Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני תושב חוזר, הבאתי את רכבי במכולה וסופסוף העמיל מכס אמר לי שאני יכול לבוא לאסוף אותו מהנמל.

זה רכב שנהגתי בו כחצי שנה לפני שליחתו לארץ ויש לו לוחיות זרות, העמיל אמר שבאפשרותי לנהוג בו למשרד הרישוי עם הלוחיות הזרות לפני קבלת הרשיון הזמני, האם זה נכון? אם כן, מה אני עושה אם עוצר אותי שוטר?

בנוסף מה אני עושה עם ביטוח? התקשרתי ל-9000000 והם רוצים רשיון רכב כדי שיאמרו לי אם בכלל הם יכולים לבטח את סוג הרכב שלי (כולה הונדה סי אר ווי, יש מלא כאלה בארץ) אז בפועל אני עלול למצוא את עצמי נוהג ללא ביטוח, דבר שאני ממש ממש ממש לא מעוניין בו (ובכלל בלי ביטוח חובה אני לא חושב שמותר לי לנהוג, לא?)

עצות מיודעי דבר?

תודה

פורסם

מתוך זה:

התקבלה ההודעה כי כלי הרכב הגיע, הפעולות המקדימות טרם משיכת הרכב ממחסני הערובה בארץ:

כאשר אני מצויד ב:

• מסמך המכס הנקרא מ"ב

• תעודת זהות

• עותק של הרשומון המופנה אל מחסן הערובה

פניתי למשרדי משרד הרישוי בחולון.

בתום תהליך קצר (אצל הפקידות בתור הכללי) קיבלתי ממשרד הרישוי רישיון רכב זמני (למשך חודש) ואגרה לתשלום

שילמתי את האגרה, ובחנות ממול הפיקו עבורי את הלוחית ועליה מספר הרישוי של כלי הרכב. (הצגתי בפניהם את הרישיון מהזמני ותעודת זהות)

פניתי לסוכן הביטוח, אשר על בסיס הרישיון הזמני, הפיק עבורי ביטח חובה זמני לכלי הרכב.

פורסם

למה זמני?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

• תוכן חדש...