Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרצון הוא להפוך את האירוע לאירוע שנתי ולבנות מסלול קבוע.

ראשית, אני מברך אתכם על העשייה. מאחל לכם שתצליחו. הצלחה שלכם היא הצלחה של כולם.

יחד עם זאת, אולי כדאי שלא לבלבל את קהל הקוראים והמשתתפים במיונים.

למיטב הבנתי לא מדובר באירוע ספורט מוטורי. מדובר בהצגת ראווה. "קרקס". מעין ריאלטי, שהפרס לזוכה הוא בלתי רגיל.

(אין בכוונתי לפגוע - חלילה).

הרי יש במדינה רשות לנהיגה ספורטיבית ויש את ממסי, ואולם האירוע מתבצע בחסות משרד התיירות או התמ"ת. אני טועה?

לפי מה שאני מבין, הרשות לנהיגה ספורטיבית לא אישרה את האירוע (או התבקשה לאשר אותו)

ולמיטב הבנתי האירוע לא נערך כחלק מליגה/אליפות בינלאומית.

אגב, מי המשתתפים האחרים באירוע, מלבד הזוכה בסדרת המיונים?

(סלח לי שאיני עובר על כל השרשורים העמוסים לעייפה בשאלות על רישום ותשלום. אולי שם יש תשובות לתהיות שלי - אם כן, עמך הסליחה)

אם אני טועה, אתקן עצמי מיד.

אם לא, אני חושב שמן הראוי להציג את התמונה הנכונה.

בכל מקרה, אני בהחלט תומך ומעודד את כל העוסקים במלאכה ואת כל הנבחנים למיניהם.

מחזיק לכם אצבעות שהאירוע יצליח (ולא משנה לעניין זה אם מדובר באירוע ספורט מוטורי או בסדרת ריאלטי).

ניר

פורסם

ניר לביא

חבל שאתה מבקר / קוטל מבלי שיש לך פנאי לבדוק .

מתוך האתר של פורמולה 1

גם היה ראיון בעיתון שהשרה מברכת , האחראית לרשות לנהיגה ספורטיבית.

הפרויקט הייחודי הינו בשיתוף פעולה הדוק עם משרד הספורט –רשות לנהיגה ספורטיבית ,משרד התיירות, המשרד לפיתוח נגב גליל , עיריית אילת , חברת קשרי תעופה, וואלה- יד 2 וגורמים מסחריים נוספים.

קצת פירגון לא היה מזיק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ניר לביא

חבל שאתה מבקר / קוטל מבלי שיש לך פנאי לבדוק .

מתוך האתר של פורמולה 1

גם היה ראיון בעיתון שהשרה מברכת , האחראית לרשות לנהיגה ספורטיבית.

הפרויקט הייחודי הינו בשיתוף פעולה הדוק עם משרד הספורט –רשות לנהיגה ספורטיבית ,משרד התיירות, המשרד לפיתוח נגב גליל , עיריית אילת , חברת קשרי תעופה, וואלה- יד 2 וגורמים מסחריים נוספים.

קצת פירגון לא היה מזיק

ישראל הוברמן היקר,

למה אתה קופץ בראש...?

אני מאוד מפרגן ומברך על האירוע המתוכנן. הצלחתו - כפי שכתבתי הודעה אחת למעלה - היא הצלחת כולנו.ברכה למדינת ישראל. מבחינת הספורטאים בארץ האירוע מצוין מאחר ואין ספק שהוא יגביר את המודעות למרוצי מכוניות ולספורט מוטורי.

ועדיין, צריך לפזר את הערפל סביב מהות האירוע עצמו. שכן, הגברת המודעות לספורט מוטורי ולמרוצי מכוניות אינה הופכת בהכרח את האירוע למרוץ כהלכתו.

אכן, מדובר באירוע מוטורי מבורך. יחד עם זאת, אני מעט מבולבל. יש כללים. יש תקנות. יש חוק.

דורשים מההתאחדויות המקומיות לעמוד בהם. ממפיקי האירוע המדובר - למיטב הבנתי - לא.

