Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי סיטרואן C1 ופיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי על האלטרנטור כדוגמה לעוד מכלול שעובד מסלד מסויים ומעלה, אצלי האויר לא קריר בכלל בעמידה בפקק.

לגבי הכמות גז,ראיתה ספרות או דפי נתונים ברשת?כי על המוסכים שלנו אני לא סומך.

אצלי במנוע שמן חצי סנטטי (10-40) שמוחלף כל 7500 ק''מ.האוטו הקודם שלי היה סופר לאנס שכל חייו כיד 1 במשפחה נהנה מחימום של 2 דק והאוטו עבר 330,000 בלי לגעת במנוע ובלי צורך להוסיף שמן בין טיפול לטיפול.טכנולוגיה שהתקדמה זה נכון,אבל חוקי פיזיקה של גוף חם מתפשט וקר שמצתמק אף אחד לא ביטל עדיין.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Diveman

תגיד אתה אמיתי ???

היצרן כותב בפירוש שמן סינטטי מלא 5W30, ואתה ממלא חצי סינטטי

היצרן(כל היצרנים) אומרים להניע וישר לנסוע, ולא לחמם את הרכב בסרק, ואתה מחמם.

היצרן כותב בפירוש את כמות גז המזגן, 450 או 500 גרם, תלוי בדגם המנוע, יש מדבקה אצלך בתא מנוע, ואתה 'ממלא יותר כדי שהמזגן יקרר'

תמשיך ככה ותגיע רחוק עם תחושות הבטן שלך, או שאתה 'לא סומך על המוסכים'

שבת שלום, ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא פעם ולא פעמיים אנחנו רואים שהיצרן לא מדייק, חוסך וכ"ו.

לא יזיק לחמם את הרכב דקה, במיוחד ברכב כמו זה שהצריכה שלו כל כך נמוכה, גם במידה וזה לא יתן שום תועלת לרכב,

נזק זה גם לא יגרום.

לי יש גם הרגל לחמם את הרכב כחצי דקה עד דקה כל בוקר.

פורסם

בספר רכב יש טבלה שמרוכזים בה כל סוגי השמנים שמתאימים לרכב,לידיעתך.ומהטבלה אפשר לראות שלמנוע הזה מתאים כל שמן.ושמן 10-40w מתאים גם למנוע הזה,יכול להיות שבמחיר של מנוע פחות אקולוגי.

לגבי הכמות גז במזגן זה מועיל מה שאמרת,ואני אבדוק לפי הכמות.

חימום לרכב לא מומלץ ע''י היצרן?לא ראיתי דבר כזה בכל הספר.נכון שלא רשום שיש צורך לחמם,אבל גם אין איסור.

אני לא יודע כמה ק''מ יעשה הרכב הספציפי שלי עם תחזוקה כמו שהוא מקבל,אבל פוטנציאלית הוא יסחוב יותר מרכב שמטופל לפי היצרן ונסע 15,000 ק''מ ראשונים על שמן 'קנולה' מינרלי שהיה ברכב עם הגעתו.את ההחלפה הראשונה של השמן עשיתי אחרי 2500 ק''מ,זה תקופת הרצה נורמליתמי שרוצה לבדוק לעומק,ברוב העולם יש מושג טיפול '0',שזה טיפול בכמה אלפי ק''מ ראשונים אחרי תקופת ההרצה שהבלאי בה גבוהה בגלל השחיקה הראשונית של המכלולים במנוע.

את היבואן מעניין שתקלות לא יהיו בתקופת האחריות,והם לא יהיו גם עם הטיפול שהיבואן דורש,אחרי האחריות רכב עם בלאי גדול יותר פוטנציאל לפרנסה למוסכים גם של היבואן כי להתםרנס מטיפולים בלבד לא קל.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
ואוו .... 32,000 ק"מ בשנה ???

אני העליתי לכאן פוסט של סיכום 15,000 ק"מ עם ה C1 צריכה ממוצעת של 18.2 ק"מ לליטר עם צמיגי 195-45-15 !!!

לגבי מחירי הטיפולים ההזויים, יש קבוצה בפייסבוק שמנסה ללחוץ על היבואן, טיפול לרכב דומה (אייגו) עולה פחות מחצי !!!

ליאור

אפשר הפנייה לקבוצה הזו???

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
Diveman

תגיד אתה אמיתי ???

היצרן כותב בפירוש שמן סינטטי מלא 5W30, ואתה ממלא חצי סינטטי

היצרן(כל היצרנים) אומרים להניע וישר לנסוע, ולא לחמם את הרכב בסרק, ואתה מחמם.

היצרן כותב בפירוש את כמות גז המזגן, 450 או 500 גרם, תלוי בדגם המנוע, יש מדבקה אצלך בתא מנוע, ואתה 'ממלא יותר כדי שהמזגן יקרר'

תמשיך ככה ותגיע רחוק עם תחושות הבטן שלך, או שאתה 'לא סומך על המוסכים'

שבת שלום, ליאור

טוב , אז נתקלתי בשרשור הנ"ל מאחר ואני צריך לבצע טיפול לרכב .

המוסך הציע 10W40 של TOTAL , שאני מעריך שהוא חצי סינטטי , בעוד שכתבת ש"היצרן כותב בפירוש 5W30"

ליאור, בשבילך הוספתי את הטבלאות מספר הרכב , אז מה ממלאים ?

(אני לא בא להתנגח אלא רק להבין\לפתוח קצת את הדיון)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמיטב המסורת , שכחתי את הקבצים .

epiphone - עמוד 24 או 22 ( ממנו לקחתי את הצילומים) ?

oil.JPG

oil2.JPG

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...