Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי או לא כדאי ? 306 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מצא את הרכב הבא :

306 GTI שנת 98.

160K ק"מ על הכביש.

מאיזור המרכז.

כדאי או לא כדאי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תלוי מאוד.

בגדול הרכב מדהים , ממש כיפי לנהיגה , די חזק ומאוד מפנק מבפנים + כיף כיף כיף ... ( אךךך נראה לי אני אלך לשנורר מחבר שלי סיבוב :) )

אבל כדאי מאוד לבדוק את האוטו ב7 עיניים.

החל מהיסטורית טיפולים לראות איך הוא היה במהלך השנים דרך חלקים "אלמנטרים" כמו קלאץ שעולים הון תועפות.

בגדול בניגוד לרוב המקרים שבאו מבית צוקרמן לחבר שלי יש ראלי עם היסטורית טיפולים

שמסתכמת בטיפולים כל 15 אלף ... וזהו. מצד שני יש אנשים שחוו חיים קשים עם האוטו והדברים הקשים בהחלט לא מסתכמים בסכומים נמוכים אז קח לצומת ליבך.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אחי מצא את הרכב הבא :

306 GTI שנת 98.

160K ק"מ על הכביש.

מאיזור המרכז.

כדאי או לא כדאי ?

שמוליק

לבנה? איזור השרון?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
היא לא מעט דיונים על ה306GTI. השאלה היא מה אחיך מה חפש... לפי זה נדע מה כדאי ולא כדאי.

גיא

הוא מחפש רכב בתקציב של 60K. הרכב הנ"ל עולה 55K (ירידת ערך בגלל מס. ק"מ גבוה). הוא מחפש ספורטיבית מהנה.

הוא חשב על :

רנו מגאן מנוע 2000 (לא יודע עד כמה היא ספורטיבית אבל אני יודע שהוא חיפש)

306 GTI

MX3

גולף VR6 לא באה בחשבון.

סיליקה לא באה בחשבון.

יש עוד משהו ?

בקשר לאותה GTI שאחי בדק. אני יודע שהוא מאיזור המרכז. יותר מזה (צבע וכו') אני לא יודע.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

ה-306GTI היא הספורטיבית הטובה ביותר (או בין הטובות ביותר) שאפשר לקנות בכסף הזה, אבל כמו שליביו אמר אתה חייב לבדוק אותה ה-י-ט-ב מכיוון שמכונית כזאת יכולה לספק בעיות אמינות יקרות, במיוחד בק"מ כזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, זה ברור.

מה אתם הייתם עושים עם ק"מ גבוה כל-כך ? לוקחים לבדיקה או לא ?

שמוליק

פורסם

אני קניתי את האוטו שלי ב 13 וויתרתי על בדיקה, בדיעבד - טעות...

על אחת כמה וכמה כשמדובר בסכום של 55K... למרות שמדובר ברכב ספורטיבי בעל קילומטראז' גדול, מה שאומר שתוצאות הבדיקה עלולות להיות ארוכות כאורך הגלות, לא הייתי לוקח סיכון...

פורסם
כן, זה ברור.

מה אתם הייתם עושים עם ק"מ גבוה כל-כך ? לוקחים לבדיקה או לא ?

שמוליק

שמוליק, אני מתפלא עליך .

אחרי שנתיים בפורום אתה שואל שאלות של צעיר.

ברור שלוקחים לבדיקה, אפילו כמה בדיקות .

רכב כזה הייתי לוקח גם למוסך מורשה שאני מכיר לדעת מה המוסכניק חושב עליו .

הייתי עובר טוב טוב על הסטוריית הטיפולים שלו .

מדובר ברכב מדהים לנהיגה ונסיעה כאחד, אבל בכל מה שקשור באמינות, הוא יכול לעקוץ אותך .

יכול להיות שה 160K ק"מ היו הרוב בנסיעה בין עירונית ככה שזה פחות גרוע , הייתי מנסה לברר את הפרט הזה.

פורסם
נראה לי ששמוליק התכוון עם שווה לקחת לבדיקה או לרדת מהאוטו הזה לפני שלוקחים לבדיקה.....

אתה כנראה צודק .

בכל מקרה, זה תלוי במצב הרכב ובאופי הנסועה של הק"מ הנ"ל.

פורסם

שלומי, אתה במקרה מוכר ? :wink:

שכחתי לציין שהיד היא יד ראשונה,שזה קצת מנחם. נניח ואנחנו קונים את הרכב, כמה יעלה בערך ליישר קו? (רינגים,אטם ראש, ועוד ? נא לא להתייחס למחיר עבודה).

שמוליק

פורסם
שלומי, אתה במקרה מוכר ? :wink:

שכחתי לציין שהיד היא יד ראשונה,שזה קצת מנחם. נניח ואנחנו קונים את הרכב, כמה יעלה בערך ליישר קו? (רינגים,אטם ראש, ועוד ? נא לא להתייחס למחיר עבודה).

שמוליק

1) הBOB מכר. את הערסית הוא לא ימכור בחיים. :lol:

2) זה סה"כ רכב. גש לבדיקה, תראה מה התוצאות ואז תחזור אלינו. ק"מ גבוה לא צריך ממש להפחיד. אני קניתי רכב שהיה חמש שנים על הכביש עם 125K ק"מ שרובם נעשו בבין עירוני, כך שהמצב היה סבבה יחסית.

3) יישור קו =! רינגים אטם ראש וכו' :D

:-)

פורסם

לא נראה לי שהישור קו במקרה הזה יתמקד במנוע אלא יותר בכיוון בולמים, בלמים, טיפול גדול עם החלפת כל הנוזלים באוטו.

עזוב את הק"מ, הרכיבים הכי יקרים באוטו הזה הם המנוע והגיר, תבדוק שהם במצב טוב ומעלה ולגבי השאר זה נתון למו"מ עם המוכר

התרשמות חיצונית בסיסית מהאוטו תיתן בד"כ את התשובה אם שווה לקחת אותו לבדיקה בכלל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טוב, תודה לכם.

אני אתייעץ עם אחי. במידה וכן, ניקח אותו לבדיקה ואז אעדכן.

רגע, ואז אני אהיה עם החזקים ? :D

שמוליק

• תוכן חדש...