Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר הודיעו לי שאני עומד לחרוג מ2.5 גיגה שניתנו לי באורנג'.

הציעו לי לבטל את החבילת גלישה עד ה-25.8 שבו בעצם מתחיל חודש חדש.

היום בצהריים התקשרתי וביקשתי לפתוח את החבילה מחדש.

אישרו לי והכל בסדר. עברו מאז בערך 18 שעות ועדיין אין אינטרנט. (כמובן שלא קבלתי עדיין הודעת SMS שמאשרת שהאינטרנט חזר לתוקף)

מה יהיה?

פורסם

כיבית והדלקת את המכשיר? משום מה הדבר נדרש להפעלת חבילת הגלישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כיבית והדלקת את המכשיר? משום מה הדבר נדרש להפעלת חבילת הגלישה.

כן. יותר מ-5 פעמים.

ממש עכשיו סיימתי לדבר עם אורנג', אמרו לי שלפי הדוחות שלהם האינטרנט פועל כמו שצריך.

שביקשתי מהם לבדוק האם השתמשתי ולו בקילובייט אחד מרגע חידוש החבילה, אמרו לי "טוב, נעביר אותך למוקד הטכני"

הגעתי למוקד הטכני ונחש מה ? "לפי מה שאני רואה פה האינטרנט שלך חסום"

הא באמת ? כי לפני שניה זאת שיושבת מולך אמרה לי שהיא רואה שהגלישה תקינה...

שהתחלתי להסביר לה שנמאס לי להתקשר 5 פעמים בשבוע לאורנג' היא אמרה לי שהיא רואה במחשב רק בקשה לניתוק האינטרנט, ללא בקשה לחידושו.

אמרתי לה כן ? ומה לגבי שיחה שנעשתה אליכם אתמול ב-2 בצהריים ? היא נשמתה מההיסטוריה שלכם שם ?

כמובן שפתאום היא "שמה לב שבוצעה שיחה לחידוש האינטרנט"

עכשיו אני מחכה שיחזור אליי מנהל, כי לי נמאס מהשירות הביזיוני הזה.

הם באים ומספרים לך שהכל מתועד, הכל רשום, הכל מוקלט, אבל כשאתה צריך להוכיח להם שהם טעו, אז אין הקלטה, אין תיעוד, אין רישום, שום דבר לא היה ולא נברא, הלקוח הרי שקרן- הוא סתם נהנה לבצע 5 שיחות בשבוע שכל אחת בממוצע לוקחת חצי שעה, זה הרי הכיף שלנו כלקוחות.

פורסם

מוקדי השירות של החברות הגדולות בארץ אינם מתיישרים עם המילה שירות, הם רק מוקדים בינתיים.

אין סוף למודעות שניתן לפתוח שכולם מצביעים על הבטיחו לי-החזיקו אותי שעה-בסוך לא עשו את זה-אני רוצה פיצוי-מתכוון לתבוע-בסוף בולע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מוקדי השירות של החברות הגדולות בארץ אינם מתיישרים עם המילה שירות, הם רק מוקדים בינתיים.

אין סוף למודעות שניתן לפתוח שכולם מצביעים על הבטיחו לי-החזיקו אותי שעה-בסוך לא עשו את זה-אני רוצה פיצוי-מתכוון לתבוע-בסוף בולע

אז אני לא בולע, בשביל זה יש נשים.

זיכו אותי על החבילת גלישה למשך חודש שלם והבטיחו לשלוח לי הפתעה בדואר.

• תוכן חדש...