ישה ידידי, חלילה שלא תפרש דבריי באופן שגוי.

אני תומך ומפרגן. מקווה שהאירוע ייצא לפועל ומחזק את ידי העוסקים במלאכה.

צפויה חוויה אדירה לכולם (לפחות כולי תקווה שכן).

חבל שאתה מקליד לשוא.

פורסם
ראשית, אני מברך אתכם על העשייה. מאחל לכם שתצליחו. הצלחה שלכם היא הצלחה של כולם.

יחד עם זאת, אולי כדאי שלא לבלבל את קהל הקוראים והמשתתפים במיונים.

למיטב הבנתי לא מדובר באירוע ספורט מוטורי. מדובר בהצגת ראווה. "קרקס". מעין ריאלטי, שהפרס לזוכה הוא בלתי רגיל.

(אין בכוונתי לפגוע - חלילה).

הרי יש במדינה רשות לנהיגה ספורטיבית ויש את ממסי, ואולם האירוע מתבצע בחסות משרד התיירות או התמ"ת. אני טועה?

לפי מה שאני מבין, הרשות לנהיגה ספורטיבית לא אישרה את האירוע (או התבקשה לאשר אותו) טעית. בוחנים מטעמם גם יהיו בימי המיונים בוינגייט.

ולמיטב הבנתי האירוע לא נערך כחלק מליגה/אליפות בינלאומית.

אגב, מי המשתתפים האחרים באירוע, מלבד הזוכה בסדרת המיונים? ייבחרו 50 מתחרים שיסעו לצרפת , מי שיעבור שם את הקןרס / השתלמות יעמוד על המסלול באילת עם רשיון נהיגה בינלאומי.

(סלח לי שאיני עובר על כל השרשורים העמוסים לעייפה בשאלות על רישום ותשלום. אולי שם יש תשובות לתהיות שלי - אם כן, עמך הסליחה)

אם אני טועה, אתקן עצמי מיד.

אם לא, אני חושב שמן הראוי להציג את התמונה הנכונה.

בכל מקרה, אני בהחלט תומך ומעודד את כל העוסקים במלאכה ואת כל הנבחנים למיניהם.

מחזיק לכם אצבעות שהאירוע יצליח (ולא משנה לעניין זה אם מדובר באירוע ספורט מוטורי או בסדרת ריאלטי).

ניר

כיוון שטעית מן הראוי כי תודה בטעותך.

לכתוב ביקורת כאשר אתה מגלה חוסר בקיאות בנושא לא ראוייה בלשון המעטה!! ראה באדום, ומה שנכתב בהודעתי הקודמת.

השאר לא לעיניין.

ודרך אגב החלפתי למקלדת חדשה ויש לי מלאי מילים לכתיבה מובטח של 100K אז אל תדאג:lol:

לפחות שנינו מקווים שהמירוץ יתקיים ויבשר תקופה חדשה בספורט המוטורי בארץ הקודש.

את המכשול הגדול ביותר של ביטוח, החבר'ה האלה פתרו!!!!!

איך??? בכסף!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה הנכבד.

אני מתנצל.

איני מסכים איתך, ולא משנה המיומנות שלך במקלדת (ונוכחתי לדעת שהתאמנת היטב).

מכל מקום, באמת ובתמים מאחל הצלחה - למארגנים ולמשתתפים.

פורסם
מקווה מאוד שזה יערך גם בשנה הבאה, כדי שאוכל להשתתף.

תודה על התגובות :-)

אהלן ניר,

אחרי הדיון עם ישה לא הבנתי האם קיבלת את תשובותיך או לא, בכל מקרה אתה מוזמן לשאול שוב.

כל הגופים כולל רשות הנהיגה והספורט יחד ואישרו את האירוע.

האירוע הולך להיות אירוע מקצועי עם צוותים מקצועים, זה שתהיה שם מצלמה או שתיים לא יפגע במקצעויות האירוע.

• תוכן חדש...