Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף במשאבת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גבול לכל תעלול. אי אפשר לטעון לרכב נוסף כי מדובר בדלקן, המציין בפירוש את מספר הליטרים ומספר הרכב. כמובן שאפשר לטעון שאדם שותה דלק, שופך דלק, יש חור במיכל (הרכב מודל 2010) וכיוצ"ב השאלה אם זה סביר. חוץ מיזה היא חוייבה בדמי שירות, היא לא מתדלקת בשירות עצמי, אז מי שפך דלק המתדלק, לאן למיכל סודי שלו.

אגב כל הנושא של הכפתור הסודי שהועלה פה, ניראה לי שזה לא יותר מהמצאה של מתדלקים, מן הראוי, שמי שלא יודע בוודאות, לא יזרוק לחלל האויר דברים לא מבוססים. זה מטעה, זה לרגע הצליח להטעות אותי, וזה מסייע לרמאים לרמות את הציבור.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
יש גבול לכל תעלול. אי אפשר לטעון לרכב נוסף כי מדובר בדלקן, המציין בפירוש את מספר הליטרים ומספר הרכב. כמובן שאפשר לטעון שאדם שותה דלק, שופך דלק, יש חור במיכל (הרכב מודל 2010) וכיוצ"ב השאלה אם זה סביר. חוץ מיזה היא חוייבה בדמי שירות, היא לא מתדלקת בשירות עצמי, אז מי שפך דלק המתדלק, לאן למיכל סודי שלו.

אגב כל הנושא של הכפתור הסודי שהועלה פה, ניראה לי שזה לא יותר מהמצאה של מתדלקים, מן הראוי, שמי שלא יודע בוודאות, לא יזרוק לחלל האויר דברים לא מבוססים. זה מטעה, זה לרגע הצליח להטעות אותי, וזה מסייע לרמאים לרמות את הציבור.

תלך לאוטו, ותבדוק, בהחלט יש כפתור.

התנצלות תתקבל בברכה.

פורסם

לא המצאה ולא נעליים - השסתום הזה אכן קיים. פתח את מכסה מיכל הדלק והכנס לשם אצבע או שתיים, אתה אמור להרגיש בו בצד השמאלי.

ברגע שאתה לוחץ על השסתום, אתה מאפשר לאויר שכלוא במיכל לצאת החוצה, מה שמפנה מקום לעוד דלק להיכנס פנימה.

אם אשתך תדלקה כשהמיכל היה כמעט ריק לגמרי ואם המתדלק היה חרוץ במיוחד, בהחלט ניתן היה לדחוף בכוח 3.5 ליטרים נוספים מעבר לנפח המוצהר ע"י היצרן.

חזור לתחנה פעם נוספת, בצע תדלוק עצמי ועדכן אותנו בתוצאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תסלח לי, אבל אתה בנאדם אידיוט!!!

לא מגיע לך שיעזרו לך ולא מגיע לך שיקשיבו לבילבולי ביצים שלך!

המצאה של מתדלקים? בחיים שלי לא עבדתי בתחנת דלק, ועדיין אצלי בפביה מודל 2010 כן יש כפתור כזה.

עכשיו תרד לאוטו שלך תחפש את הכפתור לפי ההסבר שלי ותחזור לפה עם התנצלות רצינית.

ואגב, גם עם דלקן אתה יכול לתדלק רכבים אחרים אז קפוץ לי אדם טיפש.

והערה קטנה לאלעד, בפביה הפין הזה נמצא בצד ימין, אני נוטה להאמין שגם בפולו זה באותו המקום, וניתן לדחוף גם 10 ליטרים נוספים מניסיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכפתור בהחלט קיים בפאביה ובאיביזה - לא יצא לי לבדוק האם כך הדבר גם בפולו הנוכחית, אך מן הסתם שכן.

אני נוטה ללחוץ על הכפתור כל כמה ליטרים, ובסופו של דבר ניתן להכניס (בקלות) עוד 5-10 ליטרים, כפי שציין תומר.

ואחדד קצת: אין ספור פעמים יצא שתדלקתי יותר מ-45 ליטרים בפאביה, הרי 45 ליטר הוא נפח מיכל הדלק בה.

העניין הוא מאוד פשוט - הגרמנים (או לפחות הצ'כים) אינם מכלילים את ה-7 ליטר רזרבה בתוך ה-45 ליטר הכללים, כך יוצא מצב שלעיתים מתדלקים יותר מתכולת נפח מיכל הדלק (על הנייר - בלי הרזרבה), ואז הליטרים הנוספים נכנסים אל המיכל הרזרבי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא שמעתי על כפתור כזה, גם אחרי הרצת חיפוש.

:brickwall:

תפסיק לנסות להצדיק את עצמך, הכפתור קיים ואשתך בהחלט יכלה להכניס את הכמות המדוברת (ראה את השרשורים למעלה בציטוט)

מומלץ אגב זה לא, אדי הדלק צריכים מקום להתפשט בו אבל בכל מקרה אף טיפה מהדלק ששילמת עליו לא נאבדה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

תומר תרגע, עם פה כזה ,גם כמתדלק בתחנת דלק לא יהיה לך סיכוי. איש לא ביקש ולא הכריח אותך להשתתף בדיון.

חברה קצת הגיון ופרופורציה, כיס אוויר יאפשר להכניס עוד 2 עד שלוש ליטר, לא למעלה מ 10 ליטר במיכל של 45 ליטר.

