Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי באוטו דיפו היקרנים מסגרת ניקל, עכשיו יש לי 2 שאלות, ובבקשה אשמח לתשובות.

1)שמתי לב שהמסגרות שם נראות פתאום ממש ענקיות ואני תוהה האם יש שינוי בגודל של לוחיות רישוי בן רכב X לבין רכב Y כל עוד הלוחית אינה אמריקאית?

2)יש משהו שונה במסגרות שהם מוכרים לבין מקומות אחרים?למשל הניקלים שיצא לי לראות הן די כהים יפים כאלה וגם יוצא מצב שהלמטה של הלוחית תהיה מועטפת בחתיכה די עבה של הניקל, לפחות ככה ראיתי.

פורסם
אותי על הדרך מעניין אם יש לוחית ניקל או משהו שדומה לזה, שהיא לא פלסטיק מצופה ?

גם אני כשדיברו איתי על מסגרת ניקל הייתי בטוח שזה ניקל כסף אמיתי, הכל פלסטיק, אני מאמין שגם הניקלים של הידיות של הדלתות למשל, זה גם פלסטיק.

אבל מה זה משנה, זה נותן את הברק ואת "היוקרה" גם ככה, ומה שבטוח זה עדיף מלשים חתיכת קרטון כסוף, זה גועל נפש.או להשאיר שחור או אם מחליפים לשים דמוי ניקל, כל השאר מכערים.

וראיתי שם שאחד עולה 50 שקל כמו שאמרו לי, כבר קניתי מהם כמה דברים והם פשוט יקרנים ומגעילים, אבל מה לעשות יש להם את השטויות האלה כל הזמן כמעט.

פורסם

בכל שטיפת רכבים , אביזרי רכב קיימות המסגרות.

הבעיה שלהן שאחרי כמה שטיפות הציפוי יורד מהמסגרת , ונישארת מסגרת בצבע לבן שמנת מוזר כזה.

חייב להיות אחד מניקל נורמאלי

פורסם
אחד עולה 50, זאת הבעיה.

לפי כמה שנים טובות, זוג עלה 80 ש"ח. הייתי בטוח שעם השנים, המחיר יורד ולא עולה :(.

בכל מקרה, רק כדי לסבר את האוזן, כבר יצא לי לראות מסגרת אחת במקום אחר, שמחירה היה לא פחות מ-100 ש"ח ! ( אם זה לא טירוף, אה מה כן? :)).

פורסם

אחשלי אני ממש אתמול עברתי בכפר ערבי שנקרא בארטה באיזור חדרה

הייתי שם עם חברים והחלטנו להכנס לעשות סיבוב

הגענו לחנות וקניתי בדיוק את הניקלים האלה ב 20 שקל והם איכותיים ולא מתקלפים ולא נעליים נראים בול כמו בתמונה ומלאים ברק יושבים נדיר ביותר על הרכב.

עשיתי שם השחרת חלונות קניתי אנטנה כריש ווילון עם סמל של הרכב לאחורה ב 35 שקל איכותי אחי לא יאמן המחירים והכל בא לך ארוז מארגזים בתוך ניילונים לא משומש לא מלוכלך ולא בטיך ומתקינים לך במקום בצורה איכותית נקיה בלי חורים ושטויות.

אז אני לא אומר שתמצא במרכז ב 20 שקל אבל 100 שקל?

תנסה לחפש ביותר זול אני בטוח שתמצא ב 40-50

• תוכן חדש...