Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב הנעה 4X2 בשטח יש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים אומרים לי שרכב עם מנוע חזק וגובה יכולים לתת נסיעה טובה בשטח.

אני לא כלכך מאמין אבל הייתי רוצה לדעת מחברי הפורום המשכילים

לדוגמא:שברולט אפלנדר שזה מיני וואן גבוה מאוד שבחו"ל גם נמצא בהנעה כפולה מגיע פה עם הנעה קדמית אבל מנוע 3.9 עם 250 כ"ס אפשרי שחיה כזאת תיסע בשטח?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרבה אנשים אומרים לי שרכב עם מנוע חזק וגובה יכולים לתת נסיעה טובה בשטח.

אני לא כלכך מאמין אבל הייתי רוצה לדעת מחברי הפורום המשכילים

לדוגמא:שברולט אפלנדר שזה מיני וואן גבוה מאוד שבחו"ל גם נמצא בהנעה כפולה מגיע פה עם הנעה קדמית אבל מנוע 3.9 עם 250 כ"ס אפשרי שחיה כזאת תיסע בשטח?

רכב 2 על 4 לשטח זה טרקטורון/באגי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

א. צריך להגדיר "שטח". שבילי קק"ל כנראה שכן, מעבר לזה כנראה שלא.

ב. ל - TOMCAR ובאגים אחרים יש הנעה אחורית בלבד, לחלקם הדפרנציאל האחורי נעול וזה עוזר להם בשטח. הם גם שוקלים מעט.

פורסם
א. צריך להגדיר "שטח". שבילי קק"ל כנראה שכן, מעבר לזה כנראה שלא.

ב. ל - TOMCAR ובאגים אחרים יש הנעה אחורית בלבד, לחלקם הדפרנציאל האחורי נעול וזה עוזר להם בשטח. הם גם שוקלים מעט.

שורה תחתונה?שטח דיונות וכאלה לא יכול

קק"ל אתה אומר שאפשר?

אתה מבטיח לי שאני לא אשקע בחול?:wink:

פורסם
מה שגם הנעה קדמית מבטלת את כל הכיף גם בשבילי עפר

תאמין לי רכב עם מנוע כזה בריון ההנעה הקדמית לא כלכך מטרידה אותי,דווקא הפתיעה אותי לטובה לגמרי.

פורסם
תאמין לי רכב עם מנוע כזה בריון ההנעה הקדמית לא כלכך מטרידה אותי,דווקא הפתיעה אותי לטובה לגמרי.

אז מה בעיקולים? אמברקס? :evil:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

היי, בפורנר שהייתה לי, נסעתי בשטח כחודשיים עם הנעה אחורית בלבד (דיפרנציאל קדמי הלך ולא היו חלקים בארץ).

הייתי נוסע איתה בכל מקום כולל בדיונות בפלמחים ואף הובלתי טיולון קטן וחברתי, שבו נתקעו ג'יפים שנוסעים 4על4.

לפורנר אין יותר מידי כוח, למעשה אין לו בכלל כוח.

אם אתה יודע להתחיל נסיעה ברגש ויודע להוריד אויר ולנהוג נכון, תוכל להכנס עם הנעה אחורית לשטח, כמובן שלא תוכל לעלות דיונות עם שיפועים רציניים כי תעצור באמצע, אבל כן ניתן לנסוע על דיונה מישורית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני רק רוצה להוסיף שאני גר במושב צמוד לחוף הבונים ובלילה אנחנו תמיד עושים זולה ואפשר לראות המון אבל המון רכבים בעיקר סובארו אם זאת הבי 4 או האימפרזה 4 על 4 שפשוט משייטות על הדיונות כאילו נועדו לזה או טנדרי סובארו או כל מיני מכוניות בעיקר פרייבטים שמשייטות הלוך וחזור.

• תוכן חדש...