Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל אם רוצים תשובה לעניין, ב1987 אמריקן איירליינס חסכה 40000$ על ידי זה שבכל סלט שנתנו במחלקת עסקים הם שמו 2 זיתים במקום 3.

אם זה מה שקורה עם זיתים, בואו נחשוב כמה היה עולה מצנח לכל נוסע.

פורסם
שלום רב

לא מזמן אני חזרתי מחו"ל ובטיסה חזרה עלו לראשי כמה מחשבות, למשל איך זה יכול להיות שאנחנו טסים בגובה 15 קילומטר מהאדמה ואמצעי הבטיחות היחיד לשעת חרום שאנחנו מקבלים מיצרנית המטוס זה חגורת מותנים מסכנה?

איך זה יכול להיות שבמטוס נוסעים חסר את הדבר הבסיסי ביותר שיכול להיות המצנח?

למה מפתחי המטוסים לא מוסיפים שום אמצעי בטיחות לשעת חרום? הרי כול תקלה קטנה שגורמת לכשל טכני כמעט תמיד גורמת להתרסקות המטוס ולהרג של כול הנוסעים.

למה קיים פתרון למטוסי קרב ולמטוסי נוסעים לא?

אני גם די בטוח שקים פתרון לשעת חרום ב Air Force One , , ואף אחד לא ייתן לאובמה למות בגלל ציפור שנשאבה למנוע!

אתם יכולים לתאר לעצמכם מצב שאתם למשל קונים כרטיס להפלגה בספינת נוסעים ומגלים שבספינה אין סירות הצלה, אין חגורות הצלה והדבר היחיד שיש זה חגורות קשירה למיטה?

אני מוכן להתערב שתוך דקה ישללו מהספינה הזאת את כול הרישיונות הקיימים,

המצב במטוסים לא מפתיע כי התכנון שלהם לא השתנה ולא התפתח במשך קרוב ל50 שנה (זה שהוסיפו מחשבים לטייסים לא מספיק) !!!

תארו לעצמכם באיזה מכוניות הינו נוסעים היום אם המצב היה קיים גם בתחבורה היבשתית

אני די בטוח שאם היה לחץ מצד חברות התעופה, יצרניות המטוסים היו יכולות לפתח למשל מנגנונים לשעת חרום שיפלטו מהמטוס שורות מושבים בצורה אוטומטית , כול שלוש מושבים יהיו מחוברים למצנח נפרד.

צודק ב100%, לטיסה הבאה אני לא עולה בלי מיני-מצנח במזוודה האישית. (מה סיכוי לעבור את הבדיקה הביטחונית?)

אין גאון אמיתי ללא תערובת של שיגעון, עוד כ20 שנה כשאיירבס/בואינג יגנבו לך את הרעיון ויוציאו מטוס עם קפסולות נוסעים נפלטות, אנשים פה יזכרו בהוגה הרעיון המקורי. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
צודק ב100%, לטיסה הבאה אני לא עולה בלי מיני-מצנח במזוודה האישית. (מה סיכוי לעבור את הבדיקה הביטחונית?)

אין גאון אמיתי ללא תערובת של שיגעון, עוד כ20 שנה כשאיירבס/בואינג יגנבו לך את הרעיון ויוציאו מטוס עם קפסולות נוסעים נפלטות, אנשים פה יזכרו בהוגה הרעיון המקורי. :wink:

96204-קסדה%201.jpg

מומלץ לנסיעה הבאה בפאביה (זה יחליף את הכוכב החמישי שחסר)

פורסם

להגיד אם זה בא זה בא לא משיל ממני אחריות.

אני לא משתמש בסמים ולעולם לא התנסתי במשהו מעבר לחשיש\מריחואנה. מהסיבה שאינני רוצה לסכן את עצמי.

אני תמיד חוגר את עצמי, אבל אם יפול עליי עץ לא החגורה ולא כריות האוויר יעזרו.

לא משנה מה אתה עושה, תמיד יש סיכון מסויים, בלנשק מישהי שהכרת אתה מסכן את עצמך בהרפס, בסקס אתה מסכן את עצמך, אז בואו נעטוף את עצמנו בניילון נצמד ונשים 4 קונדומים ורק אז נכנס למיטה. ז"א איפה ההיגיון?

אני מעשן סיגריות, אני נהנה מהעישון למרות שאני מודע לסכנות, בדיוק כמו שאני נוהג ואני מודע לסכנות, גם אני שאני יכול להגיד על עצמי שאני נהג טוב מוצא את עצמי במצבים מסוכנים מאוד, סיבוב עם כתם שמן יכול להיות דוגמא מעולה, סיבוב מוכר כתם שמן קטן בלילה, לא רואים והגלגל האחורי ימני מחליט להשתגע.

אז מה אעשה? אוטובוס? או שמא אלך ברגל? אני בכלל מעדיף אופנוע ומה הסכנות המלוות רכיבה?

בקיצור, בכל יום אני מסכן את עצמי מחדש, מבחירה, כשאני בוחר לאכול במסעדה, אני מסכן את עצמי עם סלמונלה, הרעלת מזון, קלקול קיבה, בעבודה אני מהלך על גגות רעפים, אני מסכן את עצמי, אז מה?

