Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוקיה E72

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול המכשיר מצוין ויתרון עצום שיש לו לעומת הרבה סמארטפונים שגם עם ניווט(סביר,לא כמה שעות) ושיחה הסוללה מחזיקה יום שלם בלי בעיה

יש פה ושם תקלות תוכנה שקיימות כמעט בכל טלפון כמו הודעות על זיכרון מלא ואז המכשיר מבקש לסגור יישומים שהכל כמעט סגור אבל חיים איתם...במקרה הכי גרוע כיבוי והדלקה

הכל תלוי במחיר כי אם היום הייתי צריך לקנו מכשיר הייתי קונה אנדרואיד כי להרבה דברים אין היום אפליקציות לסימביאן...עם זאת חשוב לציין שאם לא הדברים המפורסמים בעיתונות יש מספיק תוכנות שנותנות מענה כמעט לכל דבר גם לסימביאן

חשוב גם לדעת שהמכשיר ששווק ע"י פלאפון לא מסתדר חלק עם אורנג וסלקום...לא יודע עד כמה הסיבה נכונה אבל הסבירו לי שמדובר על גרסה אמריקאית ואירופאית

פורסם

מדובר במכשיר מוצלח מאוד אבל מיושן מאוד.

עקרונית הסימביאן בגרסה 9.x (ממשפחות סימביאן 1^) היא מערכת הפעלה שסר חינה, ויש מחסור באפליקציות מתאימות.

לגבי גרסאות המכשיר - מכשירים שנמכרו ב"פלאפון" יתאימו ללא כל בעיה גם לסלקום ואורנג', אולם מכשירים שנמכרו בסלקום ואורנג' הם בגרסה האירופית וחסרים את התמיכה בפס UMTS850 בפלאפון. לכן, אם אתה מנוי פלאפון, רכוש רק מכשיר בגרסה האמריקאית.

אישית לא הייתי רוכש את המכשיר כיום אלא אם מדובר במציאה אמיתית מבחינת המחיר ומצב המכשיר.

וכמובן - השאלה הראשונה שעליך לשאול היא האם המכשיר מתאים לצרכיך. אם תפרט קצת יותר יהיה אפשר לסייע לך.

אם אין לך בעיה עם שימוש במסך מגע או תנאי השירות אני מצטרף להמלצה לחפש מכשיר אנדרואיד בסיסי ולא מיושן מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאשתי היה מכשיר כזה מהעבודה. היא לא הפסיקה לסבול ממנו,

והוא היה כמה פעמים בסלקום לתיקון, שדרוג תכנה ואני לא יודע מה עוד.

בסוף האחראי פלאפונים בחברה שלהם התייאש, והחליפו לה לגלקסי 2.

מה זה מחיר מציאה? אני מאמין שזה לא 100 שקל. לכל דבר יש מחיר...

פורסם

אני מחפש כזה, בימים אלו ממש :).

יצא לי לקרוא קצת באינטרנט ומשום מה, יש לא מעט גולשים, אשר ממליצים על E71, מאשר E72. ההבדל ביניהם נע סביב ה-150 ש"ח, כך שאני החלטתי לוותר על ה-E71.

נקודת תורפה לא קטנה של המכשיר, היא רמת הקרינה היחסית גבוהה, שאת זה לא אהבתי בכלל.

שורה תחתונה: מהו המחיר המוצע לך?

פורסם

לחבר שלי יש אותו, והוא די מעצבן.

נתחיל בזה שיש לו בעיה במיקרופון ואף אחד לא שומע אותו כמו שצריך(הוא היה בתיקון, אמרו לו שככה המכשיר), הסוללה לא חזקה במיוחד ובשימוש די סנטנדרטי הוא די מת לקראת סוף היום ונמשיך בזה שהוא מכשיר די איטי וחווית השימוש שלו באמת לא מתקרבת למכשירי אנדרואיד בינוניים.

אני לא הייתי ממליץ אבל הכול שאלה של איזה פלאפון יש לך עכשיו ובכמה מציעים לך אותו.

לאור העובדה שמכשיר אנדרואיד נורמלי עולה היום 1200-1300 שקל(מוטורולה דפיי וסמסונג גלקסי אייס) אז ככה שיותר גבוה מ-600-700 שקל, לא הייתי מסתכל עליו.

