Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו משנים 2001 2002 עולה בערך כמו יונדאי גטס 2004 2005.

לבחורה שמעדיפה ידני ורוב נסיעותיה בגוש דן - מה עדיף משתי אלו ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הגטס עם לפני מתיחת פנים מציגה מנוע לא כול כך חסכוני,הפולו הרבה יותר איכותית למרות שכניראה גם יותר יקרה לאחזקה.

אני הייתי הולך על הפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע על אילו בדיוק המון בעיות היו לפולו בשנים האלו ועל סמך מה אתה קובע אבל חד משמעית הפולו עדיפה בכל פרמטר על הגטס העגלתית זוללת הדלק.

היא מדברת על שנתונים בתקציב של בערך 30 אלף ש"ח ואתם מדברים איתה על גטס אחרי מתיחת פנים במודל 2006...

יקירתי, פולו. נקודה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
אני לא יודע על אילו בדיוק המון בעיות היו לפולו בשנים האלו ועל סמך מה אתה קובע אבל חד משמעית הפולו עדיפה בכל פרמטר על הגטס העגלתית זוללת הדלק.

היא מדברת על שנתונים בתקציב של בערך 30 אלף ש"ח ואתם מדברים איתה על גטס אחרי מתיחת פנים במודל 2006...

יקירתי, פולו. נקודה.

מהיכרות עם שתי פולו שכאלה (בנות 10) - היו להן הרבה בעיות וטיפולים יקרים.

בתקציב של 30K אין שום בעיה לרכוש גטס 2006-07 לאחר מתיחת פנים.

אם כבר מדברים, אז בגטס אפשר לקבל גיר אוטומטי, מה שיכול להיות קטסטרופה בפולו.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

'' הגטס העגלתית זוללת הדלק. ,'' זה לא ממש ניסוח מיקצועי. אפשר לקבל ניסוח במונחי קילומטר לליטר ..???

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

גטס ידנית לא זללנית דלק, ואם היא אוכלת יותר דלק מהפולו , זה הבדל ממש זניח.

פולו נוחה יותר אבל זה לא כזה הפרש משמעותי.

אם היא מחפשת תחבורה זולה ולא תשגע אותה יותר מדי, הייתי הולך על הגטס(וכמובן ,לא על ה-GLF).

• תוכן חדש...