Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

נתקלתי היום בבעיה מתסכלת ברכב שלי (אסטרה 2001) - יצאתי בבוקר לנסיעה קצרה יחסית, הכל היה בסדר. חזרתי לאוטו - לא מניע. חלונות חשמל עובדים לאט, רדיו לא נדלק, והרכב פשוט לא מניע. הגיע מכונאי של שגריר, בדק את המצבר ולטענתו המצבר גמור וצריך להחליף אותו. הוא התניע לי את הרכב עם כבלים, ונסעתי להחליף מצבר.

כבר תוך כדי הנסיעה הזאת היו בעיות - מד הטורים נופל לאפס (למרות שאין שינוי בסל"ד עצמו) ואז חוזר, הגה הכח הפסיק לעבוד לעתים, הבלמים מדי פעם היו קשים מדי וכו' - בקיצור כל הסימפטומים של בעיית חשמל רצינית. בשלב מסוים, אחרי כ-10 דקות נסיעה, בפניה חדה שהייתי צריך לבצע, תוך כדי סיבוב ההגה ולחיצה על הבלמים, הרכב נכבה שוב, ושוב לא התניע.

הפעם הגיע גרר, והגרריסט טען שהבעיה היא לאו דווקא במצבר אלא אולי באלטרנטור - כי גם אם המצבר גמור, רכב שהתניעו אותו לא צריך להכבות או לסבול מהבעיות שקרו תוך כדי הנסיעה.

כרגע הרכב נמצא במוסך (מרכז אמריקה בחיפה) - הם אמורים לבדוק את האלטרנטור ולהטעין את המצבר במהלך הלילה.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? על פניו עושה רושם שהבעיה אכן לא קשורה למצבר עצמו...

פורסם

את האמת היה לי את מה שיש לך,בסוף זה היה אלטרנטור קניתי משופץ יקר מאוד של רנו קליאו B 2002.אני מאמין שלאוטו שלך משופץ לא עולה יקר !

פורסם
אתה יכול לפרט את הסימפטומים שהיו לך? איבוד חשמל תוך כדי נסיעה?

כן איבוד חשמל תוך כדי נסיעה,תאורת פנים חלשה, רדיו נדלק לשנייה ונכבה,אורות דרך חלשים,רכב כבה בהמצע נסיעה.

מקווה שעזרתי לך.תעדכן מה נהיה אני מאמין שזה האלטרנטור. (רק שתדע שאני רק מכוון אותך לבעיה וזה בכלל יכול להיות משהו אחר)

פורסם

שלום רב,

ברשותי אופל אסטרה 2001 1.6 , ולפני כחודש סבלתי מאותן תופעות.

אכן הלך האלטרנטור.

יצרתי קשר עם בני כרמלי, קניתי אלטרנטור חדש ולא משופץ והרכבתי בעצמי.

אם תרצה הסבר יותר מפורט לגבי הפירוק וההרכבה, אשמח לעזור.

שגיב

פורסם

במוסך החליפו הבוקר את האלטרנטור, אבל מסתבר שגם המצבר הלך כי אחרי לילה שלם של טעינה (ואחרי החלפת האלטרנטור) הוא עדיין לא נטען. בקיצור לא נעים, אבל לא נורא.

• תוכן חדש...