Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המורל דותק אוביישן ובטעות שרפתי את הטווירים הבאתי חדשים עכשיו אני מפחד לישרוף אותם עוד פעם..

יש לי מגבר של ROCKFORD PRIME Rockford R3004

זה המגבר:

http://b-a-s-s.co.il/shop/index.php?productID=250

ונגן DVD של PIONNER

זה הנגן:

http://www.maxituning.es/files/h130AVHP590-f_mt.jpg

אשמח עם תעזרו לי איך לכוון במגבר ואם לשים בקרוסים על 0DB או -3DB

תודה לעוזרים..

פורסם

בוקר טוב

אתה יכול לשים 0 או -3 בלי לפחד זה לא ישרוף או לא ישרוף טוויטר

זה פונקציה שקיימת כדי שתשתמש בה (למרות שלדעתי היא מיותרת כי אף אחד לא באמת ממרכז במה בעזרת הפונקציה הזו)

לגבי כיוון מגבר אז מצד אחד זה לא משהו שניתן ללמוד בהתכתבות ומצד שני זו לא תורה מסיני

אבל הכיוון חייב להתבצע בהאזנה למכלול המערכת ברכב

כל ניסיון אחר יהיה לא נכון ולא מקצועי לביצוע

ממליץ לך לגשת למתקין בסביבת מגוריך ולבקש עזרה בכיוונים, במידה וידרשו תשלום (שזה בהחלט זכותם המלאה) גבוה מדי אתה מוזמן להגיע אליי (כשתהיה באיזור) ואשמח לעזור בכיוונים כמובן ללא תשלום

בגדול כרגע אני ממליץ לכוון את הקרוס ל HP ולתת קטנה בגיין עד לכיוון מקצועי

בהצלחה

דרור

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, כולם מבינים למי אתה מתכוון. קרא את כללי הפורום***

תודה רבה שהגבת דרור, אשמח להגיע אלייך ושתעזור לי.. כי לדעתי למערכת שיש לי (יותר נכון לחבר) יש אפשרות לישמוע מעולה אבל אני גם לא יודע הרבה בזה רק העברתי חוטים וחיברתי לו איך שאני יודע אבל בכיוון אני על הפנים..

כמו שראיתה נגן DVD של פיונר

מגבר של רוקפורד פריים

מונובלוג של רוקפורד פריים

מאחורה 6X5 של ALPINE

דאבל סאב של MTX שיורד ל 2אום

• תוכן חדש...