Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סוזוקי בלנו שנת 96 גיר אוטומט, שחזרתי הביתה עכשיו אני שם לב שהרכב לא ממשיך להילוך רביעי.. בדרך כלל שהרכב היה מגיע למהירות 80 הוא כבר היה בהילוך רביעי. אני ממשיך ללחוץ על הגז והוא כבר מגיע ל90-100 ושומע את המנוע מתאמץ להחליף הילוך ולא מצליח.

ולא- הרכב לא נמתא באובר דרייב....

עצות?

פורסם
אולי בטלת את האובר דרייב אבל המנורה לא דולקת ?

המנורה לא דולקת..... ואכן בדקתי בזמן הנסיעה שהייתי קרוב ל 90 ושיניתי והוא לא עבר להילוך רביעי.

אנסה שוב פעם מחר...

מה יכול להיות? אולי באמת הגיע הזמן להחליף שמן גיר ופילטר גיר? הרכב עוד מעט יגיע ל100000

פורסם

אם אף פעם לא החלפת שמן גיר והרכב כבר בן 16 ועשה 100 אלף אז בטח. אצלי הייתה פעם בעיה של החלפה בסל"ד גבוה וצריכת דלק גבוהה והחלפת שמן גיר סידרה את זה.

פורסם

אם אתנ מרגיש החלפת הילוכים 1-2-3, אז צריך להיות לו גם רביעי. אלא אם באמת כמו שכתבו ישנה בעיה עם הכפתור של האובר-דרייב. אם הוא כבד בתחילת נסיעה, אז הוא בחירום, וצריך לחבר מחשב ולבדוק קוד תקלה. במקרה כזה הבעיה יכולה להסתכם בהחלפת חיישן ועלולה להגיע לצורך בשיפוץ הגיר. בכל אופן, אם תרצה תרים טלפון ותגיע לבדיקה.

ספי

פורסם
אם אתנ מרגיש החלפת הילוכים 1-2-3, אז צריך להיות לו גם רביעי. אלא אם באמת כמו שכתבו ישנה בעיה עם הכפתור של האובר-דרייב. אם הוא כבד בתחילת נסיעה, אז הוא בחירום, וצריך לחבר מחשב ולבדוק קוד תקלה. במקרה כזה הבעיה יכולה להסתכם בהחלפת חיישן ועלולה להגיע לצורך בשיפוץ הגיר. בכל אופן, אם תרצה תרים טלפון ותגיע לבדיקה.

ספי

אכן אני מרגיש כבדות בעת התחלת הנסיעה ולא הבנתי מאיפה זה בא.... אני אשחק שוב פעם עם הכפתור ואראה מה קורה.

פורסם
ליד מעצור היד , יש כפתור למצב הילוכים - שלג ספורט ורגיל .

תבדוק שהוא באמצע .

תבדוק שהלחצן של האובר דרייב לא לחוץ ואז צא לנסיעת מבחן ותעדכן .

אתה יכול להראות לי בתמונה על מה אתה מדבר? הסתכלתי ולא ראיתי כפתור שכזה....

פורסם

על הידית הילוכים יש את הכפתור של האובר דרייב .

משמאל למעצור היד יש כפתור שעליו סימונים - p s .

s מצב שלג ואז הגיר מתחיל מהילוך שני .

p מצב כח ואז הגיר מושך הילוכים .

בנסיעה רגילה כפתור האובר דרייב אמור להיות משוחרר והכפתור משמאל למעצור היד באמצע .

פורסם
על הידית הילוכים יש את הכפתור של האובר דרייב .

משמאל למעצור היד יש כפתור שעליו סימונים - p s .

s מצב שלג ואז הגיר מתחיל מהילוך שני .

p מצב כח ואז הגיר מושך הילוכים .

בנסיעה רגילה כפתור האובר דרייב אמור להיות משוחרר והכפתור משמאל למעצור היד באמצע .

יה תותח צדקת, הזזתי את הכפתור לאמצע וזה הסתדר....

תודה.

פורסם

ספי

כמה עולה בדיקה ?

פורסם
יה תותח צדקת, הזזתי את הכפתור לאמצע וזה הסתדר....

תודה.

ברגע שאתה משנה את הכפתור לאחד מזוג המצבים שיש לו אתה אמור לראות.

ברגע של שינוי הכפתור על לוח השעונים תדלק נורה שתציין את המצב החדש.

לא ראית אותו? אם התשובה שלך היא "לא" אז הנורה שרופה.

פורסם

זה נחמד, אתה שואל ועונה לעצמך ?

שמן גיר ממלאים מצינורית המדיד - בעזרת משפך קטן .

בודקים שמן גיר כשמנוע חם , העברנו את ידית הגיר דרך כל ההילוכים פעמיים ומחזירים לפרקינג .

כעיקרון לא אמור להיות חסר שמן גיר אלא אם כן יש לך נזילה .

בדוק מתחת לגיר אם יש נזילה בחיבור הציריות לגיר .

יש שם מחזיר שמן ולפעמים הוא נוזל .

• תוכן חדש...