Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האמת אני חדש באתר ויש לי התייעצות קטנה.:lol:

יש ברשותי שברולט אופטרה 2006 LS PLUS 5 דלתות, אני יד 2(אם זה משנה), שמורה, יפייפיה, מאובזרת מאוד בכל התוספות המקוריות שהם: גג נפתח, חישוקי מגנזיום, ספויילר מקורי, פנסי ערפל, בקרת אקלים, הגה+ידית הילוכים מעור ועוד שלל תוספות.

מה שכן השברולט הזאת בעלת מראה ספורטיבי (האצ'בק) והינה תמורה למחיר מבחינת איבזור. אני נהנתי ממנה לא היו לי בעיות מיוחדות (55555).

הרכב אצלי כמעט שנה ואני מרגיש כבר שמיציתי אותה וכרגע היא מפורסמת למכירה ואני רוצה לעבור למשהו (איכותי) יותר.

כעת אני רוצה להחליף את הרכב לרכב אחר עד תקציב 60,000 (לוקח הלוואה + מכירת השברולט)

חשוב לי ברכב שהוא יהיה מראה ספורטיבי, צעיר ומאובזר. (אני בחור בן 22, רווק, שלא מחפש כל כך רכב משפחתי)

חשבתי על טויוטה קורולה RUNX 5 דלתות מרכב האצ'בק דגם לקצ'רי (הכולל גג+חישוקי מגנזיום+ריפוד קרם וגימור עץ מבפנים+שאר התוספות המקוריות של הקורולה) שזה רכב מאוד איכותי.

מבחינת תקציב אני חותר לכיוון ה60,000 אומנם אני יורד בשנתיים מ2006 ל2004 שזאת באסה(לצערי בגלל המחיר) אבל מבחינת איכות אני עולה פי 4, אין ספק, וגם רכב שיהיה קל בעתיד למכור אותו כי יש לו שוק חם, לעומת השברולט אופטרה שהשוק שלה גרוע מבחינת מחיר ומכירה.

זה רכב יפני,איכותי,אמין מאוד,צריכת דלק סבירה- מנוע 1600 נוסע מעולה, עם שוק יציב והדגם לק'צרי המפואר גם אינו נפוץ בציי הליסינג מה ששומר על ערך.

חשבתי גם פה על הקטע של חלקים, ביטוח, טיפולים והכל. אני כולה חייל משוחרר עובד מכניס משכורת רגילה סנדרטית ולא רוצה לבזבז את כל כספיי על הרכב כי יש עוד שאיפות בחיים.

א. אני מתלבט כי מצד אחד עקב החלקים והאחזקה היקרה, אך מצד שני הטויוטה קורולה מאוד אמינה ורואה מוסך בדרך כלל רק בטיפולים ובדברים רגילים שכל רכב רואה:מצבר, צמיגים וכאלה. ככה שזה סביר.

ב. לגבי ביטוח - אני נהג צעיר (בן 22) כך שהביטוח אמור להיות יקר- אם יש למישהו טווח מחיר +- כי בשברולט שילמתי מקיף+חובה בסביבות ה6300 ש"ח לשנה (זול יחסית).

בגלל שהפורום הזה מומחה לרכב רציתי התייעצות+ אופציות נוספות שכנראה לא עולות לי בראש.

חשוב לי מאוד הקטע של האיבזור. מעדיף גיר אוטומטי ראש שקט מאוד. הנסיעות שלי הן גם בעיר גם מחוץ ככה שמנוע 1600 הוא סבבה.

פורסם

נראה לי שאתה די נעול על הקורולה ראנקס וחבל, כי יש בשוק אופציות משתלמות יותר. לצורך העניין ולשם הדוגמא, בסכום של 60 אלף ש"ח אפשר למצוא מכוניות משפחתיות יפניות ממודל 2007 ו-2008. לדעתי חבל לחזור 4 שנים אחורה כשיש לך סכום כזה. בנוסף, אם אתה נהג חדש ולא בעל משפחה אז כדאי לך לשקול רכישה של מכוניות קטנות וצעירות יותר.

פורסם

לא נעול פתוח להצעות אבל הרכב הוא מאוד איכותי בעל מרכב האצבק מתאים לצעירים.

אם ישנן עוד הצעות אני אשמח לשמוע

פורסם

מאזדה 3 5 דלתות, לדעתי יותר יפה, יותר זולה ועולה על הטויוטה בלא מעט פרמטרים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
מאזדה 3 5 דלתות, לדעתי יותר יפה, יותר זולה ועולה על הטויוטה בלא מעט פרמטרים.

בדיוק מה שרציתי להגיד, ה3 עדיפה, יותר דימנית (אתה צעיר) והביטוח לא יהיה יקר בהרבה יותר מהשברולט.

פורסם

דווקא לא התלהבתי ממנה. אני אהבתי יותר את ה4 דלתות אבל היא משפחתית יותר.

אני רוצה משהו כמה שיותר מאובזר בדומה לאיבזור בשברולט! מעדיף טיפה להויסף ולהנות מאיבזור מלא

כמו: גג, ג'נטים, בקרת אקלים, פנסי ערפל,

איבזור שהרכב יראה טובה יותר וגם אני אוכל להנות ממנו

פורסם
דווקא לא התלהבתי ממנה. אני אהבתי יותר את ה4 דלתות אבל היא משפחתית יותר.

אני רוצה משהו כמה שיותר מאובזר בדומה לאיבזור בשברולט! מעדיף טיפה להויסף ולהנות מאיבזור מלא

כמו: גג, ג'נטים, בקרת אקלים, פנסי ערפל,

איבזור שהרכב יראה טובה יותר וגם אני אוכל להנות ממנו

גג ג'אנטים ובקרת אקלים תהיה לך בגרסת COMFORT

• תוכן חדש...