Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיים עבודה בחברה מסויימת ,יש ברשותי יונדאי אקסנט 2009 נפח 1600 בליסינג תפעולי מטעם החברה הרכב אצלי מאז שהוא חדש לגמרי.

חשבתי לקנות את הרכב כי הוא יחסית שמור ונסע רק 20,000 ק"מ עד כה, מחיר המחירון הוא 72,000 , חברת הליסינג רוצה למכור לי ב 67,000 ש"ח ,נראה לי מחיר גבוה לרכב מליסינג, וגם יש לו מכה קטנה בצד של הרכב, כמה אחוזים אמורים להוריד ? והאם כדאי לרכוש במחיר כזה ?

אשמח לתשובות כי אני צריך לתת תשובה בקרוב.

תודה

פורסם

מחיר מוגזם לכל הדעות!

המחירון מכיר בהפחתה בגובה 15% לרכב מליסינג תפעולי, כך שאת החישוב תעשה בעצמך ותבין שההצעה שלהם בכלל לא אטרקטיבית.

למרות הקילומטראז' הנמוך, והעובדה שהרכב היה ברשותך, לדעתי עדיין המחיר מוגזם ביותר!

רכבים אלה נמכרים בטווחי מחירים של 50,000 שקל ואף פחות!

פורסם

ההפחתה "הרשמית" במחירון לוי יצחק לרכב מליסינג תפעולי היא 12 אחוזים אבל בפועל כל רכב מקבל הפחתה אחרת. יש רכבים מבוקשים ביותר שנמכרים קרוב מאוד למחיר המחירון הרשמי ויש כאלו שמקבלים הפחתה רצינית יותר.

לגבי האקסנט - לדעתי ניתן לקבל הצעה טובה יותר, במיוחד אם אתה מוכן להתפשר קצת על הקילומטראז'.

פורסם

לא תמצא אף רכב בק"מ כזה בשוק היד 2.

תנסה להתמקח עוד קצת, אולי תצליח להגמיש אותם לכיוון של 65 אלף ש"ח + תיקון המכה.

הרכבים שנמכרים סביבות 50 אלף ש"ח הם מ-2008 ומגיעים עם 80-120K ק"מ בשעון, כך שלא הייתי לוקח את המספר הזה כתורה מסיני.

פורסם

העסקה לא מדהימה, כי יש רכבים כמו שלך ב-55K.

מצד שני, הרכב שלך עם ק"מ נמוך ולא עבר התעללות סטנדרטית של ליסינג, שבגינה מפחיתים כמעט 20%.

למה בעצם שיורידו לך במחיר? הם בסה"כ רוצים להרוויח ואני בטוח שהם ימצאו מישהו ברחבי הארץ שישמח לקבל רכב בן שנתיים עם ק"מ של רכב בן שנה, ועוד יקבל על זה הנחה של כמה אלפי שקלים.

פורסם
ההפחתה "הרשמית" במחירון לוי יצחק לרכב מליסינג תפעולי היא 12 אחוזים אבל בפועל כל רכב מקבל הפחתה אחרת. יש רכבים מבוקשים ביותר שנמכרים קרוב מאוד למחיר המחירון הרשמי ויש כאלו שמקבלים הפחתה רצינית יותר.

לגבי האקסנט - לדעתי ניתן לקבל הצעה טובה יותר, במיוחד אם אתה מוכן להתפשר קצת על הקילומטראז'.

צודק ב- 100%. אף אקסנט לא נמכרת במחיר קרוב למחירון.

פורסם

למה בעצם שיורידו לך במחיר? הם בסה"כ רוצים להרוויח ואני בטוח שהם ימצאו מישהו ברחבי הארץ שישמח לקבל רכב בן שנתיים עם ק"מ של רכב בן שנה, ועוד יקבל על זה הנחה של כמה אלפי שקלים.

אם לא אקנה את הרכב הוא לא יגיע אליהם אלא יחזור אל החברה שבה עבדתי, ויינתן שם למישהו לעוד שנה עד תום החוזה מול החברת ליסינג ויש מצב שיקרעו אותו בקילומטרים עד אז אם יתנו אותו למישהו שצריך לנסוע הרבה לעבודה.

פורסם

תראה - כאן אתה צריך לשקלל גם את העובדה שעבורך בנקודת הזמן הנוכחית - הרכב שווה יותר כי הוא היה שלך מהיום הראשון.

אם אתה קונה את הרכב כדי למכור אותו עוד שנה - אז זו עסקה שתפסיד עליה הרבה כסף, אך אם אתה מתכוון לנסוע ברכב 5 שנים אז הכמה אלפי שקלים שאתה משלם יותר ממחיר השוק יכול מאוד להיות שיהיו שווים לך את בלבול המוח הכרוך בחיפוש רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...