Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נסיון עם יונדאי.. ובטח שלא עם סוג הרכב הזה.. אשמח לקבל פרטים בסיסים כמו: טיפול שחיקה צריכת דלק וחלקי חילוף

אמור לשמש בין רכב משפחה לעבודה

פורסם

תתעניין ברכבים אחרים.

המטריקס הוא ממש לא אחת מיצירות המופת של יונדאי. מיושן, לא בטיחותי, לא נוח ומבוסס על פלטפורמת האלנטרה מנוחתה עדן. כמה כבר הוא זול מרכבים נורמליים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במחיר של המטריקס, הייתי בודק גם סקודה רומסטר או ניסאן נוט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אמינות צפויה להיות טובה. אבל, מיעוט מכוניות בשוק עלול ליקר חלפים, בעיקר חלקי פח ופנסים.

מניסיון של מספר ימים עם המכונית: בפירוש יותר נוחה ממשפחתית רגילה (סדאן מהזן המקובל במחוזותינו...) בכל הקשור להעמסת ילדים וציוד, וגם מקנה ישיבה גבוה ושולטת, אבל חסרת פתרונות אחסון ברמה מאכזבת. וכמו כן, לא ממש חסכונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
יצא לי לנהוג לא מעט על המטריקס. אוטו פשוט חלש להחריד. שום הנאה מנהיגה.

פותח השרשור לא ביקש שום דבר שקשור בהנאות נהיגה. למעשה, מרבית הנהגים המשפחתיים מבקשים נוחות בסיסית, אמינות, חיסכון בדלק ושימושיות, ולא בהכרח הנאה מנהיגה - לפחות בסוג כזה של רכב. יוצאים מהכלל מן הסתם, אלה שבוחרים רכבים ספורטיביים, או שהם רווקים או חסרי ילדים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תבצע פה חיפוש,כבר דיברו על המטריקס בעבר.

הרכב מבוסס על פלטפורמה של יונדאי אקסנט מלפני 2 דורות,הדגם של שנת 2000-2006,ככה שהתכנון שלו שייך לסוף שנות ה90,

גם מבחינת איכות וגם מבחינת בטיחות,היבואן פה בארץ פשוט לה הביא אותו,אבל זה רכב מיושן ביותר.

בנוסף זה רכב מאד צפוף,סביר להניח שאין בו הרבה יותר מקום מיונדאי אקסנט,ככה שבו תסביר מה הצורך שלך מהרכב ובמה מצאת יתרון לרכב הזה שהתחלת לפזול בו מאשר משפחתית ממוצעת? (פרט למחיר),ככה נוכל יותר לייעץ לך.

אני אישית הייתי הולך על אקסנט מהשנים 2007 ומעלה וזה גם באותו המחיר,סתם לצורך הדוגמא.

האם ישבת ברכב? נהגת עליו?

זה שלרכב יש צורה של מיניואן זו רק אחיזת עניים,גם מאזדה 5 במושב האחורי,ואני מתכוון שורת מושבים השנייה ולא השלישית היא צפופה מאד והמושב האמצעי מתאים לילד,ככה שהיא יותר צפופה ממזדה 6, וזה כביכול "מיניואן" כמו שאוהבים להתהדר בשם.

אני אתן לך עוד דוגמא תא המטען של סונטה מהשנים 99-2005 יותר קטן משל האלנטרה,וזה ברכב שאמור להיות דרגה אחת מעל.

בקיצור מה שאני בא לומר ,אני לא הייתי קונה את הרכב הזה,חוץ מהמחיר שלו אין לו שום יתרונות,

אני אישית הייתי קונה רנו סניק,רכב שהמחיר שלו מגוחך ביחס לתמורה שלו , ובכמה רמות מעל המטריקס ובכל סעיף נותן לו נוקאאוט,למרות האמינות שאולי יש על זה חילוקי דעות.

אביב8)

פורסם

הכל זה עניין של צורך.

כמעט כל מה שאמרו על המטריקס הוא נכון. ועדיין... הרכב דווקא מרווח יחסית בגלל תכנון פנימי חכם (אין מה להשוות לאקסנט) אפשר לקנות אותו במחירי ריצפה מהטעם הפשוט שאין לו שוק והוא מהווה פתרון לא רע למשפחה קטנה.

הרכב לא שיא הבטיחות, לא שיא החסכון בדלק, לא שיא הזריזות ולא שיא היופי. אבל לקנות אותו בלפחות 30 אחוז מתחת למחיר המחירון זה די ריאלי.

רכב אמין, לא יקר לטיפולים ובמחיר הנכון יכול להיות אלטרנטיבה מעניינת. יחד עם זאת, עדיין אפשר למצוא אופציות טובות יותר.

פורסם

אוקי... תודה רבה לכל העונים.. הבנתי שאין לי מה לחפש עם הרכב הזה במיוחד שרציתי להשתמש איתו לעבודות נגרות שזה בטח לא היה מתאים!!!

• תוכן חדש...