Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה, ילד בן 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לביתי היום כשאני מגיע, אני רואה ילד קטן שרוע על הריצפה, באותה שנייה אני אבי ואחותי קפצנו מהאוטו ורצנו לעזור לו, למרות שהיו שם המון אנשים, הילד התרפץ לכביש מכיוון ששכח את הפלאפון שלו בגינה ציבורית ונסע על אופניים, הנהג שעלה עליו גם מסכן כי הוא פשוט זינק לו לכביש, למרות שזאת גם אשמת הנהג כי הוא נהג צעיר שנוסע על "אודי" בשביל הפוזה לא ראיתי את התאונה אבל אני משער שהוא נסע דיי מהר כי כל השמשה שלו התנפצה.

בקיצור רציתי לבכות שראיתי ילד כל כך קטן שרוע בוכה על הריצפה ישר הזמנו אמבולנס, אבא שלי מכיוון שהיה במד"א יש שם לו חוסם אורכים שהורדתי את החולצה שלי ושמנו לו על הרגל, אני ואחותי השחנו את דעתו ודיברנו איתו על דברים אחרים, הילד היה כולו בהלם והדבר היחיד שרצה שנעשה זה להביא לו את הפלאפון, כל כך קטן ומסכן.

כזה חמוד אומר עם בכי בעיניים: "מזל שחבשתי קסדה ולא קיבלתי מכה בראש", כל הרגל שלו הייתה שפוכה לבחוץ העצם ברגל שבורה לגמרי.

למרות שזה ממה דחה אותי ועשה לי בחילה ישבתי ליידו וניסיתי להשיח את דעתו עם אחותי, מה שמעצבן זה שאנשים צועקים תעזבו אותו כי הילד צעק שלא ייגעו בו, אבל מה הם נותנים לילד בן 10 בכיתה ו' להחליט במצב כזה, צעקתי עליהם :"תסתמו את הפה אם אתם לא יודעים מה לעשות ואל תתנו לילד בן 10 להחליט", לא יודע מה הה קורה אם אבא שלי לא היה שם לו את החוסם, בכל מקרה נראלי שהלכה לו הרגל.

מסקנה, עשו טובה כל אלה שמשפרים את רכבהים, תורידו הילוך זה בא משום מקום, מעכשיו אני נוסע באוטובוסים..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה לקבל אזהרה אז אני לא אגיד בדיוק מה שאני חושב.

אבל מי אתה חושב שאתה, לבוא ולשפוט נהג רק בכלל הרכב שלו, ואז ללכלך על כל מי שמשפר וספציפית על נהגים צעירים?

אפילו לא ראית את התאונה!

אתה לא יודע אם הרכב משופר!

אתה לא יודע מה קרה שם!

ואז אתה נכנס לפורום רכב ומלכלך על אנשים בלי סיבה?

WTF?

חבל על הילד אבל יש מצב שזו דווקא אשמתו.

אתה בעצמך אמרת שהוא התפרץ לכביש.

אתה לא יכול לבוא ולשפוט סתם ככה.

פורסם

זה מה שקורה שנותנים לרגש להשפיע על ההיגיון.

מה הקשר בין משפרים ללא משפרים אני ממש לא מבין, גם עם סוברו פשע מתפרקת כלשהי אפשר טוב מאוד לנסוע 80 בשטח בנוי, הגורם היחיד הוא הנהג.

מה שבמקרה הזה בכלל אי אפשר לדעת מה קרה ואשמת מי זה.

פורסם

יפה שנתתם לו עזרה ולא עזבתם כמו שאר האנשים ,תאמת הזוי מישהו פצוע ולא עוזרים לו?:shock:

לגבי הנהג הוא נשאר איתכם? או שזה פגע וברח?

הוא לא חייב היה לנסוע מהר,ילד לא שוקל הרבה ולכן הרכב בקלות יכול להעיף אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ראית את התאונה, וגם אל היית רואה אותה היית מתקשה לשפוט מה המהירות בה נסע הרכב. לא שאני בטוח שהנהג היה תמים, אבל אין לך הכלים לבדוק את התנהגותו. השאר זאת לחוקרים, בתקווה שיעשו עבודה יסודית.

ציינתי לאחרונה פעמיים ברשרורים אחרים כי אני נתקל על בסיס כמעט יום-יומי ברוכבי אופניים אשר נוהגים בצורה פרועה, חוצים כבישים ראשיים באור אדום ועוד עבירות מסוג זה אשר מסכנות אותם ואת שאר משתמשי הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלא לדבר על ילדים קטנים שנוסעים בלי לקחת בחשבון רכבים נוסעים,לא תמיד הנהג האשם.וגם למרות שהילד נפצע קשה,יכול להיות שהוא אשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי בזמנו תאונה זהה מהחלון בקומה הרביעית בבית הורי.

