Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גולף TSI עם 160 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שלוש שנים עם גולף GTI קניתי לאחרונה את גולף TSI עם 160 כ"ס מיד ראשונה שנת 2009 עם רק 7500 ק"מ!!

אני מאוד מרוצה מהרכב, מהנסיעה שלו והאיכות המדהימה אך הסיבה העיקרית שקניתי אותו הייתה צריכת דלק נמוכה.

מאז שהרכב הצלי (כחודשיים) בדקתי צריכת דלק והממוצע נע סביב ה- 9 ק"מ לליטר.

הנתון הזה מאוד דומה לצריכת הדלק שהייתה לי ב GTI ולכן אני מאוד מאוכזב שויתרתי על חווית הנהיגה הספורטיבית של ה GTI בשביל לחסוך בדלק אך בפועל אין כמעט הבדל ביניהם.

יש לציין שאת הבדיקות עשיתי בסגנון הנהיגה הרגיל שלי שהוא אומנם לא חסכוני במיוחד אך גם לא תוקפני או מהיר במיוחד ומשלב גם נסיעה בעיר וגם מחוץ לעיר, עם מזגן, במהירויות משתנות.

אותה בדיקה עשיתי ל GTI הקודמת ושם התוצאות היו כמעט דומות וזה מה שמתסכל אותי.

האחריות מסתיימת בסוף החודש ובמוסך פליקס בדקו ואמרו שהם לא רואים שום תקלה והכל בסדר.

אודה לכל מי שיש רכב עם מנוע דומה (גולף או שירוקו) שיכול לתת לי את תוצאות הבדיקות שלו.

תודה.

פורסם

בטוח יש פה כמה שיכולים לעזור לי פה בנושא

האחריות על הרכב עומדת להיגמר אני חייב עזרה דחופה.

תודה.

• תוכן חדש...