Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום פגום בחלון אחורי VW בורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמתי לב לאחרונה כשאני מגיע למהירות של מעל 90 קמ"ש לרעש של כניסת אויר באזור החלון האחורי שבצד הנהג, הנ"ל משגע אותי וניסיתי לאתר את המקום שכנראה לא אטום טוב אך ללא הצלחה, האם מישהו יכול לכוון אותי לפתרון הבעיה ?

תודה מראש.:|

פורסם

אתה מתכוון לשמשה אחורית או פשוט לחלון של דלת אחורית צד הנהג?

אם דלת,תשפוך מים ותבדוק אם יש דליפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מתכוון לשמשה אחורית או פשוט לחלון של דלת אחורית צד הנהג?

אם דלת,תשפוך מים ותבדוק אם יש דליפה.

מדובר על חלון דלת אחורית, אני שוטף את הרכב במכונת שטיפה באופן קבוע ואני לא רואה חדירה של מים.

פורסם

בדקת שאין קרעים בגומי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...