Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות - קניית מוסטנג 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום , אני חדש כאן ואני מחפש קצת יותר מידע לפני שאני ואבי קונים את האוטו הנ"ל .

אוקי אני כבר בן 18 ואבי ואני רוצים לקנות יחדיו פורד מוסטנג חדשה בשווי 100-130 אלף שקל .

כמות הדלק שהיא תאכל לא חשובה לנו כ"כ כי אחרי הכל אנחנו נתחלק ולא תהווה שום בעייה .

רציתי לשמוע פרטים על המכונית הנ"ל , מה היא מעניקה , האם היא שווה את הכסף , האם היא תחזיק מעמד שנתיים + ואמינה ( שלא נצתרך ללכת איתה כל הזמן למוסך )

כמה יעלה ביטוח לצעיר + הורה מבוגר ( בערך )

והאם באותו מחיר יש אפשרות למכונית שונה אם הרבה פוזה , שרירים והרבה לוק :)

אשמח לתשובות , חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב הנ"ל אשר יכולים לתת לי את הביטחון ולב מלא לקנות את הרכב אם המשפחה . :)

תודה רבה ושבת שלום לכולם

פורסם

כמו שאמרת, רכב עם הרבה מאוד פוזה ורושם,

שתיין כבד, עם ביצועים טובים. מעבר לזה אני לא רואה עוד נקודה חיובית

לגבי הרכב הזה. כלומר יש את האיבזור והפינוק, יש את הגג הנפתח ויש את הקופה

אבל מנגד האיכות היא לא ברמה של מכונית ספורט גרמנית או משהו וזה עוד משהו שולי.

מנוע 4.0 ליטר מיושן עם גיר מיושן, אם אני לא טועה, 4 הילוכים, והשילוב של שני הדברים

האלה, הרכב שותה ושותה הרבה!

מוסטנג 2008 ב- 100 אלף שקלים לא תמצא וגם ב- 130 אני דיי בספק.

תצטרך לרדת בשנתון.

אם תשאל אותי אני לא יודע עד כמה רכב כזה, עם מנוע גדול מאוד והספק של כ- 200 כ''ס

מתאים לנהג חדש בן 18 אבל זו בחירתך.

לסיכום יש אופציות הרבה יותר טובות.

שלומי.

פורסם
כמו שאמרת, רכב עם הרבה מאוד פוזה ורושם,

שתיין כבד, עם ביצועים טובים. מעבר לזה אני לא רואה עוד נקודה חיובית

לגבי הרכב הזה. כלומר יש את האיבזור והפינוק, יש את הגג הנפתח ויש את הקופה

אבל מנגד האיכות היא לא ברמה של מכונית ספורט גרמנית או משהו וזה עוד משהו שולי.

מנוע 4.0 ליטר מיושן עם גיר מיושן, אם אני לא טועה, 4 הילוכים, והשילוב של שני הדברים

האלה, הרכב שותה ושותה הרבה!

מוסטנג 2008 ב- 100 אלף שקלים לא תמצא וגם ב- 130 אני דיי בספק.

תצטרך לרדת בשנתון.

אם תשאל אותי אני לא יודע עד כמה רכב כזה, עם מנוע גדול מאוד והספק של כ- 200 כ''ס

מתאים לנהג חדש בן 18 אבל זו בחירתך.

לסיכום יש אופציות הרבה יותר טובות.

אני ישמח לרעיון שונה ,ולשמוע אופציות אחרות כל עוד הם כוללת שהרכב יראה טוב , יהיה ספורטיבי עד מידה סבירה לחלוטין . :)

תודה

פורסם

יונדאי וולוסטר רכב שונה ויפה בעיניי יענה בדיוק על המשימה של לוק וגם מחיר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

השאלה שלי קצרה מאוד , אני מתכנן בעזרת השם לקנות אם אבי פורד מוסטנג יפיפה בחודשים הקרובים , יש ברשותי את האתר : http://www.kml.co.il/ .

בדקתי הבדלים בין מנוע ה 4.0 קופה , לבין ה 4.6 GT קופה , ולפי מה שרשום ה 4.6 יותר זול בתצרוכת דלק , אפשרי? אם כן למה ואיך . ( אני יודע שפה אין מה לחפש בצריכת דלק אבל אני מחפש כמה שיותר להמעיט הכסף לא נורא כי אני ואבי משלמים חצי חצי על הכל . וטיפולים שותפים . )

תודה לעוזרים , ומי שיוכל לתת לי פרטים על מצבו הספורטיבי של הרכב הנ"ל בדרך יהיה מאוד נחמד .

תודה רבה לכולם ושבוע טוב .

פורסם

ידידי.

מי שמחפש מוסטנג לא מסתכל בתצרוכת הדלק.

אם אתה מסתכל סימן שהרכב לא בשבילך,מדובר ברכב יקר לאחזקה,מחירי ביטוח יקרים ושתיין כבד.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...