למעשה ברגע זה אני מסכן את עצמי בצורה יוצאת דופן כי יש איזה וירוס באוויר איפהשהוא .

אז כן אני אחסוך את ה10 אחוז על הכרטיס, מבחינתי עשאני צריך להגיע לאנשהוא לא ממש מעניין אותי איך, שיהיה אפקטיבי והגיוני.

ובד"כ מה שאני חוסך על הכרטיס מאפשר לי שדרוג למחלקה ראשונה + אלכוהול ונשנושים.

haters will hate

פורסם
אבל אם רוצים תשובה לעניין, ב1987 אמריקן איירליינס חסכה 40000$ על ידי זה שבכל סלט שנתנו במחלקת עסקים הם שמו 2 זיתים במקום 3.

אגדה אורבנית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
20 אלף טילי כתף נגד מטוסים נעלמו בללוב,חשש שיגיעו לאירגוני טרור .עכשין בחדשות 10.

לא נורא, יש תהלים נגד טילים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

לכול המפקפקים, שלא רצו לחשוב בכלל שהרעיון של בטיחות פאסיבית במטוסים אפשרי, אז זהו שזה כן אפשרי!

תחשבו בכמה מקרים הרעיון של קאפסולה מתנתקת יכול להציל נוסעים שסגורים בגוף של מטוס בלי סיכוי להינצל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001096791

פורסם

lol, "מלכודת מוות"

Odds of being involved in a fatal accident

[TABLE=width: 574, align: center]

[TR]

[TD=width: 285, bgcolor: #CAF99F, align: center]Odds of being on an airline flight which results in at least one fatality[/TD]

[TD=class: style9, width: 279, bgcolor: #FFCCFF, align: center]Odds of being killed on a single airline flight[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #CAF99F, align: center]78 major world airlines

1 in 3.4 million [/TD]

[TD=bgcolor: #FFCCFF, align: center]78 major world airlines

1 in 4.7 million[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #CAF99F, align: center]Top 39 airlines with the best accident rates

1 in 10.0 million [/TD]

[TD=width: 279, bgcolor: #FFCCFF, align: center]Top 39 airlines with the best accident rates

1 in 19.8 million [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #CAF99F, align: center]Bottom 39 with the worst accident rates

1 in 1.5 million[/TD]

[TD=width: 279, bgcolor: #FFCCFF, align: center]Bottom 39 with the worst accident rates

1 in 2.0 million

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

תעשה בדיקה בנוגע לכמות מקרי המוות על הכביש, אם מטוס זה מלכודת מוות אז לצאת מהבית זה מוות בטוח.

אבל עזוב את זה, אני מעדיף 0 מצנחים ולסמוך על הטייס, מאשר 400 מצנחים ובנאדם היסטרי שפותח את הדלת לעשות 'ויברח' כשנשמע לו שתקלה מסויימת התרחשה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

כל עניין הקפסולה הוא מטופש ולא מציאותי- מסיבה אחת פשוטה:

כל עוד העלות של התרסקויות ופיצוי למישפחות קטן מהעלות האסטרונומית של שידרוג כל המטוסים בעולם אז זה לא מעניין אף אחד ולא יכנס לשימוש.

גם אם תקום חברה חדשה ותירצה לייצר מטוס עם קפסולה כזו היא תעלם מהר מאוד כי הימצאות מטוס שכזה אומר שכל המטוסים האחרים בעולם לא בטוחים ולכן הצרכן לא יהיה מוכן להיכנס למטוס אחר.

בנוסף מי שחובב ליראות את הסדרות על אסונות התעופה יכול להבין שאין צורך בקפסולה שכזו כי רוב הסיבות להיתרסקות מטוסים הייתה מתחזוקה לקוייה שחסכו על חלפים מקוריים או נימנעו מלקרקע את המטוסים לתיקונים כי כל כניסה למוסך זה מיליונים.

אז כל עוד יגבירו את הפיקוח על תחזוקת המטוסים בעולם וכולם יתוחזקו כפי שהיצרן דורש אחוז האסונות יהיה יחסית שולי(נכון שלאותם המישפחות מהאסונות זה לא יעזור).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש הרבה סיבות למה מטוסים נופלים.

למשל: פיגוע, טעות אנוש, אסונות טבע ועוד הרבה סיבות טכניות או טעויות אחרות...

עם השנים מספר הטיסות נמצא בעליה מתמדת וכך גם מספר התאונות.

זה נכון שהכול קשור ברגולציה וסיבות כלכליות אבל אכשהו לכלי רכב כול הזמן נכנסות מערכות בטיחות חדשות והמחיר לא גדל בהרבה.

מכוניות בשנות ה60 היו מלכודות מוות עכשו אפשר להכנס בקיר ב70 קמש ולצאת בלי שריטה...

הייתם חוזרים למכוניות עם אפס בטיחות אפילו אם הן היו עולות שליש מהמחיר?

• תוכן חדש...