Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי, אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון.

לפי הבנתי עד כה, יש לשנות את תיקיית ה-IGO ואת קובץ ההפעלה שבה שיהיו בעלי אותו השם, ואז לזרוק את התיקייה לתוך המכשיר (ולקוות שאני קולע במיקום) כדי שהמכשיר יעלה בעצם מתוך תיקיית ה-IGO ולא משהו אחר.

בקיצור, ניסוי וטעייה.

פורסם (נערך)

לא.

מאחר וכרגע אנחנו לא יודעים לשנות במכשיר את ההגדרות, ולהגיד לו שיפעיל את iGO.exe במחיצה iGO, הוא רוצה להפעיל את הקובץ של התוכנה הישנה.

אתה צריך להעתיק את התוכן של מה שהורדתה ממני למחיצה של התוכנה הישנה (programs file/Navman) וגם לשנות את השם של הקובץ iGO.exe לשם של הקובץ המקורי שלך (לדוגמה - Navman.exe). שים לב לאותיות גדולות וקטנות גם בשם של המחיצה וגם של הקובץ.

רגע, לפני שאתה רץ קדימה, האם יש במכשיר שלך קובץ בשם shell.ini? אם כן, אל תעשה כלום, תחזור לכאן ותאשר לי שמצאת אותו.

אם לא קיים קובץ כזה, תפעל לפי ההנחיות למעלה..

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

במסלול שסימנת באדום אני רואה משהו אחר. הייתי מצפה לראות Program files/Navman

אבל מה שרואים זה: Navman/smartST_CE/data

זה נראה מחיצה (smartST_CE) ובתוכה data בתוך ה-Navman

פורסם

בקיצור - גם זה לא עבד.

מצרף תמונה של הנתיב המלא:

1.jpgהאם יש מצב להשיג את את ה-Amigo?

ראיתי סרטון ביוטיוב שמראה התקנה של אמיגו על מכשיר כזה בדיוק - מחיקה של כל תוכן המכשיר והחלפה רגילה של התוכן בתוכן האמיגו.

ייתכן שמשהו באמיגו שונה.

פורסם

בקיצור, לא משנה מה ואיך ניסיתי שום דבר לא תופס.

אני כרגע במצב פסיכוטי וכל מה שבא לי זה להתשמש ב-MIO החסר תועלת הזה ככלי רצח!

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

קודם כל אתחיל בתודה ענקית לכולכם. במיוחד ל pasat04,שתמיד מרים את הכפפה ועוזר לכולנו.

יש ברשותי GPS של איתוראן. אתם יודעים האם אפשר להוריד תוכנה(igo primo או 8) ולהתקין אותה בgps?

או לחילופין אם למישהו כאן (האם אני שומע פה-- "pasat04"?...) יש מפות של איתוראן (כמה עדכניות כך יותר טוב)-אני אשמח. כרגע יש במכשיר מפות מ2010..עידכון של מפות הבנתי שעולה לא מעט.

• תוכן חדש...