Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הזמנתי חלבון 2.4 קילו וקראטין איכותיים מוויטה קוסט, יצא לי 326 ש"ח על כל המשלוח כולל מכס.

מאוד ממליץ, זול משמעותית גם מהקומבינות בארץ.

קח בחשבון שבגלל שזה נתפס במכס זה לוקח כשלושה שבועות, אבל אין צורך בשום אישורים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם מהאתר שאני מזמין אין טופס כזה, את הטופס אני מקבל דרך פדרל-אקספרס (מן הסתם אחרי שהמוצר נעצר במכס).

את כל הדברים ניתן לעשות גם עצמאית. השגת הטפסים, לגשת למכס, להצהיר, לשלם מיסים וכו'. כאמור אני מעדיף לתת לפדרל-אקספרס שישברו את הראש, התרצצויות והפסד חצי יום או יום עבודה שווים הרבה יותר מ 80 ש"ח.

מכיון שאתה מזמין דרך איביי, אינני יודע עד כמה הדרך שאני נוקט בה אפשרית עבורך

פורסם

זה רק אני או שהתגובה שלי עלתה לראש השירוש?

לפחות ככה אני רואה את זה בפלאפון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לעשות הזמנה של מוצרי עליה במסה,

עד היום רכשתי דרך המאמן בחדר כושר בעלות של כ 300-350 שקל

שמתי לב שב EBAY אפשר להביא את אותו המוצר בממש חצי המחיר

האם תהיה בעיה לקבל את המוצר אם אני מזמין? מכס? משרד הבריאות? משהו?

או שזה יגיע חלק בדואר ללא בעיות מיותרות?

תודה למי שמבין.

פורסם

אני מעוניין להזמין רק מוצר אחד.

לא עושים בעיות אבל? הבנתי שיש בעיה להכניס מוצרי מזון לארץ שלא דרך יבוא סדיר.

והאם האבקה היתה סם?

פשוט אם תהיה בעיה ואני אצטרך ללכת לשחרר את זה מאיפשהו...לא חושב שיהיה כדאי לי להזמין.

פורסם

יש טופס הצהרה שממלאים.

בטופס אתה מצהיר שזה תוסף מזון ולא תרופה או סם מסוכן או מכיל מזון מן החי. שהמוצר מייעד לצריכה אישית בלבד ושלא תמכור או תעביר אותו לצד ג'. כמו כן הינך מצהיר שכל נזק שייגרם לך הוא על אחריותך בלבד ושלא תהיה לך תביעה כל שהיא כלפי משרד הבריאות.

אני מבצע את המשלוח דרך פדרל-אקספרס, העמילות שלהם היא כ 80 ש"ח והם עושים את התרוצצות בשבלי של השחרור מהמכס.

פורסם

www.vitacost.com

אתר מומלץ שפירסמו אותו בפורום וביצעתי דרכו אין ספור הזמנות, כולם נחתו בארץ במהרה וללא שום בעיות אף שלעיתים נעצרו במכס. אחד האתרים הזולים מבחינת עלות כוללת של מוצר + משלוח. תהנה !

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם
יש טופס הצהרה שממלאים.

בטופס אתה מצהיר שזה תוסף מזון ולא תרופה או סם מסוכן או מכיל מזון מן החי. שהמוצר מייעד לצריכה אישית בלבד ושלא תמכור או תעביר אותו לצד ג'. כמו כן הינך מצהיר שכל נזק שייגרם לך הוא על אחריותך בלבד ושלא תהיה לך תביעה כל שהיא כלפי משרד הבריאות.

אני מבצע את המשלוח דרך פדרל-אקספרס, העמילות שלהם היא כ 80 ש"ח והם עושים את התרוצצות בשבלי של השחרור מהמכס.

זאת אומרת שאם אני מזמין מEBAY

הסיכוי שאני אקבל אותו לדואר ישירות קלוש?

(בEBAY אין שום טופס הצהרות...).

• תוכן חדש...