Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי את המוצר הזה:

http://www.dealextreme.com/p/31mm-1-35w-6-smd-led-84-lumen-6500k-white-dome-light-dc-12v-51003

התאורה חזקה האור לבן והכל טוב.

אחרי שהלד מחובר כשעה, פתאום נדלק אור חלש מאוד בזמן שכל הדלתות סגורות, כשנפתחת דלת הוא מאיר חזק וטוב כשנסגרת הוא נשאר דלוק חלש חלש וקבוע.

זה משגע אותי מה יכולה להיות הסיבה לבעיה?

הלד רגיש מידי? למה בשעה הראשונה זה לא קרה? הוא עבד כמו שצריך..

תודה.

פורסם

תודה

החזרתי את הנורה הצהובה המקורית עובדת כמו חדש,

במקרה הזמנתי 3 נורות כאלה, ושלושתם עם אותה הבעיה.

מה הפתרון? אני רוצה את האור הלבן הזה חחח

פורסם

מישהו בפורום כבר כתב שאנשים נתקלו באותה בעיה כמו שלך. טוב שהחלפת למקורי זה יכול לרוקן את המצבר.

לי יש נורה דומה שקניתי דרך איביי רק עם 9 נורות ובינתיים הכל בסדר.

לגבי DX אני מזמן הפסקתי לקנות דרכם. או שלוקח להם חודשים לשלוח וזה מגיע מקולקל או שזה בכלל לא מגיע.

פורסם

תודה רבה

איך אני יכול לדעת מה הנתונים של המנורה המקורית?

צהובה רגיל כזו,

האם הפיוז קשור? אם אשים קצת פחות יש מצב שהוא יעביר פחות זרם וזה יפתור?

פורסם
שלום לכולם

קניתי את המוצר הזה:

http://www.dealextreme.com/p/31mm-1-35w-6-smd-led-84-lumen-6500k-white-dome-light-dc-12v-51003

התאורה חזקה האור לבן והכל טוב.

אחרי שהלד מחובר כשעה, פתאום נדלק אור חלש מאוד בזמן שכל הדלתות סגורות, כשנפתחת דלת הוא מאיר חזק וטוב כשנסגרת הוא נשאר דלוק חלש חלש וקבוע.

זה משגע אותי מה יכולה להיות הסיבה לבעיה?

הלד רגיש מידי? למה בשעה הראשונה זה לא קרה? הוא עבד כמו שצריך..

תודה.

האם ברכבך קיים מנגנון שמעמם את תאורת הסלון בזמן סגירת הדלת ?

יש לי הרגשה שאני יודע מה הבעיה אבל אני צריך שתבדוק מהו המתח הקיים בבית המנורה לאחר סגירת הדלתות והמתנה של דקה שתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר.

ברכבים בעלי מנגנון עמעום/בקרה אלקטרוני יש סיכוי טוב שמעגל עם לד לא יתאים.

השאר את המקור וסגור עניין, אחרת תצטרך לעקוף את הבקרה המקורית של הרכב, מה שלא שווה את המאמץ.

• תוכן חדש...