Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ובוקר טוב,

כרגע יש ברשותי מאזדה 6 שנת 2003 מנוע 2000.

מי שמכיר את הרכב מבפנים יודע שיש לו מושבים אחוריים מרווחים נורא ושתא המטען שלו ענקי 8)

אני רוצה להחליף רכב מסיבה אחת - והיא העובדה שלא ניתן לבטל בו כריות אוויר קדמיות (כדי לשים סל קל של תינוק).

אשמח לשמוע המלצות על רכב שאפשר לבטל בו כריות אוויר, שיש לו מקום מאחורה ותא מטען שיכולה להכנס אליו עגלת תינוק + קניות שעשיתי למשל.

מאחר ואין לי מושג במחירים, אם תוכלו לרשום גם טווח של מחירים אני אשמח.

ועוד שאלה קטנה על הדרך- הרכב שלי מתוחזק טיפ טופ במוסך מורשה, שמור בטירוף מבפנים ועם קילומטראז של 135 אני חושבת. מאחר ובאזורים מיוחדים, לאנשים לא אכפת לשפשף לך את הרכב, יש לו כמה שפשופים בטמבון הקדמי ועוד קצת שריטות קטנות. האם לדעתכם זה יכול להוריד מהערך שלה?

פורסם

1. מה זאת אומרת לא ניתן לבטל את כרית האוויר? גם אם אין מתג ביטול ניתן לנתק את הקונקטור שלה. באיזה מוסך קיבלת תשובה שלא ניתן לבטל את הכרית?

2. שיפוץ של החלקת שריטות + צביעה של טמבון עולה בסביבות 500 ש"ח, זו לא ירידת ערך שיש להתחשב בה. מצד שני אם בכל זאת תחליטי למכור ויגיע קונה רציני שזה הדבר היחידי שיפריע לו שווה לקזז 500-1000 ש"ח ע"מ לסגור עיסקה.

פורסם

יש רכבים שאי אפשר לנתק בהם כרית אוויר, גם לא עם קונקטור. לא יודע מה המצב במאזדה 6, אבל אפשרות כזו אכן קיימת.

את לא ציינת מחיר: האם היית רוצה רכב בערך בשווי הרכב שלך? או שאת רוצה להוסיף עוד X שקלים ולהגיע לתקציב גבוה יותר? זה הבסיס בשביל לענות על השאלה.

פורסם

סיטרואן C5 תהיה נוחה בהרבה מה6 הנוקשה.

מרווחת,בעלת תא מטען גדול ונוח להטענה בזכות מבנה תא המטען האצ'בק(חלון נפתח עם תא המטען).

בתקציב 50 אלף ש''ח תוכלי לרכוש 6 2004 או לחילופין סיטרואן C5 2007-2006.

אני משוכנע שבסיטרואן ניתן לנטרל בעזרת מפתח הרכב את פעילות כרית האוויר שליד הנהג.

גם האחות התאומה פיג'ו 407 יכולה להוות אלטרנטיבה לא רעה,הצרפתיות ירגישו הרבה יותר איכותיות ונעימות לשהייה.

פורסם
1. מה זאת אומרת לא ניתן לבטל את כרית האוויר? גם אם אין מתג ביטול ניתן לנתק את הקונקטור שלה. באיזה מוסך קיבלת תשובה שלא ניתן לבטל את הכרית?

קיבלתי תשובה ממוסך מורשה באור יהודה. כשקיוויתי שזה לא נכון התייעצתי בפורום הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2802684#post2802684

בשנתון מתקדם יותר - אפשר לבטל את כריות האוויר אבל לא בשנתון שלי.

תקציב - מתכננים ב20 אלף יותר - בערך ב 70 אלף.

סיטרואן - נהגתי על ה C3 וחוויית הנהיגה היא מהגרועות שחוויתי בחיים. מרגישים כל דבר קטן בכביש. האם חווית הנהיגה (והשקט בזמן הנהיגה) טובים יותר מאשר בסיטרואן שהצעת? כשרשת 6 התכוונת למאזדה 6 ? :oops:

ידועים לכם ההפרשים בעלויות תחזוקה כלליות? תיקונים במידה וצריך? טיפול בכל X ק"מ? מחירי ביטוח? (טווח כללי כמובן, לא על השקל ;-))

פורסם

הC5 נחשבת לרכב הנוח ביותר בקטגוריה מנהלים\משפחתיות גדולות.

אני משוכנע שהיא תרגיש טוב מאוד ובהרבה מהבת הקטנה C3 ובוודאי שמהמאזדה שמכויילת כ"ספורטיבית" ולכן גם נוקשה יותר.

6 = מאזדה 6,כן.

אין לי אינפורמציה בנוגע לעלויות,בקרוב יגיבו לך המומחים\בעלים של הצרפתייה הנינוחה.

• תוכן חדש...