פורסם

היה לי E71 ואז החלפתי לגלקסי S2. ה-E71 החזיק קרוב לשבוע בשימוש רגיל, וזה בערך היתרון היחיד שלו...

עדיין - אם אתה לא רוצה סמארטפון אמיתי, כנראה שהוא הכי טוב. המקלדת מאוד נוחה, הממדים שלו לא גדולים ויש לו יחסית הרבה פיצ'רים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאוד מיושן (מה לעשות, התחום הזה זז מהר) אבל אפשר להתרגל

ותכל'ס זה מתנהג כמו מחשב קטן, לטוב ולרע. דפדפן על הפנים.

לא לשלם יותר מ-400-500 ש"ח על משומש. פשוט לא שווה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יכול לומר על e71 שהוא היה מכשיר מעולה ושימש אותי מצוין כמכשיר עסקי, בזמנו.

כיום לא הייתי משקיע במכשיר הזה (72 הוא למעשה אותו מכשיר בהבדלים זניחים) יותר ממאות בודדות של שקלים וגם זה אם לא חשובה מולטימדיה, שירותי ניווט (מסך קטן מדי בנסיעה) וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עם E72 כבר שנה.

רכשתי כי אני שונא טאץ'.

יתרונות:

לדעתי המכשיר סה"כ יפה (שלי בצבע ברונזה, הוא יותר נדיר ונראה אחלה).

המקלדת היא דבר נהדר, יש עליה הכל, לא משתמש כמעט בתפריטים - נכנס לכל דבר (אנשי קשר, יומן, פנס, BT) בלחיצת כפתור אחת.

פעם עשיתי כאן "מבחן" על הסוללה שלו. סה"כ בסדר.

איכות שיחה טובה, לא זכורות לי תלונות.

יש GPS, אבל מה זה עוזר? WAZE לא עובד עליו משהו.

זול לרכישה למי שלא רוצה לעשות עסקים עם חברות הסלולר הדרעק האלו.

חסרונות:

בחצי שנה האחרונה הוא איטי מאוד, ממש קשה לו. שחזור הגדות וכו' לא עזר.

על גלישה אין ממש מה לדבר. המסך קטן והשימוש בעכבר לא נוח במיוחד. מה גם שכל הזמן שאתה פותח דף קופצות התראות של "חסר זיכרון" למרות שממש לא חסר זיכרון פנימי או בכרטיס זיכרון.

סה"כ:

לא רלוונטי היום, כל סמארטפון אוכל אותו בלי מלח.

יותר טוב מכל הטלפונים שאינם סמארטפונים, אבל גם סוסיתא יותר טוב מסוס ועגלה :lol::wink:

בוא נגיד שאם הייתי יכול לשדרג לאייפון בלי לשעבד את עצמי למיליוני שנות אור בחברת הסלולר הייתי עושה את זה כבר אתמול.

פורסם
מדובר במכשיר מוצלח מאוד אבל מיושן מאוד.

לגבי גרסאות המכשיר - מכשירים שנמכרו ב"פלאפון" יתאימו ללא כל בעיה גם לסלקום ואורנג', אולם מכשירים שנמכרו בסלקום ואורנג' הם בגרסה האירופית וחסרים את התמיכה בפס UMTS850 בפלאפון. לכן, אם אתה מנוי פלאפון, רכוש רק מכשיר בגרסה האמריקאית.

טעות,היה לי מכשיר שהגיע במקור מפלאפון וכל מה שעשיתי לא עזר לתצוגת אתר הבית של אורנג ולהורדת יישומים מאתר אורנג

בנוקיה ובאורנג (אחרי שנשלח למעבדה באורנג כי נאמר שניתן)לא הסכימו לצרוב לי עליו את הגרסה של אורנג בטענה שלא ניתן,בחנות פרטית אפשר לעשות גרסה בינלאומית של נוקיה אבל גם זה לא פתר את הבעיה

לסיכום הכי מומלץ של הרשת שלך ככה לא צריך להוריד הגדרות ובסביבות 400-500 ש"ח לפי דעתי ישתלם מאוד,אתה מקבל מכשיר עם GPS WIFI מיילים וסוללה חזקה שזה דבר חשוב בהרבה מכשירים היום הסוללה מתרוקנת מהר מאוד

נכון יש את בעיות התוכנה שציינתי בהודעה למעלה שאפשר לפתור אותן והגלישה לא כמו באייפון או גלקסי אבל מספיק נוחה

• תוכן חדש...