רכב נסע במהירות חוקית לחלוטין ברחוב עירוני עם רכבים חונים משני הצדדים, כאשר ילד כבן 10 התפרץ לכביש מבין המכוניות החונות.

נהג הרכב לא ראה את הילד בגלל שהוא יצא מבין הרכבים החונים ולא הספיק לבלום, הילד קיבל מכה מאוד חזקה מכנף הרכב ועף לצד.

מלמעלה זה נראה כאילו הילד טס לתוך הרכב בכוונה.

גם במקרה הזה היה נהג צעיר שנסע בבלנו בצבע בורדו.

אחרי שחשבתי על הילד עברתי לרחם על הנהג, זו לא חוויה פשוטה לעבור.

רפואה שלמה לכל הנפגעים, גם מי שנפגע פסיכולוגית כי הוא "נוסע על אאודי בשביל הפוזה".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ההכללה ומשפט השדה שעשית לנהג היא הזויה לגמרי,

אין שום קשר בין האודי לבין צורת הנהיגה של הנהג.

אבל כל הכבוד על התושייה שלך ושל אביך, במקרים מסויימים ח"ע יכול לעשות את ההבדל בין חיים ומוות.

יש לך מושג מה קרה עם הילד?

פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני לא מאשים את נהג הרכב הילד בעצמו אמר שהוא התפרץ לכביש כי הוא מיהר לחפש את הפלאפון האבוד שלו, אני רק אומר שמבחינת הפוזה של הנהג, אני ראיתי איך הוא נראה ועל מה הוא נוסע, יכול להיות שאני קצת מגזים אבל האנשים שראו את התאונה אמרו בצעמם שהוא לא נסע הכי לאט בעולם.

דרך אגב לא באתי בתלונות לאלה שמשפרים את הרכבים שלהם, רק אמרתי תורידו הילוך זה מגיע משום מקום, אני לא רואה פה שום תלונה רק טיפ מבחינתי

פורסם

השאלה שלי איך אפשר למנוע את המקרים האלה , חינוך מהבית ? גדר בטיחות של כמה סנטימטרים על מנת שרוכבי אופניים לא יצליחו לרדת לכביש מהמדרכה , אבל זה מסוכן כי אנשים יכולים למעוד וליפול בזמן שהם יורדים לכביש

זה באמת דילמה לא קלה איך לפתור את זה

תעלו רעיונות בואו ניקח את השירשור הזה למקום מועיל ושכל אחד יתן פה רעיון איך למנוע מילדים ורוכבי אופניים לרדת לכביש במיוחד באזורים צפופים ומסוכנים

פורסם

שאלה טובה! הפתרון הוא כנראה עניין של חינוך, אבל לדעתי זו קודם כל בעיה בנהיגה: גם כאשר נהג אינו "אשם" (משפטית) בפגיעה בילד שהתפרץ לכביש, זה לא אומר שהוא לא היה יכול למנוע זאת או שהוא עשה הכל בניסיון למנוע זאת. כל הולך רגל שמתפרץ לכביש מגיע ממקום כלשהו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי איך שזה נשמע הילד אשם במקרה.

אחרי שיחקרו את התאונה יבררו כמה מהר הנהג נסע ויהיה אפשר לדעת אם גם הוא אשם.

בכל אופן רק בריאות לשניהם ומקווה שיצליחו להציל לילד את הרגל.

לצערנו הדרך היחידה למנוע כאלה תאונות היא לנהוג 10 קמ"ש בתוך העיר. אי אפשר לזהות ילד שיורד לכביש בין מכוניות חונות כי הוא נמוך והמכוניות מסתירות אותו, ככה שרק נסיעה איטית מאד יכולה למנוע פגיעה.

רק אתמול נער על אופניים ירד במהירות מהמדרכה לכביש כדי לעקוף את חבר שלו ואם לא הייתי שומר מהם מרחק בגלל הפחד ומעכב את כל התנועה שמאחורי הייתי חס וחלילה מוריד אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יפה שנתתם לו עזרה ולא עזבתם כמו שאר האנשים ,תאמת הזוי מישהו פצוע ולא עוזרים לו?:shock:

לא נראה לי כזה הזוי.

בסרטים תמיד רואים, שתנועה אחת לא בסדר מצידך ואתה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לנפגע.

כאשר אני הייתי עד לתאונה, לא העזתי לגעת בבן אדם ולא נתתי לאף אחד להרים אותו. רק התקשרתי למד"א וביקשתי שימשיך לשכב על הרצפה. אני מניח שאם היה יורד לו הרבה דם, אז הייתי מוריד חולצה/מכנסיים וסופג את הדם, אבל לא יותר מזה.

לפותח השרשור,

כל הכבוד לך ולמשפחתך.

• תוכן חדש...