Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..ברשותי מזדה 3 2004

פתאום לפני כמה ימים הוינקר ימין פתאום לא חוזר למקום אחרי סיבוב ויישור ההגה..

מה זה יכול להיות? כמה עולה תיקון כזה?

ואם אנחנו כאן אז יש לי עוד שאלה..

זה גם קרה בזמן האחרון לפני חודשיים ככה,

שמתי לב פתאום שאני נוסע רברס והאוטו קר(תחילת נסיעה) ואני בולם באיטיות(ברברס) יש רעש של תקיעת שופר(פשוטו כמשמעו, פשוט שופר, שומעים אותו בכל השכונה!) מהברקסים(?) או ממשהו שם בתוך הגלגל...את האמת זה יותר גלגל אחד אבל מרוב הרעש נראה לי שזה גם בגלגל שמולו (אני מדבר על שני הגלגלים האחוריים)

מה זה יכול להיות..?הלכו הברקסים?

תודה רבה מראש!!

פורסם

לגבי ידית האיתות, כנראה שאחד הפינים שנמצאים על הידית ושולטים על האיתות נשבר ולכן במהלך הסיבוב של ההגה, הידית לא שולטת באיתות. זה לרוב מצריך החלפת הידית או היוניט הפנימי, את שניהם אפשר למצוא בפירוקיות לדעתי.

לגבי החריקות שאתה שומע, זה קורה גם בנסיעה קדימה? איך בדקת שזה רק אחד הגלגלים? בכל מקרה, כנראה שהבלמים שלך (ולדעתי הם תוף) מסיימים את חייהם. האם זה משפיע איכשהו על יכולת הבלימה של הרכב?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

ואיך מתקנים את זה? צריך לפרק את ההגה?

לגבי החריקות, בנסיעה מקדימה שאני בולם יש שריקה עדינה(כזאת ששומעים אצל רוב המכוניות על הכביש)

שמעתי שרוב הצליל או כולו מגיע מגלגל אחד.. הברקסים עובדים מצוין.

• תוכן חדש...