Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קסנון H7 - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב קסנון ברכב.

לפני שאתם קופצים למה אתה צריך את זה זה לא חוקי לא עובר טסט וכו' וכו' וכו', לקחתי כבר את הכל בחשבון, חשבתי על הכל ואני רוצה להרכיב.

אני מתכנן להזמין מאיביי, רק שאני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע ממש מה להזמין, אם מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי או לאתר כזה או אחר שמוכר קסנון [לא מקורי מן הסתם אך איכותי] ולא במחיר בשמיים אני פנוי להצעות.

בנוסף, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות קסנון שמגיע גם לאור נמוך וגם לאורות ערפל ביחד ולא לקנות כל אחד בנפרד.

אם יש כזה דבר אז אני אשמח לקישור גם לדבר כזה.

אור נמוך - H7.

ערפל - H1.

אני מעוניים בגוון 8000K [שזה דיי כחול].

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ממליץ לך לעשות כמוני, אני קניתי פנסי אנג'ל אייז שגם תורמים למראה של הרכב וגם בעלי עדשה, כך גם שהאלומה שהקסנון ייתן תהיה מרוכזת ולא מפוזרת לצדדים ומסנוורת, נכון עולה קצת יקר כל העסק אבל שווה את כל הווג'ערס אחר כך.

פורסם

לערפל כדאי לקנות מנורה שיש לה הרבה לדים נראה טוב וגם לא יקר

אני מכיר מישהו שעשה את זה גם באורות דרך בשירוקו וגם נראה טוב ומאיר טוב

בהצלחה

פורסם

מה הכוונה מנורה שיש לה הרבה לדים?

וזה ניראה כמו מנורה אחת שיש נקודת אור אחת או שרואים כמה נקודות אור? [כי אם יש כמה לדים אז זה כאילו כל מנורת לד נמצאת כמה מילימטרים מהמנורה השנייה ואז זה ניראה כמו כמה נקודות אור ולא נקודת אור אחת]

עריכה:

ואיזה מנורות לד צריך לפנסי ערפל? זה גם H1?

כמה וואט זה?

• תוכן חדש...