Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעתכם על PIONEER DEH 5250SD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר נמצא למכירה בדיוטי פרי נתב"ג ( באג) ונמכר במבצע של 200$.

המכשיר יחובר בלאנטיס יחד עם מגבר -רמקולים 6*9 וסאב קיקר.

האם מישהוא מכיר את פיצרים המכשיר לעומק?

אודה לעזרתכם.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

לדעתי המחיר שלו בארץ לא רחוק מזה, אם לא יותר זול.

מה מעניין אותך בו בדיוק?

מבחינת חיבורים- הוא מספיק, אבל אין בו BT למשל.

קרא קצת על דגמים מומלצים באזור מחיר דומה, 100 שקל לפה או לשם (פיוניר 7, קלריון CZ500 וכו').

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אני חושב שמחירו בארץ כולל אחריות עולה בסביבות אותו המחיר שציינת בסופו של דבר.

מבחינה תפעולית במכשיר מאוד טוב. התפעול די קל וישנם די הרבה פיצ'רים אשר יכולים לענות לכל סטאפ בסיסי ואף יותר (כמו חיתוך HPF, שליטה מלאה על סאב וכו').

במחינת יופי הוא ניראה די טוב ומשוכלל. ישנה כניסת USB וSD CARD (אני די בטוח בקשר לכרטיס).

אם אתה מוכן להתגמש קצת, כמו שסרול ציין, תוכל להביא מכשיר מומלץ אף יותר כמו הפיוניר סדרה 7 (כמה שיותר גבוהה, מה טוב) או קלריון.

• תוכן חדש...