Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טנדר סוסיתא12


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בסוסיתא12 היה חוייה לינסוע ברכב לאחר שיפוץ כללי . וגם ביקרתי את און היה לו מה לראות הוא נהנה לעשות סיבוב בסוסיתא אני ממתין מתי און יגמור את הסוסיתא שלו יהיה לי שכן גם עם רום כרמל טנדר שיהיה ערב טוב אבי מצורפות תמונות.

IMG_2507.jpg

IMG_2506.jpg

IMG_2508.jpg

IMG_2509.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום אחר הצהריים הפתיע אותי אבי בטלפון: ״בוא, אני כאן למטה עם הטנדר״. עוד בטרם הוא סיים את המשפט, הייתי על הברכיים, מציץ לטנדר מתחת לחצאית, מתרשם מהשיפוץ. בוא, שוב הפתיע אבי, תנהג. הוא לא היה צריך להגיד פעמיים. הטנדר הזה הוא הסבא של הטנדר שלי והאמת היא שהוא גם לא שונה ממנו באופן מהותי. אז הסקרנות אכלה אותי.

המנוע הניע בנגיעה קלה. ההגה קשה וכבד לסיבוב במקום, כמו גם המצמד הקשה ללחיצה. לעומתם, ידית ההילוכים הארוכה רכה ונעימה לשימוש. צריך להתרגל למצמד הנקודתי, אבל כשזה קורה, מפתיע הטנדר הקטן בזמינות כוח מידית. מאפס סל״ד ממש הכוח זמין ואפשר להחליף הילוכים מוקדם. הטנדר מעדיף את זה ככה. גם אבי, למרות שהוא האיץ בי להאיץ בו, בטנדר. טיפסנו עד שמונים קמ״ש על השעון ובקלות. יותר לא העזתי לנסות. תיבת ההגה המעורפלת דורשת יותר זמן הסתגלות. כן יכולתי להתרשם מכך שתא הנוסעים שקט באופן יחסי וששיכוך הזעזועים מהכביש מפתיע לטובה.

אם אני יכול להשליך מנהיגת המבחן הזו לאיך שהטנדר שלי ייסע בבוא העת - אני יכול להיות מרוצה. בכל זאת, 15 שנים מפרידים בין המכוניות האלו ובמהלך השנים שופרו מערכת ההיגוי, הבלמים וגם המתלים; המנוע המודרני יותר (באופן יחסי, באופן יחסי...) חזק יותר ונוספו גם מזגן וחומרי בידוד עדיפים. ובכל זאת הנהיגה בטנדר הנושן מספקת חוויה ייחודית ואפילו מהנה. כי אולי הדבר הבולט שחוויתי בנהיגה הקצרה אלו הם מבטי העוברים והשבים, שניכר שהם נהנים ממראה הטנדר הנדיר. אבל לא יותר ממני, אז תודה, אבי, על ההזדמנות (הנוספת) שהענקת לי לנהוג על המכוניות שלך, שהן החלומות שלי. 

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
היום נסעתי בסוסיתא12 היה חוייה לינסוע ברכב לאחר שיפוץ כללי . וגם ביקרתי את און היה לו מה לראות הוא נהנה לעשות סיבוב בסוסיתא אני ממתין מתי און יגמור את הסוסיתא שלו יהיה לי שכן גם עם רום כרמל טנדר שיהיה ערב טוב אבי מצורפות תמונות.

 

אבי אתה תותח, אין עליך !

 

סע בדרכים טובות

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חבל על הזמן.

 

כל הכבוד אבי!

 

רק שאני קצת מבולבל... - הטאסות והגריל הקדמי הם של הסוסיתות עם מנוע טריומף, נכון? יכול להיות שהיתה איזו תקופת חפיפה, שהיו מנועי פורד וטריומף במקביל?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב שלום סוסיתא היא מקורית אילו טסות שעשו לי לפי טסה מקורית של סוסיתא 12 אורגינל בלי שם א.ק והגריל הוא מקורי של הרכב הוא היה בדגמים שונים של פורד וטריומף שבת שלום אבי ג.

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכב מקסים.

אני חושב שהארגז מתאים לרכב ולתקופה שלו. אני זוכר גם שהיו סוגרים את הארגז מהצדדים עם תריסים, תחשוב על זה.


×
×
  • תוכן חדש...