Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 1.6 אוטומט ב 89,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב עד כמה שידוע לי, בעיית השסתומים הייתה נפוצה עד שנת 2003 כולל. לאחר מכן עם המעבר לחברה אחרת המייצרת אותם, הבעיה הצטמצמה באופן משמעותי. זה לפחות ממה שהתרשמתי כאן בפורום ומבעלי מקצוע איתם דיברתי הן במוסכים המורשים והן בחוץ. כמובן, אם יש מידע אחר אשמח לשמוע :?:

לי היה תקופה די ארוכה את ה C4 וגם מגאן, בC4 היה בעיה עיקרית עם הגיר שבמעבר בעליה מהילוך ראשון לשני הייתי מקבל בעיטה מהגיר , כאילו הגיר נתקע וכל האוטו היה רועד, זה היה מוזר וזה היה רק בעליות משום מה.

אצלי ברנו פלואנס היתה תופעה דומה- רעידות חזקות במעבר מראשון לשני. לפני כחודש הוחלף איזשהו שסתום בגיר (כמדומני בפלואנס הגיר נקרא DP2, אבל עדיין מדובר בגיר ששורשיו ב AL4) והבעיה נפתרה. מכאן שתי מסקנות:

-בעיית השסתומים כנראה לא נגמרה סופית.

-רנו לא רואה מוסך? שיפור עצום ביחס לעבר, נכון (היו לי שתי רנו מגאן, אחת חזרה למוסך אחרי שבועיים על הכביש ל- ניחשתם נכון- החלפה של הגיר), אבל להכנס למוסך עם תקלה בגיר אחרי שנה וחצי על הכביש- לא ממש מספק.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש אולי גרסה ידנית של הC3?

זה דווקא יכול להתאים למי שאוהב את הסגנון.

זה יכול אפילו להתחרות בסופר מיני אחרות.

אין. אבל מי יודע אולי עוד תהיה, הלוואי. שבכלל יציעו את כל הקטנות בגרסה ידנית בסביבות 70K. זה יהיה מושלם :roll:

פורסם

העם דורש סופר מיני ידנית טורבו דיזל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
העם דורש סופר מיני ידנית טורבו דיזל!

סוף סוף צדיק בסדום. אני אסתפק אפילו ברכב אפור כמו הפייסטה טורבו דיזל 1.4 ידנית דור קודם שראיתי הרבה באירופה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שתהיה בנזין אבל ידנית!

אם תהיה כזאת ידנית, אני לוקח אחת בצבע טורקיז.

So cute!

זה לא טורקיז, זה צבע תכלת תינוקות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה תכלת בגוון בדיוק כמו החיפושית הקלאסית.

פורסם
מה הצריכה המשוערת של רכב כזה?

צריכה משולבת אמיתית של כ 1:26 בלי שום בעיה!

חלק מהעיתונות האירופאית מציקה באחרונה ליצרנים המקומיים (במיוחד הצרפתים), למה אין סופר-מיני טורבו- דיזל ידנית היברידית?

הם מדברים על צריכה ממוצעת אמיתית (לא נתוני יצרן) של רכב כזה של 1:40 !!! :shock:

ממש לא !

כבודו מספיק מבוגר בכדי לזכור את החיפושיות האלא כחדשות?

פורסם

לפני חצי שנה כשביקרתי בסוכנות פיג'ו בנתניה להתעניין על ה107, סיפר לי הנציג שיש גרסא של C-שקר-כלשהו דיזל-הייבריד שאמורה להיות סופר-חסכונית ברמות שעוד לא נראו בארץ.

אבל בגלל המיסוי הירוק שלא מטיב עם רכבי דיזל מאוד לא משתלם להם להביא את זה, שכן העלות הראשונית שלו תהיה מאוד גבוהה.

לא ביקשתי יותר פרטים מזה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...