Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רעשי התאמצות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום!

יש לי שרייד 98, 1. לאחר נסיעה בזמן עצירה יש לי מין רעשי התאמצות זה נשמע כאילו איזה מערכת איוורור עובדת בקול לכמה שניות ואז זה מפסיק וחוזר חלילה לאחר פרק זמן מסויים 2.בזמן עצירה ולא בזמן נסיעה יש רעידות באוטו זה מורגש בעיקר בהגה האם זה קשור לצלחות הבלמים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בעניינים אלו וכן המלצה למוסך אמין וטוב באזור ירושלים.

תודה..:-D

פורסם

לגבי הרעידות יש מספר גורמים כמו למשל פרונט לא מכוון ואתה תחסוך לעצמך זמן אם תריץ חיפוש "רעידות בהגה" כי תמצא אלפי תגובות מיד

לגבי הרעש בבלימה תנסה לפמפם את הברקס כמה פעמים עד הסוף (בעמידה במקום כמובן :lol: ) ותראה אם זה הרעש שאתה מדבר עליו, אני בספק שיש את זה בכל הרכבים אבל יש רכבים שלחיצה חזקה על הברקס מוציאה רעש של אוויר

יכול להיות עוד דבר שהוא בכלל לא נשמע לי, כשאתה בולם אם נניח אתה בידני ומשחרר לניוטרל אז הסל"ד יעלה קצת ואז יכול להיות שהמאוורר של המזגן יאיץ. למרות שלא נראה לי בכלל כי סביר להניח שהוא מחובר למייצב ולא ישירות למצבר.

פורסם

1. יכוןל להיות שהרעש שאתה שומע זה הרעש של מאוורר הרדיאטור שניכנס לפעולה וניפסק לאחר כמה שניות/דקות. כדי לאמת אם זה הרעש הנע את הרכב תמתין שהמנוע ייתחמם ומאוורר הרדיאטור ייכנס לפעולה ותראה אם זה הרעש המדובר.

2. רעידות מההגה בזמן בלימה ייתכנו כתוצאה מצלחות בלם מעוותות וחרוצות - בקיצור גמורות. תן לעיין מקצועית לבדוק זאת.

:)
×
×
  • תוכן חדש...