Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ל 304 שלי חתכו 3 צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשדות שמצפון לכפר עיבלין במתחם שיפוץ כלי רכב כבדים ניתן לבצע ניקוי חול 5 גנטים ב- 200 ש"ח ולפעמים גם ב - 150.

לא כולל צבע.

ניתן לצבוע בצבע אפוקסי במקום בתוספת מחיר.

במידה וביצעת ניקוי חול בלבד גש בזריזות לצבעי שתאמת איתו מראש לצביעת יסוד במיידי, מינימום חימצון של המתכת החשופה.

את הצביעה אתה יכול לעשות אצל קמאל ברחוב השייש כמה עשרות שקלים ליחידה.

בהצלחה.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
בשדות שמצפון לכפר עיבלין במתחם שיפוץ כלי רכב כבדים ניתן לבצע ניקוי חול 5 גנטים ב- 200 ש"ח ולפעמים גם ב - 150.

לא כולל צבע.

ניתן לצבוע בצבע אפוקסי במקום בתוספת מחיר.

במידה וביצעת ניקוי חול בלבד גש בזריזות לצבעי שתאמת איתו מראש לצביעת יסוד במיידי, מינימום חימצון של המתכת החשופה.

את הצביעה אתה יכול לעשות אצל קמאל ברחוב השייש כמה עשרות שקלים ליחידה.

בהצלחה.

איפה המקום הזה נמצא בארץ?(צפון?)

מחירים ממש זולים..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
איפה המקום הזה נמצא בארץ?(צפון?)

מחירים ממש זולים..

נמצא בצפון באזור שפרעם בכביש שעולה מצומת איבלין לכיוון משגב.

לא לתפוס אותי על ה -ע וה-א בשם. בכל מקום רשום אחרת.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...