Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין מספר רכבים עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף רכב, ישבתי זמן מה ביד 2 ועצרתי על כמה דגמים:

טויוטה קורולה שנת 2006-2008

מאזדה 3 קומפורט או אקטיב 1.6 שנת 2005-2008

סובארו B3 5 דלתות 2006-2008

מה דעתכם יותר עדיף? או שאולי יש לכם הצעות אחרות ?

תודה לעוזרים !

פורסם

מבין כל המכוניות שציינת,הטויטה תהיה עדיפה.אם במרווח,ואם בכוח,ותא המטען, מבחינת בטיחות (אם זה בא בחשבון), היא לא המצטיינת.

פורסם

אני הייתי מוריד את הB3 יש לה מנוע חלש מידי,למרות שהיא נעימה בנסיעה,המזדה 3 זריזה,אך מאחור צפופה,הקורולה לדעתי אופציה טובה,לא חלשה,יש מקום מאחור,ולא פעם נסענו 3 אנשים מאחור עם מזגן והיא סחבה בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקרסו יש 3 שנות אחריות על מגאן 2008 ליסינג,שווה לבדוק את זה,מדובר על רכב בטיחותי ומרווח,אך גיר לא הכי מזהיר AL4,אבל 3 שנות אחריות או K60 שווה לבדוק את זה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה לכמה זמן אתה הולך להחזיק את הרכב? אם זה עד תם האחריות לדעתי שווה אם מדובר על כמה שנים טובות,הייתי נשאר על הקורולה.

פורסם

הטויוטה עד 2007 הייתה רכב פושר ומשעמם למדי אבל הפגינה אמינות טובה וביצועים טובים. החסרונות הם מרווח מעט מצומצם, איבזור לא עשיר ושיעמום כללי.

ב-2008 הגיעה הדגם החדש שהיה גדול ומרווח ועם מנוע חדש וחזק יותר. אבל, וזה אבל גדול, היא הגיעה מצויידת בתיבת ההילוכים הרובוטית המוכרת שלא חביבה על רוב נהגי ישראל וגם גורמת לשם של טויוטה להסמיק מעט עם התקלות שנקשרות בשמה.

המאזדה היא אופציה סבירה אך מעט צפופה לשימוש משפחתי וגם היא לא ממש מאובזרת בדגמי הליסינג.

הסובארו לא בתחרות בכלל וכדאי לוותר עליה.

אני ממליץ לחפש קיה פורטה שאמנם נמכרת רק מ-2009 אך נסחרת במחיר נמוך יותר ולדעתי עולה על כל האופציות שציינת. היא מרווחת ושקטה, נוחה וחסכונית יחסית למאזדה לסובארו, הקורולה הרובוטית היא הבולטת לטובה בתחום הזה.

בהצלחה.

פורסם

לסיכום תקופה ארוכה: טיוטה ללא ספק(לא חושב שיחלקו עליי)

לתקופת האחריות: המגאן למרות שהאמינות שמפגין הדגם,אינה מצטיינת בלשון עדינה ועוד אחרי ליסניג:shock:

אני הייתי ללא ספק ממליץ על הקורולה

פורסם

הבעיה עם הטויוטה בשנים האלה (2008) היא הגיר הרובוטי.

קשה מאוד מאוד למכור את הרכב הזה ואני מדבר מניסיון. על ה B3 אני בכלל לא מדבר כאן.

המזדה 3 עדיפה בהחלט אך פחות חסכונית מהטויוטה בדלק.

כחלופה יש לך גם את הניסאן טידה שנחשב לרכב מצויין.

פורסם
הבעיה עם הטויוטה בשנים האלה (2008) היא הגיר הרובוטי.

קשה מאוד מאוד למכור את הרכב הזה ואני מדבר מניסיון. על ה B3 אני בכלל לא מדבר כאן.

המזדה 3 עדיפה בהחלט אך פחות חסכונית מהטויוטה בדלק.

כחלופה יש לך גם את הניסאן טידה שנחשב לרכב מצויין.

הנסיאן טידה מצוינת,נוחה,מרווחת ובעלת תא מטען ענק אחלה רכב אם בתקציב שלך

פורסם

יש גם את הטויוטה החדשה מעל 2008 עם גיר אוטומט, מה אתם חושבים על זה ?

בסוף אני מחפש רכב לשימוש אישי המרווח זה לא כל כך עקרוני כרגע. אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין כמובן, ודי מאובזר.

פורסם

קורולה 2007 תספק לך את החבילה הטובה ביותר- הרכב אמין, עם ביצועים טובים וצריכת הדלק נמוכה יותר מתחרות האחרות.

מי שמחפש הנאה מנהיגה, יכול לבחור במאזדה 3 או בפוקוס.

הסובארו פשוט לא עומדת בתחרות עם המנוע הקטן (1.5).

אני לא הייתי נוגע ברנו וניסאן, רק בגלל היבואן שלהם והחירים השערורייתיים שהוא גובה על טיפולים/ תיקונים.

בהצלחה.

פורסם
יש גם את הטויוטה החדשה מעל 2008 עם גיר אוטומט, מה אתם חושבים על זה ?

בסוף אני מחפש רכב לשימוש אישי המרווח זה לא כל כך עקרוני כרגע. אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין כמובן, ודי מאובזר.

הדגמים האוטומטיים מסוף 2009, גם עם קילומטרז' שמתקרב ל-90 אלף קילומטרים ועם עבר של ליסינג נסחרים בסביב 90 אלף שקלים וזה מחוץ לתקציב שלך.

הצעתי את הפורטה ולא הגבת. מניסיון אישי הרכב עדיף על הקורולה ועל ה-3 מבחינת נוחות, תא נוסעים ושקט בנסיעה. הקורולה מציעה צריכת דלק יותר טובה בדגם הרובוטי וקרובה באוטומטי. בנוסף תוכל לקבל פורטה ממודל 2009 יוצאת ליסינג בסביבות 75 אלף שקלים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...