Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107: ידנית או רובוטית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת חסכוניות - אני תומך, עם ה C1 ידנית (שזו ה-107 עם סמל אחר)אני נוסע כל הזמן בתוך העיר עם מזגן,

וצריכת הדלק היא 1-17 ק"מ לליטר, בנהיגה סבירה ביותר ולא מזדחלת.

so far so good so what

פורסם

מנסיון של שבועיים בערך עם ה107 הרובוטית, אני יכול להעיד שהיא ממש ממש לא גרועה כמו שחושבים אלא ההפך.

פשוט צריך להרפות מדוושת הגז בכל העלאת הילוך, ולא יהיה שום טלטולי נוסעים. (עניין שלומדים להתרגל אליו ממש מהר)

התיבה ידידותית ואפילו כיפית לשימוש, בוא נגיד שהופתעתי מאוד שנהגתי באוטו הזה ושכחתי לרגע שזה סה"כ 1000 סמ"ק.

עצה שלי:

חפש באחת מסוכנויות ההשכרה 107 רובוטית, קח אותה ליומיים שלושה ותראה איך האוטו.

יותר כיף מאשר סוכן מכירות שיושב לך על הצוואר בנסיעת מבחן זה בטוח..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול להעיר את עיניי בכל הנוגע לטיפולים שלה. כלומר, כל כמה זמן מתבצע טיפול ומה עלותו (לפחות בשלוש-חמש השנים הראשונות של האוטו).

אני שואל משום ששמעתי לא פעם של צרפתיות יש בה קשה של עלות טיפולים.... אשמח לעזרה אני בדיוק בהתלבטות איזה רכב לרכוש...

פורסם
טוב, אז הגעתי סופית להחלטה, ובחרתי לרכוש פיג'ו 107 :-D

אמנם הרכב הוצג לראשונה בשנת 2005, אך הוא ללא ספק אחד היפים בקטגוריה, אם לא היפה ביותר, עד היום.

לאחר השוואה מקיפה (וארוכה במיוחד אציין), גיליתי לצערי שגם מכוניות המיני לא חסכוניות כמצופה (למעט האלטו - אותה פסלתי), ולכן אני כעת פונה אליכם.

במבחן דרכים שערך מגזין "אוטו" התברר כי ה 107 צורכת 11.2 ק"מ לליטר בעיר ובתנאים קיצוניים (וזה נתון יפה לעומת המתחרות, חד משמעית), אך לא צוין באיזו תיבת הילוכים נבחן הדגם. לאחר ששאלתי את היבואן, מנהל מותג פיג'ו בישראל טען כי צריכת הדלק בדגם הידני זהה לצריכה בדגם הרובוטי. קשה לי להאמין לנתון הזה, ולאור מחירי הדלק הנוסקים במהרה, אני רוצה להיות בטוח שגם הכיס שלי "יהנה" מחווית קריעת הניילונים :wink:

מה דעתכם בנושא? האם למישהו/י מכם יש ניסיון בצריכת הדלק של ה 107? האם אכן אין הבדל בין הידנית לרובוטית?

ואם בכסף עסקינן, אזי שהיבואן הסכים להעניק לי 5% הנחה על הרכב, וגם חיישני רוורס וקודנית עם עלוקה ללא עלות.

על אלה, אני מוסיף דיבורית Parrot (שעלותה עוד לא ידועה לי) ומרימי שמשות בכ- 300 ש"ח.

היבואן טען כי אין כפל מבצעים, על כן הוא לא יכול לתת לי הנחת סטודנטים בנוסף.

מחיר הידנית 66,030 ש"ח כולל אגרת רישוי, והרובוטית לעומתה 70,780 ש"ח.

האם העסקה מספיק אטרקטיבית?

ראוי לציין, שאני סטודנט הנוסע כ 1200 ק"מ בחודש (גם בכבישים בין עירוניים). אין לי כל בעיה לנהוג על ידני, רק שמשפחתי לוחצת עלי לרכוש רובוטית מטעמי נוחות. מה גם שנאמר לי לא אחת שבעתיד יהיה לי "קשה" למכור ידנית..

כמה זה באמת נכון?

האמת, זה דיי שולי יגידו רבים מכם, אבל התיבה הרובוטית נראית הרבה יותר טוב ברכב :mm_tongue

אשמח לקבל מענה לשאלותיי ובכלל כל הארה ו/או הערה תתקבלנה בברכה.

תודה רבה לכל המגיבים!

שבת שלום :)

יש דבר כזה הנחת סטודנט ברכישת רכב??? מה צריך להציג כדי לקבלה???

אגב אתה קונה בהלוואה מהיבואן או מהבנק?? מה עדיף אני בדרך כלל??

• תוכן חדש...