Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

רציתי לברר שני דברים.

1. בהנחה שחברות הכבלים עוברות אך ורק לשידורים דיגיטליים, ומפסיקים את השידורים האנלוגיים, האם יהיה אפשרי להנות משידורי כבלים, בלא הצורך לשים ממירים בבית? (מינימליזם במיטבו). אשמח לתשובה מעובדים בתחום.

2. לאחרונה קיבלתי הצעה לעבור לתוכנית במכשיר הסלולרי שלי, 80 שקלים בחודש, כולל מע"מ (150 דקות, 150 מסרונים) האם לדעתכם ניתן להוציא יותר (לשלם פחות מ-80 שקלים בכל חודש בבנק...) מספק השירות ? אני מעוניין לתפור חליפה לצרכים שלי (לא מדבר הרבה, שולח מסרונים וזהו).

תודה לעונים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

השמועות אומרות שרמי לוי עומד להכנס לשוק הסלולר בנובמבר.

לפי הכתבות, דקת שיחה תעלה בין 20-30 אג' וללא צורך בלקיחת חבילת דקות.

נראה לי ששווה להמתין.

ד"א, הוא יעבוד על תשתית פלאפון, אז אם יש לך מכשיר דור שני, זה יהיה קצת בעייתי.

פורסם

1. לא. זאת הסיבה העיקרית לכך שחברות הכבלים מבקשות להפסיק את השידור האנלוגי, הן רוצות לחייב אותך לשים ממיר (=לגבות ממך כסף).

2. לי זאת נשמעת כמו תוכנית יקרה. אם זאת כמות הדקות שאתה מדבר חפש תוכנית ללא חבילת דקות, זה ישתלם לך יותר. בחישוב זריז - 100 דקות שיחה בחודש כפול 0.35 ש"ח לדקה = 35 ש"ח

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הסיבה שבגללה חברת הכבלים רוצה להפסיק את השידור האנלוגי - אני מניח שהסיבה היא כפולה - האחת היא אפשרות להפטר מתחזוקה של רשת מיושנת, והשניה היא סיכוי להכנסות משירותים נוספים בשירות הדיגיטלי - כמו ספריית VOD, ממירים מקליטים וכו'.

לגבי תחשיב החילה הסלולרית - שכחת להוסיף דמ"ש שיהיה לפחות 20 ש"ח לחודש, כך שתוכנית fix של 35 אג' לדקה תהיה מעט יותר יקרה מאותה חבילה בניצול מלא. מאידך בחבילות הדקות יש שני חסרונות - אם הניצול לא מלא מחיר הדקה יותר יקר, ואם יש גלישה מעבר לחבילה בד"כ מחיר הדקה בחריגה יהיה יקר. מעבר לכך - מי שמעוניין בחבילת גליש יקבל אותה במחיר יותר זול ככל שהתחייבותו הכוללת תהיה יותר גודלה, כלומר מי שרוכש חבילת דקות יותר גדולה יקבל את הגלישה במחיר זול. אני, למשל, ניידתי שני קוים מאורנג' כיון שבתוכנית חיילים fix דרשו ממני עבור חבילת גלישה של 2.5 ג"ב 64 ש"ח לחודש, בעוד שבעלי חבילות דקות יותר גדולות קיבלו את אותה חבילה תמורת פחות מ-30 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה דמי שימוש? רמי לוי מדבר על "לא דיברת לא שילמת" ולא מזכיר דמי שימוש.

גם בתוכנית שלי באורנג' (אורנג' חיילים) אני לא חושב דמי שימוש. גם אם יש, הם בטח לא מגיעים ל-35 ש"ח. כל החשבון שלי יוצא משהו כמו 20 ש"ח לחודש :lol:

הבעיה עם התוכניות האלו היא שמדובר בתוכניות זולות יחסית ולכן לא משתלמות לספקיות הסלולר. כשאתה מדבר ב-400 ש"ח לחודש שווה להם להילחם עליך שלא תעבור למתחרה. כשאתה מדבר ב-80 ש"ח לחודש ממש לא אכפת להם שתעבור למתחרה, נהפוך הוא, הם רוצים שתעבור אליו.

פורסם

בדוק את החשבנית שלך. יש לך דמ"ש בסדר גודל של 20-30 ש"ח בחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתוכנית הנוכחית שלי, אכן יש דמי מנוי (וזה 20 שקלים כמדומני, אם לא 25).

לגבי הממירים - אז בסופו של דבר, אין אפשרות להתחמק, וחייבים לעבור לממיר דיגיטלי בכבלים?

ועוד שאלה, מישהו יודע אם ניתן להקליט בממירים, ולשמור את המידע על DOK ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לגבי ממירי הכבלים והקלטה ל-DOK - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

הצחקת אותם.

יש לכבלים (וגם ליס) ממירים מקליטים שמקליטים על דיסק קשיח פנימי, זה נקרא "הוט מג'יק" ו-"יס מקס" בהתאמה.

התוכן נשמר בדיסק הקשיח באופן מוצפן ואין דרך ידועה (ויתקנו אותי אם נמצאה הפריצה, אבל לדעתי עדיין לא...) להוציא את החומר החוצה אפילו אם אתה מוציא את הדיסק ומחבר אותו למחשב.

יותר גרוע מזה - החומר המוקלט ניתן לצפיה אך ורק אם אתה עדיין מנוי על הערוץ ממנו הוקלט (!!!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הוט השיקה את ממיר ה- MAGIC HD שמאפשר הקלטת תכנים גם באיכות HD, הממיר בעל כונן קשיח נשלף ויהיו כמה אפשרויות בעיניין הזה בקרוב.

לגבי הרשת האנלוגית יש המון תופעות של חיבורים פיראטיים לרשת הישנה, בחלק מהמדינה התשתית הזאת כבר נסגרה, ובקרוב בשאר האזורים - חייבים ממיר דיגיטלי אחרת תראו שלג. לכל גנבי הסיגנל - חייכו, אכלתם אותה.

לעיניין שידור דיגיטלי ללא ממיר כרגע לא אפשרי, וגם אם יהיה אפשרי בעתיד אז תהייה בעיה להריץ יישומים איטראקטיביים על אותה הטלוויזיה.

פורסם
לגבי הרשת האנלוגית יש המון תופעות של חיבורים פיראטיים לרשת הישנה, בחלק מהמדינה התשתית הזאת כבר נסגרה, ובקרוב בשאר האזורים - חייבים ממיר דיגיטלי אחרת תראו שלג. לכל גנבי הסיגנל - חייכו, אכלתם אותה.

אני מבין שכל "גנב" כזה מוריד לך את המשכורת באופן ישיר , נכון ? :?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בדקתי. יש דמי שימוש ואז יש החזר שלהם. בקיצור, אין.

• תוכן חדש...