באופן אישי הייתי הולך על הקאמרי - יותר גדול, יותר מרווח (בעיניי גם יותר יפה) רק תבדוק שהגיר תקין כי היפונסקים קצת פספסו כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שמשוטף בינהם מבחינתי זה מחיר דומה לכרב די גדול ומפואר. בהתחלה נדלקתי על C4 155 EXCLUSIVE החדשה שמחורה 140000 ש"ח. אחר כך חשבתי שאם להוציא סכום כזה, שווה לבדוק אופציות משומשות אבל גם מפוארות יותר.

בברכה netmag.

פורסם

בהחלט שווה לבדוק.

התקלות הגדולות הן בדרך כלל גיר\מנוע

אם כבר קונים רכב ברמה שכזו רצוי לבדוק אותו היטב לפני רכישה כי תקלה באחד מאלו ואתה תשפוך דם ביחד עם הכסף.

מדובר ברכבים שהם פשוט תענוג לנהיגה אבל תעשה נסיעת מבחן עליהם קודם כל - לא לכל אחד זה מתאים גם הגודל הזה.

אני יכול לאמר לך שהרכב הראשי אצלנו בבית הינה אוונסיס שהיא בעצם המתחרה האמיתית למונדיאו דגם מול דגם שנתון מול שנתון

והרכב המשני בבית היתה עד ממש לאחרונה קורולה 96 שעכשיו הוחלפה במגאן 08

יש מקומות שאני פשוט לא נוסע אליהם עם האוונסיס כי לתמרן אותה שם או למצוא מקום חניה זו פשוט קללה.

תעשה חושבים טוב טוב קודם כל איזה רכב אתה באמת צריך - אולי דווקא עדיף לך ללכת על רכב כמו הונדה סיוויק 1.8 ליטר מאובזרת או מאזדה 3 2 ליטר מאובזרת

אאודי A4 - בכלל אתה יכול למצוא כאן רכב שהריר יצא לך מהפה.

יש הרבה אלטרנטיבות לפני שאתה בהכרח קונה ספינה - הרי הרכב שחיפשת במקור היה C4.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שקול גם את הסקודה סופרב בגרסת הדיזל והבנזין 1.8 טורבו המאובזרות(אלגנס).

שנתון 2009 נכנס בתקציבך.

הרכב מרווח מאוד,מאובזר היטב ובעל ביצועים יפים.

פורסם

אם לא רכב גדול, אז אני אלך על C4.

A4 יקרה בשנתון הזה :cry:

יש מחלות מיוחדות למונדאו? שמעתי שהיו בעיות עם מזגן, שלא קירר.

מה לגבי אמינות מונדאו/קאמרי? (בכל זאת כבר לא חדשות)

חשבתי על סופרב, אבל קודם צריך לשכנע את אישתי

בברכה netmag.

פורסם

לא סתם רשמתי לך לבדוק גיר בקאמרי, הדגמים שנמכרים בארץ הם בעיקר ה2.4 ליטר (הישנות יותר היו 2.5) ואם לא מתחזקים את הרכב הזה כמו שצריך הסיכוי לבעיית גיר יכול להיות גבוה.

מעבר לזה - אחד הרכבים האהובים עליי.

קאמרי לבנה עם ג'אנטים שחורים ופס קישוט אדום עם צמיג בחתך נמוך - הרכב נראה טו-אוב. (אתה לא יודע כמה כאלה אתה רואה בנסיעה פשוטה בניו ג'רזי).

Pioneer TS-X150

פורסם

תוסיף עוד 10-20K ויש לך קאמרי 2008 3.5L פרימיום.

1-100 7.4 שניות :twisted:

בכל מקרה הייתי מעדיף את קאמרי על פני הפורד (שלדעתי לא יותר מפוקוס גדולה).

פורסם

שוב

אתה רוצה להשוות את המונדאו לטויוטה אז תלך על האוונסיס שגם כן יש לה לא מעט כבוד

הדגם של 2009 הוא נהדר. 7 הילוכים, חזקה, זריזה וחסכונית שלא לדבר על מרווח הפנים ברכב.

שווה בדיקה גם כן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...