Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש טויוטה יאריס, מצאתי אחת כזו למכירה ליד ביתי:

1.3

אוטומט

2001

יד ראשונה

35K ק"מ

הם דורשים מיחרון (לטענתם זה עומד על 70K אני בדקתי במוטוקאר וראיתי67K), מישהו יכול לעדכן אותי לגבי המחיר בלוי יצחק?

אילו דברים כדי וצריך לבדוק ברכב זה? בעקרון אני יודע שזה רכב מאוד אמין, אבל ידוע אולי על אי אלו מחלות שלו?

למישהו ידוע אולי מה עלות הביטוחים (נהג חדש), הבנתי שזהו גם רכב מאוד חסכוני אשמח לקבל יותר פרטים פרקטיים על כך (מבעלי יאריס או מכרים).

תודה מראש.

טל.

פורסם

מחירון תבדוק בלוי יצחק, העלות היא שיחה סלולארית.

ביטוח, לא משנה מה אחרים משלמים, בדוק אצל הסוכן שלך. באופן כללי, הביטוח ליאריס לא יקר.

עצה כללית, תפעל מהר יחסית, אין הרבה יארסים 01 למכירה, בזמנו חיפשתי אחת די הרבה זמן, בשביל רכב שני בבית.

תבדוק שהרכב טופל בזמן, וקח לבדיקה.

גיא

פורסם

קודם כל, תודה גיא על התגובה המהירה!

מה לגבי צריכת הדלק? זה די חשוב לי, מכיוון שעכשיו יש בבעלותי סופר לאנסר 97' במצב מצויין והבעיה הכמעט יחידה היא צריכת דלק לכן זהו קריטריון חשוב מאוד בשבילי.

לאיזה מספר אני אמור להתקשר בקשר למחירון?

תודה מראש.

טל.

פורסם

צריכת הדלק נמוכה. גם כאשר לוחצים יחסית על הרכב, ובטח כאשר נוסעים רגוע.

היאריס רכב מעולה לדעתי, המינוס העיקרי שלו הוא תא מטען קטנטן. אם זה לא מפריע לכם - מעולה. לשימושים רגילים של לסחוב את הקניות מהסופר הוא יספיק. גם המרווח האחורי לא ענק, אבל הוא לא ענק בשום רכב מהקטגוריה הזו אז...

לגבי לוי יצחק, פה:

http://luach.ynet.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERT=

בצד ימין יש את המספר, מכניסים קוד שאומרים לך בטלפון ואתה גולש לך במחירון כל עוד השיחה פתוחה.

גיא

פורסם

צריכת הדלק, מניסיון בן 3 שנים, היא כ-1:12 עם נסיעות רבות מאוד בתוך העיר. מחוץ לעיר לא צריך להיות בעיה להגיע ל-1:15. הרכב באמת נחטף ואם הנתונים שלו טובים כמו שנראה - שלם מחירון וקנה.

עלות הביטוחים זולה כמו לכל רכב סטנדרטי אחר, תקלות מיוחדות - פשוט אין. 3 שנים אצלנו ללא ביקור מיותר אחד במוסך (איזה בזבוז של האחריות :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבר שלי מחפש אחת נורמאלית כבר כמה חודשים טובים,אומנם יש פה בפורום אחת למכירה אבל היא לא אוטומטית.

אני מצטרף לקריאה של רוני :

פתח את הלוח בעיתון ב-6:00 בבוקר,חפש בפורומים ושים פתקים (רכבים עם סיומת 35\10 הם משנת 2001).

מצאת? תקנה.

תחשוב קצת יותר מידיי זמן והרכב יעלם (בכל מקרה לא לוותר על בדיקה בגלל שמנסים להלהיט אותך כאן).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי יאריס ידנית שנת 2000 1300 סמ"ק ב-49,900.

לפי לוי יצחק לא ממש מצאתי את הקטגוריה הזו, אבל המחיר נראה נמוך מדי (זה פחות מהמחיר של 1000 סמ"ק אוטומט)

הבחור טוען לא עברה תאונות...

משהו חשוד? או שכדאי לקפוץ על המציאה?

פורסם
מצאתי יאריס ידנית שנת 2000 1300 סמ"ק ב-49,900.

לפי לוי יצחק לא ממש מצאתי את הקטגוריה הזו, אבל המחיר נראה נמוך מדי (זה פחות מהמחיר של 1000 סמ"ק אוטומט)

הבחור טוען לא עברה תאונות...

משהו חשוד? או שכדאי לקפוץ על המציאה?

לבדוק טוב. זה המחירון של ה1000 הידנית. נשמע מוזר שמורידים במחיר.

איזה יד?

כמה ק"מ?

תבדוק שהרכב אכן רשום על מי שמנסה למכור אותו...

בקיצור שווה בדיקה, אבל לבדוק טוב, נשמע מעט חשוד.

גיא

פורסם

הרבה פעמים הקילומטראז' מוריד הרבה יותר מהמחיר הרשמי. כלומר, הופך את הרכב לפחות סחיר, ולעזאזל המחירון. יכול להיות שהבעלים מוכן להתפשר רק בגלל זה.

זה שווה לך אם אתה עושה קילומטראז' נמוך - אחרי כמה שנים אצלך, הקילומטראז' יהיה קרוב יותר לממוצע ואתה רק תרוויח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...