Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שנה אנשים שואלים אותו דבר

המחיר כבר ממזמן לא משתנה בהפרש גדול החוק החדש קובע שמחירון רכב קובעים לפי חודש עליה ולא רק לפי שנת עליה.

בד"כ יבואנים מנסים להיפטר ממלאי קיים לפני תחילת יבוא דגם חדש (איביזה וסקודה עם המנועים הישנים לדוגמא)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לא חסר רכבים במבצע

רק היום הודיעו על הוזלה של 18K לפאביה 1.4

ויש את המבצע של אורנג לפנדה.

אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אני חושב שמעניין

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

עד עכשיו אני חייב להגיד שהמבצעים די פרווה

מחכה למשהו באמת מעניין ולא שטויות כמו שאלפא רומיאו עשו עם המיטו ג'וניור או המכוניות מיני החסרות חיים שכביכול במבצע אבל הגריסאות שמציעים די מבישות מבחינת האיבזור ומבחינת המנוע

אני מחפש מכונית חדשה בסביבות ה120K אוטומטי

פורסם
עד עכשיו אני חייב להגיד שהמבצעים די פרווה

מחכה למשהו באמת מעניין ולא שטויות כמו שאלפא רומיאו עשו עם המיטו ג'וניור או המכוניות מיני החסרות חיים שכביכול במבצע אבל הגריסאות שמציעים די מבישות מבחינת האיבזור ומבחינת המנוע

אני מחפש מכונית חדשה בסביבות ה120K אוטומטי

כמובן שזה אידיבידואלי מאוד אבל אני עדיין אמליץ לך מאוד להוסיף 10-15K ולקנות לאון 1.8

אתה מקבל רכב גדול - מרווח מקדימה ומאחורה

אבזור טוב - מגנזיום, מנורות ערפל, GPS , מצלמת רברס, הגה טלסקופי, בקרת שיוט וכל מה שאני יכול לחשוב עליו

מנוע לא צריך להוסיף אף מילה, מבחינת ביצועים אפשר להשוות אותו להספקים של 200 כ"ס (אלא אם כל הרכבים שמשתמשים בו רושמים נתון האצה שיקרי)

אחיזה טובה מאוד, בנוסף דפרנציאל מוגבל החלקה אלקטרוני שמאפשר לך לתת הרבה גז בסיבובים בלי בעיות היגוי

עיצוב מיוחד ושונה מרוב הרכבים שזה כבר שאלה אם אתה אוהב אותו אבל אפשר לאהוב אותו הרבה יותר מסתם רכב שנראה כמו השאר

מבחינת בטיחות יש לו רק 4 כוכבים כי בהתרסקויות מסוימות הוא מקבל 4 ולא 5 (אבל יש כאלה של 5)

תיבת הילוכים DSG7 שהיא מצויינת, אם אתה לא יודע עליה תחפש בפורום הזה ותמצא הרבה (מבחינת הנהג כל עוד תשים פשוט לD זה תיבת אוטומטית רגילה לגמרי רק שאסור להתגלגל במהירויות נמוכות מאוד עם קצת ברקס כמו באוטומט כי זה יגמור את הקלאצ). מתי שתרצה תוכל להעביר למצב רובוטי ולהעביר בעצמך הילוכים עם הכפתורים מאחורי ההגה.

• תוכן חדש...