Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי מערכת JVC kw-avx840

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחיפושים שלי אחרי מערכת 2DIN בסיסית אך איכותית לאלפא 159, קיבלתי המלצות על מערכות JVC עקב יחס איכות מחיר טוב.

מסתבר (וזה לא מפתיע) שהמחירים בארה"ב הם הרבה יותר נמוכים מאשר בארץ, ונתן לקנות את הדגמים הכי טובים במחירים זסבירים.

אחד הדגמים שמשך את תשומת ליבי הוא kw-avx840, שהוא המקביל של kw-avx846 המוכר בארץ ובאירופה. ניתןמל קנות אותו בפחות מ-400$ אפילו. הדגמים עם GPS מובנה עוברים את ה-600$, אבל אני לא צריך GPS.

השאלות:

1) האם הוא מתאים מבחינת תדרי רדיו לארץ? הבנתי שבמערכות JVC ניתן להגדיר אותן בלי המון סיבועים כמו ב-ALPINE או PIONEER.

2) האם יש צורך להצטייד במסמכים ספציפיים ממשרד התקשורת ע"מ לשחרר את המוצר מהמכ"ס?

אשמח לדעת על חוות דעת על המערכת.

תודה!

פורסם

אני לא הייתי ממהר לקנות את הדגם הספציפי הזה מחול, הפרש המחירים בארץ לא מצדיק לדעתי הבאתו מחול.

לי יש את הדגם הקודם ה-836. מכשיר מעולה ביחס למחירו, דיבורית בלוטות סבירה מאוד, איכות שמע מפתיעה לטובה, הדגם החדש גם תומך בתפריטים בעברית (לפחות זה שנמכר בארץ), יציאות פרה אאוט 5V והכי חשוב פאנל נשלף (לפחות באזור הדרום:wink:)

אאלט לא תצטרך בשום מסמך ממשרד התקשורת אלא רק בכסף לשחרר את המוצר מהמכס.

אלי

פורסם

הזמנתי מאמזון ביושופס דגם 840.

במפרט כתוב שתומך בתדר אירופה.

עוד שבוע אוכל להגיד לך כמה עלה עם מסים.

תמיר,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

גם אני מתכוון לקנות דרך USHOPS. יש לי נסיון מצויין בקניות בעבר.

המחיר באמזון ממש טוב, יותר זול מהמחירים בEBAY.

אשמח אם תוכל לעדכן.

פורסם

הנה העדכון,

קודם כל הם ממש בסדר ביושופס.

לא הכרתי, אבל היום גם גילית שהם ממעין צבי. הבעלים מזכרון יעקב- שכן שלי.

מחירים, בשקלים..

דאבל דין 2118 ש"ח

כבל לאיפוד (נרכש בנפרד) 230 ש"ח (לא חובה).

הכל כולל הכול.

בהצלחה,

תמיר.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...