Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי מחבר שסיפר ששכן סיפר לו שסבא של דוד שלו מכר טויטה קורולה 2007 יד-1 פרטית מרופא עם 10K ק"מ ב-20K מתחת למחירון ועם נתן לו מסאג' שוודי + מניקור פדיקור על חשבון הבית רק שיקח את הרכב.

הוא כל כך היה שמח שסוף סוף הצליח להפטר מהרכב הלא סחיר הזה (קורולה, מי שמע עליו בכלל), כי היה כבר בלחץ להחליף לפאר הטכנולוגיה, הרכב המושלם בעולם, אמין סחיר וחסכוני, הריי הוא: רנו מגאן 2008 ליסינג תפעולי יד-2 עם 150K ק"מ..

:roll:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני שמעתי מחבר שסיפר ששכן סיפר לו שסבא של דוד שלו מכר טויטה קורולה 2007 יד-1 פרטית מרופא עם 10K ק"מ ב-20K מתחת למחירון ועם נתן לו מסאג' שוודי + מניקור פדיקור על חשבון הבית רק שיקח את הרכב.

הוא כל כך היה שמח שסוף סוף הצליח להפטר מהרכב הלא סחיר הזה (קורולה, מי שמע עליו בכלל), כי היה כבר בלחץ להחליף לפאר הטכנולוגיה, הרכב המושלם בעולם, אמין סחיר וחסכוני, הריי הוא: רנו מגאן 2008 ליסינג תפעולי יד-2 עם 150K ק"מ..

:roll:[/quote

מה שתגיד !!

לא יעזור אתה חי בסרט שחיים בוא הרבה מאוד ישראלים.

למרות שאני לא סובל רנו לדעתי רכב עדין מאוד , מגאן שמורה יותר טובה מרוב היפניות.

סחירות זה דבר אחר .

פורסם

אשרי המאמין.

טובה במה? אמינות בקרשים, שילוב מנוע וגיר מהגיהנום , סחירות כמו של קוטג' פג תוקף , חלקים יקרים , איבזור מעליב.

נכון הרכב קצת נוח יותר יחסית לרוב המתחרות והוא גם מרווח. זה לא מעניין כשאתה עומד ב1 בלילה באיילון באמצע הנתיב כשהרכב נכבה לך תוך כדי נסיעה.

ספר את זה לשכן שלי .

אני ,בניגוד לאחרים, לא מתבסס על שכנים ושמועות,

אני זה שסגר את העיסקה מול הקונה ולאחר מכן שלחתי את אבא שלי והקונה לבדיקה והעברת בעלות.

לפני שיקפצו החכמים וינסו לומר שיש לי אינטרס - אין לי אינטרס, הרכב נמכר ומעולם לא היה לי אינטרס. גם אני לא חושב שהרכב שווה את המחיר היקר הזה אבל זה השוק, מה נעשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:roll:

לפי דעתי:

מה שנכון נכון, זה בהחלט הרכב הכי טוב בעולם בתנאי אחד:

שהוא מליסינג ובמיוחד אם אתה לא משלם עליו כלום.

אגב,בסוד שלא כולם ישמעו: זה נכון לכל סוג רכב, לא רק למגאן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...