Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כדאי להרחיב כנפיים. החיפושית הופכת לנדירה יותר עם כל יום שעובר, חיפושיות שעברו הסבות ושינויים הן הכי פחות נחשקות. חבל! שמור על מקוריות.

איתן

פורסם
לא כדאי להרחיב כנפיים. החיפושית הופכת לנדירה יותר עם כל יום שעובר, חיפושיות שעברו הסבות ושינויים הן הכי פחות נחשקות. חבל! שמור על מקוריות.

איתן

יש לי עוד אחת עליה אני שומר מקורית

החיפושית שבתמונה היא פרוייקט שאני מתחיל אשר יכלול הנמכה הרחבה כנפיים והתאמה גאנטים מיוחדים

פורסם
יש לי עוד אחת עליה אני שומר מקורית

החיפושית שבתמונה היא פרוייקט שאני מתחיל אשר יכלול הנמכה הרחבה כנפיים והתאמה גאנטים מיוחדים

כנס, תירשם ותישאל את השאלה בפורום חיפושית תפוז

למרות שבטח גם שם תקבל את התשובה הנכונה כפי שרשם לך ביטלמן .. אבל כדאי לנסות.

פורסם

יש רכבים שמתגלגלים לידיים הלא נכונות.. גם אם יש פה אנשים שיודעים לא נראה לי שיענו לך. לדעתי חיפושית אי אפשר להפוך ליפה יותר או מגניבה יותר! אלא רק להרוס את המראה שלה! בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אתה יכול להזמין מחול קיט של כנפיים מנופחות יותר מפיבר. וככה אתה לא הורס כלום. תמיד אפשר להחזיר את הכנפיים האורגנליות

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...