Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

סוף סוף מצאתי קונה לרכב שלי ולהלן כמה שאלות, שעליהן אשמח לקבל עזרה ויעוץ:

האוטו בבעלות אמי ולא חידשתי לו רישיון במשך שנתיים. מחר אני נפגש עם הבחור, שיקנה ממני את האוטו.הוא רוצה לקחת את האוטו לטסט בעוד שבוע ולאחר מכן לעשות העברת בעלות. סיכמתי איתו שהאחריות לעבור את הטסט היא עליו ואני לא מתכוון לקחת שום חלק בזה. החשש שלי שאם הוא לא יעבור את הטסט, הוא ידרוש ממני את הכסף חזרה.

1. האם אני יכול להחתים אותו על איזה הסכם ביננו, שלא יקנה לו זכות לדרוש את הכסף, אבל כזה שיהיה חוקי? זה יכול לבוא בזכרון דברים?

2. האם אני כמיופה כח מאמי יכול לחתום בשמי על הסכם כלשהו?

כמו כן אני אשמח לקבל ממישהו דוגמא לזכרון דברים שנהוג לעשות בעת מכירת הרכב.

תודה לכל המגיבים ושיהיה סוף שבוע נעים לכולנו! :lol:

פורסם

זו שאלה משפטית ואני לא משפטן, אבל אני יכול להגיד מה אני הייתי עושה במקומך .

את כל ההסתייגויות הנוגעות לטסט יש להתנות במעמד זכרון הדברים טרם בדיקת המכונית כמו למשל שהקונה יודע שהוא צריך לשלם על 2 אגרות טסט למשרד התחבורה, ועל כך שאינך ערב לכך שהרכב יעבור טסט.

בכל הנוגע לתוצאות הבדיקה צריך להתנות מראש באילו נסיבות רשאי הקונה לסגת מהעסקה(מנוע "גמור", תאונת שילדה למשל)

את כל עיניין הכסף , איזה כסף? של הבדיקה? אתם יכולים להסכים בינכם על כך במעמד זיכרון הדברים במידה והבדיקה אינה לשביעות רצונו של הקונה.

להזהירך שלכסיקון הבוחנים במכוני הבדיקה מובן לעיתים רק להם והם עשויים לצייר תמונה מעוותת לרעה של מצב הרכב מתוך שיקולי כיסתוח, על הבוחן להסביר בשפת הדיוטות (אנשים שלא מבינים במכוניות)מה כתוב.

לגבי טפסים, חפש ב-google טופס העברת בעלות, לצד רשיון הרכב (אגרת הטסט) יש טופס יפוי כוח עליו צריכה לחתום אמך, ולצרף את תעודת הזהות שלה לצורך העברת בעלות.

• תוכן חדש...