נהג מנוסה
פורסם
תומר תרגע, עם פה כזה ,גם כמתדלק בתחנת דלק לא יהיה לך סיכוי. איש לא ביקש ולא הכריח אותך להשתתף בדיון.

חברה קצת הגיון ופרופורציה, כיס אוויר יאפשר להכניס עוד 2 עד שלוש ליטר, לא למעלה מ 10 ליטר במיכל של 45 ליטר.

שים לב

...אז המתדלק עצר אותי ואמר לי תראה יש פה כפתור במיכל שמוציא אויר והוא לחץ עליו ובאמת יצא אויר ואז הוא הכניס את המשפך ונכנסו עוד 12 ליטר !!!!!

אתה לא הנדסת את המכונית, אתה לא יכול לדעת אם בכיס אוויר הזה יכלו להכנס עוד 2 ליטר או 20. העובדות בשטח - בכל השרשורים שהביאו לך נכנס בין 5-12 ליטר יותר ממה שהיצרן מצהיר

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

1. יש לי פה מספיק גדול כדי לעבוד במקומות יותר טובים מתחנת דלק

2. כשמנסים לעזור לך ואתה עונה בצורה מגעילה אל תצפה שיהיו נחמדים אליך

3. אם אתה יודע יותר טוב מכולם כמה ליטרים שווה כיס אויר (אצלי נכנס 10 יותר תרצה או לא), מה אתה רוצה מאיתנו ולמה באת לפה? לך לתחנת דלק תריב עם הבעלים ועזוב אותנו בשקט ואל תבזבז לנו את הזמן על הויכוח איתך. אתה הרי יודע יותר טוב מכולנו מה נכון ומה לא אז מה המטרה שלך פה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ויק, הבעיה שלך היא שאתה מרבה לז*** במוח, מבלי להקשיב לאחרים - שעונים לך מניסיונם הלא קצר.

חד וחלק, נכנסים בין 5 ל-10 ליטרים דלק. אני עושה זאת בחמשת הרכבים האחרונים שלנו - וזה עובד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לך מושג על מה אתה נוסע.

כי אני בטוח שלא תדלקת בחיים שלך לבד. אחרת הייתי רואה את הכפתור!@!

אצלי בבורה יש כפתור צד שמאל.!

לוחצים ונכנס בממוצא עוד 7 ליטר בכיף!~!

אחרי שהידית קופצת ולא מוכנה למלא עוד.

עכשיו תסביר לי איך לא 1 או 2. יש כאן לפחות 4 או 5 אנשים שאומרים לך את אותו הדבר. על מכוניות של אותו יצרן (סקודה /VW אודי / סיאט)

אני בטוח שאתה עדיין חושב שאנחנו טועים.

אולי אתה כמו השיר כמו השיר http://www.youtube.com/watch?v=y1AasrzPXRc

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא ייאומן - או שפותח השרשור הוא טרול, או שמדובר במקרה קשה בהרבה.

חבל על המאמץ, שילך לריב עם המתדלקים, שיתבע את התחנה ובסוף שיאלץ לשלם את עלות התביעה הנגדית שיגישו מולו - ובצדק.

פורסם

אם כדי לחלוק על קביעת "המומחה" שלך שכפתור ניקוז אוויר לא יכול להסביר הפרש של למעלה מ 10 ליטר, צריך להיות אידיוט וטרול, אז אני אידיוט וטרול. כפתור ניקוז אוויר לא יכול להסביר הפרש כזה.

נהג מנוסה
פורסם

אתה צודק, גנבו אותך, גש למשטרה ותתלונן, תבע את חב' הדלק - ואל תהייה מופתע מהבומרג שתספוג.

אצל אשת החבר היה מדובר ביותר מ- 10 ליטר - אבל היי, אתה יודע טוב יותר.

אתה לא חייב לטרוח לענות לי - פרשתי מהשרשור הזה.

פורסם

לvik014,

ראה את התגובות שלי בשרשור הזה. יש באחת התגובות (הראשונה) שלי גם תמונה שמראה איך נראה השסתום בפולו 2005. תנסה לחפש אצלך בפתח את השסתום, או שהוא ממוקם באותו האיזור כמו אצלי, או שבמיקום אחר שבטווח הפייה של התדלוק.

ואם לא הגיוני מבחינתך שנכנס עוד 12 ליטר, אז תתפלא. מנסיון עם יותר מ5 רכבים מקבוצת VW של המשפחה- נכנס לפחות 10 ליטר רזרבה מרגע קפיצת הפייה האוטומטית. הנסיון עם: סיאט טולדו, פולו קלאסיק, קורדובה, פאביה סטיישן והפולו שבחתימה שלי. חברים ומכרים שיש להם רכבים מהקבוצה ושסיפרנו להם וניסו על רכבם (גם ממגוון ההיצע של קבוצת VW) הודו שנכנס בקלות יותר מ10-12 ליטרים.

פעם אחת התרוקן לאחת הרכבים המיכל (חבר שלקח את האוטו ולא שם לב), ובתדלוק מלא שנעשה לו נכנס קרוב ל59 ליטר וזה תאם את בדיקת נתוני צריכת הדלק שנעשה לו אחרי כן (יותר מ1080 ק"מ לפני תדלוק חוזר, כדי לבדוק שלא רימו אותנו).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...