Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט: 5008 או גרנד סניק - רכב עבודה

lioracle
שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

בחודש יולי הזמנתי פיגו 5008 והבטיחו לי זמן אספקה בסוף אוקטובר

עכשיו הם מדברים איתי על דצמבר ינואר

אני מתלבט

אם לקחת במקום רנו גרנד סניק .

החדשים מגיעים עם מנוע של ניסן קשקאי.

מה גם שהרנו יכולה להיות אצלי תוך שבוע.

דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין שמדובר בקניה פרטית ולא בליסינג, יש לחבר שלי את הסניק, בהחלט אוטו טוב, אבל מחיר האחזקה לאחר 3 שנים פשוט בשמיים!!!.

מחזיק אגזוז, 500 שקל, תושבת מנוע 700 שקל, וזה רק ההתחלה שהיה לו לתקן ושלא נדבר על טיימינג שצריך לעשות ב 80 אלף בעלות של 3000 שקל!.

לפני שאתה רוכש את הרכבים הללו כדי לבדוק את עלות האחזקה, כמו כן אתה יכול לבדוק את הטויוטה וורסו, בהחלט רכב יותר טוב לאורך זמן אבל אתה בטח צריך 7 מושבים.

תבדוק את הסיטרואן C4 פיקאסו, הוא בין הרכבים שיותר אמינים לאורך זמן ממה שנראה בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרנד סניק מגיעה עם גיר רציף, כמו של ניסאן.

יש לנו במשפחה מכונית כזאת - נוחה מאוד, חזקה גם כן.

כל החסרונות שלה לא תקפים לגביך, כי לא אתה משלם דלק, תיקונים וסופג ירידת ערך.

הכי טוב שתבצע נסיעת מבחן, אבל אני בהחלט חושב שגרנד סניק אלטרנטיבה לא רעה ל 5008.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי גרנד סניק מהדגם הקודם.(הוחלפה בסקודה יטי - סקירה בקרוב)

אם אתה לוקח בליסינג - אל תחשוב פעמיים - לך על זה.

(התלונות היחידות שהיו לי על הרכב היו בסעיף עלויות התיקונים)

ואגב למי שכתב על הטיימינג - במנוע החדש (של ניסן) מדובר בשרשרת שאין צורך להחליף אותה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...