Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לפני חודש רכש אבי גי'פ מרצדס GL חדש. כחובב אודיו מושבע הפצרתי באבי לשדרג את המערכת המקורית שלא הייתה מוגברת ודיי עלובה לרכב מסוג זה לקח לי קצת זמן לשכנע את אבא שלי לשכוח את חוויותיו מהתקנות קודמות . למשימה הופקד לא אחר מאשר יוסי אלפיין כמובן בגלל ניסיונו הרב עם רכבים מסוג זה וכן העבודות המרהיבות והמושקעות שאין שני להם.

השבוע הרכב נכנס לסדנה המסודרת לעבודה. לאבי הייתה דרישה חד משמעית שהכל יראה מקורי ושהסאב לא "יתגלגל" בתא המטען ושום חיווט לא יבצבץ ממקומות שונים. יוסי לא בזבז זמן עשה סקירה קצרה על הרכב והרכיבים (שיופורטו בהמשך). הביע את דעתו המקצועית . הוחלט להתקין את הסאב בדופן צד שמאל כאשר סוגר עליו גריל עם מסגרת אלומיניום לקבלת מראה יוקרתי ומקורי. המגברים והפרוססור יותקנו בתא במקום גלגל הספייר. את צג הפרוססור להשתיל בדשבורד מקדימה עם פתיחה חשמלית בעת הדלקת המערכת (יבוצע בהמשך).

לאחר שלושה ימים חזרנו אל הסדנה לאסוף את הרכב. פה המקום להודות ליוסי על העבודה הנפלאה שביצע על הסבלנות האין סופית לדרישות שלנו על הפדנטיות הבלתי נתפסת לירידה לפרטים קטנים (מסגרות האלומיניום עם הברגים המושקעים). נכנסו לרכב הפעלנו ופשוט תענוג... אבי מרוצה מאוד וכמובן גם אני.

רכיבי המערכת:

רמקולים מורל הייבריד אוביישן נרכשו חדשים

מגבר ג'נסיס פרופייל מרכב קודם

מגבר מונו ניפון יוחלף בקרוב ע"י מגבר סאנדאון 1200

סאב פוקל פוליגלאס מרכב קודם

פרוססור MS8 נרכש חדש

ועכשיו לתמונות

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם

אני מאוד מרוצה מהms8 ומהיכולות ליצור במה בקלות יחסית, שזה מצויין לאדם מן השורה,החיסרון שלו בעיני זה השלט המעפן יחסית . ולגבי הגלגל ספייר פשוט ויתרנו עליו.

פורסם

פצצה של רכב

פצצה של התקנה

פצצה של מתקין

רכיבים טובים מאוד ופרוססור שיודע להוציא מהם תוצאה טובה מאוד - זה כבר ידוע שאני מאוד מסתייג מהפרוססור הזה אבל כמו שכבר צויין כאן ע"י פותח השרשיר, לאדם מן השורה זה אכן מוצר פנטסטי.

כיף לראות התקנות ברמה הזאת.

אני קצת בהלם שאבא היה מוכן לוותר על גלגל ספייר ועוד בג'יפ אבל כן מוכן להתקין שם מערכת במקום.

אם זאת, אני די בטוח שלכזה ג'יפ יש ביטוח עם שירות החלפת צמיגים עד השטח... אז חוץ מקצת לחכות במקרה שקורה משהו, יש לי הרגשה שאתם מכוסים.

אני מקווה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מדהההים, התקנה פשוט יפיפייה, פשוט תאווה לעיניים.

כל כך יפה לראות שמקוריות הרכב נשמרה בשלמותה.

תהנה ותתחדש, בחירה מעולה של רכיבים ושל מתקין

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

פימפ-מיי-רייד ?! אין דברים כאלה ... ממש בארצנו הקטנה ;)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

טוב אין מה להוסיף מושלם

יוסי תגיד מה יהייה איתך ? בחרת בענף הכי לא מתגמל והכי לא מפרגן במדינה

עם כישרון כמו שלך וידיים כמו שלך השמיים הם הגבול

אז או שאתה נוסע לפתוח סדנאת התקנות ב LA (אם אתה רוצה שותף עם גרין קארד וקשרים במקומות הנכונים וארשה לעצמי להגיד גם חבר, אז אני בפנים) או שאתה יושב וחושב איך אתה מנצל את היכולות האילו לדבר שיידע לתגמל אותך בחזרה כראוי

אחלה שבוע

דרור

פורסם

קודם כל רועי תתחדש על הרכב והמערכת.

:shock::shock::shock:

אין מילים....

יוסי-אל תשכח את ה"עמך" בסדר? :wink:

ליאור אני גם עושה עבודות פשוטות אבל מה שתופס את העניין זה בעיקר העבודות הגדולות

איך המגברים מקבלים קרור בצורת ההתקנה הזאת, האם הותקנו מאווררים בפנים?

על מגבר אחד יש מאוורר שבא איתו (הג'נסיס) למגבר השני אין. במידה ויהיה נחוץ נוסיף כרגע אין צורך.

טוב אין מה להוסיף מושלם

יוסי תגיד מה יהייה איתך ? בחרת בענף הכי לא מתגמל והכי לא מפרגן במדינה

דרור

דרור תודה רבה על הפירגון כמו שכתבתי בעבר זה לא מובן מאליו שקולגה למקצוע מפרגן, אבל כניראה שמגברים על פלטות זה יותר מעניין.

פורסם

היי יוסי ערב טוב מה שלומך ?

תראה אני לא יודע מה מלהיב יותר ומה מעניין יותר ?

מה שאני רואה זה המון פוליטיקה ואם תרשה לי אני אסביר

התקנה כמו שאתה ביצעת זו התקנה שיש בה הרבה מעבר ללקיחת עבודה ולהוציא לקוח מבסוט

שנינו מקצוענים ושנינו יודעים שגם אם היית משקיע חצי זמן וחצי מחשבה וחצי עבודה עדיין התוצאה הייתה מרשימה ומספקת וטובה מספיק לעלות על דפי הפורום

אבל כנראה שצריך יותר מידיים יוצרות ויותר ממחשבה יוצרת ויותר מחדשנות ויותר ממקצועיות כדי לקבל את הפרגון הראוי

טוב .. אתה יכול להתנחם בכך שאצלי כבר קראו קדיש על רכב :lol: וחיפשו מניין :lol:

בכל אופן אתה ברכה לפורום וברכה לענף ואין לי שום היסוס בלפרגן לך ובטח כשמגיע ובהחלט מגיע

אני מקווה שביחד נוכל לייצר שוב ענף משגשג ופורח כבעבר אם אנשים רציניים בסדנאות התקנה מכובדות ומאובזרות עם אחריות וביטוח מקצועי ואם בעלי עסקים שנמצאים להישאר ולספק שירות ואחריות מלאה לאורך זמן

ענף שהמקצוענים ייתנו את התמורה המלאה אל מול הלקוחות (כל אחד ותקציבו) ובהזדמנות הזו אני מבקש להזכיר לציבור שוכני הפורום שמקצוענות היא מילה נרדפת לאחריות ולאהבת המקצוע והיא לא מילה נרדפת ליוקר ולתמחור גבוה

בהצלחה לכולנו

ערב טוב

דרור

• תוכן חדש...