Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות בין 10K-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

דוד שלי מחפש רכב משנתונים 98-99 רכב עם 7 מקומות ישיבה במחיר הנ"ל.

הרכב לא ייסע הרבה אני מעריך שאולי 5K בשנה(ואולי זו גם הגזמה...).

על הרכב להיות:

*חסכוני בדלק(לא פחות מ-1-12 בעיר)

(רוב הנסיעות יהיו בתוך היישוב ולכן החיסכון כ"כ חשוב.)

*אמין

*חלפים זולים

*שיהיה עם כוח(שיסחוב בעליות תלולות..)

אני לא יודע עד כמה משנה הגיר,אבל אולי יש עדיפות לאוטומט....

תודה לעונים

שמעון

פורסם

אם הדוד שלך ימתח מעט את התקציב, יוכל לרכוש MPV מהשנתון הנ"ל - אך כמובן לא יעמוד בדרישה של 12 קמ"ל בתוך העיר. אינני מכיר רכב בתצקיב ובשנתון הנ"ל, בעל 7 מקומות, שיצרוך ליטר לכל 12 ק"מ!

פורסם

וסליחה על החפירה אבל מה אתם אומרים על יונדאי H1 או H100?

הרכב יתאים יותר מבחינת מקומות ישיבה(הם 9 נפשות בסה"כ אך הסכימו להתפשר על 7...)אך עדיין אלו רכבים מסחריים שיש סיכון בקנייתם לא כן?

פורסם

בכמות הנסיעות של הדוד שלך אפשר להתפשר על צריכת הדלק ולקנות MPV.

במסחריות בתקציב הזה אני לא ממליץ לגעת, למרות שסיטרואן ג'מפי עומד בדרישות טוב מאוד, כולל 9 מקומות וצריכת סולר של 1:12.

כמובן, ג'מפי קיימת ידנית בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...