Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

יש לי פורד פוקוס 2004 שבבוקר מסרבת להניע בסטרטר הראשון אלה מניע בסטרטר ראשון ארוך או בסטרטר השני, שמתי לב שבבוקר התופעה קיימת ככול שיותר קר, ואם אני מניע את הרכב פעם ראשונה באותו יום רק בצהריים שהשמש כבר חיממה אותו מאד הוא מניע בצורה מושלמת.

התופעה הופיע ישר אחרי טיפול גדול של פלגים פילטרים למינהם ועוד.

השמח להצעתכם,תודה.

פורסם

אני חוזר שוב, איזה שמן שמו לך? וכמה קילומטר הרכב עבר? שמן מאיכות ז' בהחלט יגרום לקושי בהנעה במיוחד ברכב שעבר הרבה קילומטראז'.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

×
×
  • תוכן חדש...