Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל, מדובר על רכב מסוג פיג'ו 206 XS.

אני מעוניין לשים לדים לבנים בתאורה הפנימית של הרכב, התאורה למעלה שנדלקת כשפותחים דלת. למה אני רוצה לעשות את זה? נטו בשביל אור חזק יותר לא בשביל פוזה או משהו, אני פשוט חייב אור שיאיר חזק יותר.

איך אני יודע איזה סוג מנורה מתאימה לי? או שאתם יודעים איזה סוג מתאים. בנוסף, איזה מנורת לד הייתם ממליצים לי? ראיתי שיש כאלה עם 6 לדים כאלה עם 12 לדים, מה יפיק אור חזק מספיק בשביל להאיר את הרכב אבל שגם לא יסנוור סתם בלי סיבה.

איך אני יודע איזה מנורות אני צריך לקנות לפנסי איתות בצידי הרכב שמוצמדים לכנפיים?

ושאלה אחרונה, סתם הסתכלתי על מנורות לפנסי ערפל וראיתי מנורות שמגיעות עם נורות W5W מתנה, מה אלה הנורות האלה ומה השימוש שלהן?

תודה.

פורסם

בקשר למנורה בסלון רכב, תפתח את המכסה של המנורה למעלה, רוב הסיכויים שזו מנורה שנראית כמו פיוז.

אצלי ברכב יש 2 לוחות כאלה והתאורה מדהימה, את שניהם חיברתי ביחד אחרי פתיחה של הקונקטור.

http://www.dealextreme.com/p/0-9w-18-led-car-ceiling-dome-white-light-dc-12v-34604

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

ב 206 XS שלי שמתי נורה כמו שהמגיב לפני קישר, רק עם 24 לדים.

בדיוק הגבתי בנושא למישהו אחר היום:

לדים לפנים הרכב תחפש ב dealextreme.com.

הזמנתי משם לוחיות של לדים, לבנים וחזקים מאוד.

זה מגיע עם כמה מתאמים ככה שלא משנה איזה חיבור יש לך, זה יתאים בלי שום קומבינות.

הזמנתי 2 כאלו, אחד לתאורת הסלון ואחד לתא מטען. עובד מעולה.

24 לדים לפנים הרכב

18 לדים לתא מטען

יש באתר הזה עוד המון שטויות לרכב, במיוחד לדים שונים לכל חור אפשרי באוטו, כולל בצבעים, מחליפי צבעים, אטומים למים, לתאורת יום, וכו' וכו'...

קח בחשבון שבית הנורה שם בנוי לקבל נורת להט עגולה. מה שהולך שם זה ככה:

כל בית הנורה יחד עם המפסק, יוצא בקלות ומתנתק מהמגעים בלי בעיה.

ואז יש לך חלק אפור שנשלף החוצה, והוא זה שמחזיק את הנורה בפועל. בעצם זה מתפרק ל2 חלקים:

1. פלסטיק בז' + שקוף + רפלקטור מתכת

2. מגעים + סוויץ' + בית הנורה והנורה עצמה.

מה זה אומר? זה אומר שאת הלוחית LED הזו אתה לא יכול פשוט להכניס לשם, כי ברפלקטור יש חור עגול בדיוק בקוטר של הנורה.

אני פשוט פירקתי את כל העסק - הפרדתי בין הפלסטיק השקוף לשאר המבנה, התקנתי את הלדים בפנים והדבקתי חזרה עם אפוקסי.

אם אין לך כח לעשות את זה, פשוט תחפש ב dealextreme נורה עגולה עם אותו חיבור.

איזה חיבור אתה שואל? קוראים לחיבור הזה T10 והוא מסוג wedge.

יש ב DX המון נורות ששומרות על הצורה, למשל:

זוג נורות T10

בהצלחה :)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...