Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תצפית" רוכב אופניים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חייב לפרסם את זה, מצידי תנעלו.

אזור הצפון, כביש של 90 קמ"ש בעל 4 נתיבים, 2 לכל כיוון.

יש שוליים של לפחות 2 מטר רוחב! והרוכב האופניים נסע באמצע הכביש! הוא פשוט נסע באמצע הכביש!

מכוניות טסות במהירויות של 100-110 קמ"ש והוא נוסע 20 באמצע הכביש, אם אני לא טועה גם לא היה לו שום פנס.

לפני האופניים המקצועיות והחולצה אפשר היה לראות שלא מדובר ברוכב מתחיל.

שלא יגידו אחר כך שהנהג היה שיכור\עייף\מסומם.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למשטרה, שידעו על זה.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

באמת המשטרה תבוא לטפל בזה.

מקסימום, ישלחו ניידת אחרי שעה, ויגידו שהרוכב כבר לא היה שם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
הייתי חייב לפרסם את זה, מצידי תנעלו.

אזור הצפון, כביש של 90 קמ"ש בעל 4 נתיבים, 2 לכל כיוון.

יש שוליים של לפחות 2 מטר רוחב! והרוכב האופניים נסע באמצע הכביש! הוא פשוט נסע באמצע הכביש!

מכוניות טסות במהירויות של 100-110 קמ"ש והוא נוסע 20 באמצע הכביש, אם אני לא טועה גם לא היה לו שום פנס.

לפני האופניים המקצועיות והחולצה אפשר היה לראות שלא מדובר ברוכב מתחיל.

שלא יגידו אחר כך שהנהג היה שיכור\עייף\מסומם.

נו, אז מדובר בפועל סיני מקצועי בדרך לעבודה, לא חדש.

פורסם

וזה לא נראה לך רכיבה רשלנית ותורמת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
באמת המשטרה תבוא לטפל בזה.

מקסימום, ישלחו ניידת אחרי שעה, ויגידו שהרוכב כבר לא היה שם.

או שהם יציבו ניידת בשעות שבדרך כלל יש רוכבים בשביל להודיע להם שמרכיבה כזאת לא בטוח חוזרים שלמים

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

בכל שבת שאני נוסע לירושלים, לפני צומת לטרון יש עדר של רוכבי אופניים, לעיתים נוסעים 3 רוכבים במקביל בשוליים.

מכיוון שהתנועה דלילה הם מרשים לעמצם לעיתים גם לרכב על הכביש עצמו, בהזדמנות אני אצלם סיטואציה כזו.

פשוט עבריינים שמסכנים את עצמם ואת הנהגים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הם נוסעים איך שהם רוצים ובסופו של דבר מאשימים אותנו ...

כמו שליאור אמר הם מסכנים אותנו ואותם.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

גם אצלי בשכונה יש רוכבי אופניים שנפגשים בקבוצות ונוסעים על הכביש ביחד כל שבוע.

זה לא היה מפריע לי אם הם היו נוסעים בצורה נכונה, אבל הם נוסעים ביחד אחד ליד השני ותופסים נתיב שלם, בכביש שמהירות הנסיעה בו גבוהה וקיים בו עיקול שמפריע לשדה הראייה.

אבל מה אכפת להם, יש להם טייטס וקסדה הדוקה מדי על הראש והם יכולים לעשות מה שבא להם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רוכבי האופנים הם באמת צרה צרורה, מדובר על ספורט בריא וטוב אבל בארץ רוכבי האופנים הופכים אותו לספורט מסוכן ומיותר.

גם באיזורים שלמים כמו שראיתי , קבוצות של רוכבי אופנים משתלטים על כבישים בתוך העיר ובבוקר בשיא הלחץ רוכבים כקבוצה באיזור ללא שוליים, ללא שדה ראיה (כביש של 60 קמ"ש בתוך עיר ), ועוד רוכבים אחד ליד השני ולפעמים הדבר נגמר שבדיוק בסיבוב רוכב האופנים מחליט לקצר את המסלול ולחתוך למסלול הנגדי והדבר כמעט נגמר במוות של הרוכב וכיום נגמר בציפצוף של הנהג ואצבע משולשת מצד הרוכב.

לפי דעתי העונש הכי טוב לרוכבים ההלו הוא להכריח אותם לצפות במשך 3 שעות ב"דובי הדוברמן וכללי הזהירות בכביש" , אולי ככה הם ישננו את הפזמון " רק בטור עורפי תרכב".........

פורסם

אתם צריכים לראות מה הולך בכבישי עמק האלה בשבתות בבוקר,סכנת נפשות...3 רוכבים על נתיב אחד,אחד על השוליים,השני באמצע הנתיב והשלישי על קו הפרדה,פשוט נתיב שלם תפוס ברוכבי אופניים.

• תוכן חדש...